Billious17
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 599
Η @Bambinella κι εγώ τον Κούρκουλο πιστεύω ότι ψήφισε @αριαδνη.Από τις πιο επικίνδυνες γυναίκες που σκιαγραφησε
Η @Bambinella κι εγώ τον Κούρκουλο πιστεύω ότι ψήφισε @αριαδνη.Από τις πιο επικίνδυνες γυναίκες που σκιαγραφησε
Περιμένουμε πως και πως τον σχολιασμό τηςΗ @Bambinella κι εγώ τον Κούρκουλο πιστεύω ότι ψήφισε @αριαδνη.
Στις 11 λήγει η δημοσκόπηση. Βέβαια δεν νομίζω να αλλάξει κάτι αλλά ας περιμένουμε καλού κακούΔεν θα ανακοινώσεις την νικητρια; και τις αλλες έχουμε πια ένα εθιμοτυπικο που είναι όμορφο στο θρεντ αυτο
Βιάζομαι και θα γεράσω γρηγοραΣτις 11 λήγει η δημοσκόπηση. Βέβαια δεν νομίζω να αλλάξει κάτι αλλά ας περιμένουμε καλού κακού
Η @Bambinella κι εγώ τον Κούρκουλο πιστεύω ότι ψήφισε @αριαδνη.
Δεν θα ανακοινώσεις την νικητρια; και τις αλλες έχουμε πια ένα εθιμοτυπικο που είναι όμορφο στο θρεντ αυτο
Η Βιβετα θεά και πληθωρική παρουσία. Ξέρει κανείς γιατί αποσύρθηκε από το σινεμά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα παίζοντας σε τόσο λίγες ταινίες?@Billious17 Θελουμε και μια μεγαλη φωτογραφια της Βιβετας, που τοσο την αγαπαμε, για να την ευχαριστηθουμε!![]()
Η Βιβετα θέα και πληθωρική παρουσία. Ξέρει κανείς γιατί αποσύρθηκε από το σινεμά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα παίζοντας σε τόσο λίγες ταινίες?
Ναι φυσικά την θυμάμαι ακόμη και σε ένα γκεστ στις Τρεις Χάριτες ως ιδιοκτήτρια σκύλου και παρότι σε μεγάλη ηλικία και σε μικρό ρόλο απέπνεε μια αρχοντιά και ένα κύροςΗ Βιβέτα Τσιούνη αφοσιώθηκε στο θέατρο και εγκατέλειψε γρήγορα τον κινηματογράφο. Έπαιξε πολύ στην τηλεόραση τις δεκαετίες του '70 και του '80, αλλά, παρά το ταλέντο και την ομορφιά της, έπαιζε κυρίως δεύτερους ρόλους, στους οποίους ήταν πάντα καταπληκτική.
Ήταν δίκαιο και έγινε πραξηΗ Βιβετα Τσιούνη πανηγυρικά πρώτη και νικήτρια για την ερμηνεία τής ως Λένα Κωρονέλου στις Αμφιβολίες του Γρηγόρη Γρηγορίου με 83,3%.
Προβολή συνημμένου 285315