αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 20.476
Κοντου Λίλιαν μηνιατη αυτες τις δύο λέω εγώ τωραΘελω να δω τι εχει να πει και η Αριαδνη γι' αυτο.
Κοντου Λίλιαν μηνιατη αυτες τις δύο λέω εγώ τωραΘελω να δω τι εχει να πει και η Αριαδνη γι' αυτο.
Κοντου Λίλιαν μηνιατη αυτες τις δύο λέω εγώ τωρα
Mια γυναίκα κατηγορειταιΚοντου απο το Μια γυναικα κατηγορειται ή Κοντου απο τους Στιγματισμενους;
Το παίρνω πίσω δεν έχεις δει ποτέ τον τελευταίο πειρασμό οπότε δίνω τρεις@Bambinella σε έχω και Για την φλωρρετα ζαννα
Ήταν κουμπάρος της δεν το ξερα.Όπως έγραψα χτες, ψήφισα τη Ναθαναήλ στο "Ζήτημα ζωής και θανάτου". Ως δεύτερη αναμφισβήτητα διαλέγω τη Μάρω Κοντού στο "Μια γυναίκα κατηγορείται" (καλό δικαστικό δράμα και άδικα ξεχασμένο). Της πήγαινε όντως πολύ ο Μαρής της Μάρως και μάλιστα ήταν φίλος της και κουμπάρος της στον γάμο της με τον Αριστείδη Καρύδη-Φουκς (ο γάμος έγινε λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας "Έγκλημα στο Κολωνάκι").
Πετύχαμε μια και ειδικά ο @Billious17 στο ακεραιοΜια ψηφος και παει στην Μαρω Κοντου απο το Μια γυναικα κατηγορειται.
Η Ελεωνορα Δενδρινου ειναι μια γυναικα πανουργα. Δολοφονει εν ψυχρω τον αντρα της και καταφερνει να αθωωθει χαριν στην βοηθεια που λαμβανει απο την υπηρετρια της βασει σχεδιου. Βαδιζει βεβαια σε τεντωμενο σχοινι καθως διακινδινευει αφανταστα αφου δεν ειναι καθολου βεβαιο οτι θα βρεθει να καταθεσει υπερ της ο παλιος γνωστος του αντρα της.
Η Ελεωνορα Δενδρινου ειναι μια απο τις πολλες γυναικες - αραχνες του Γιαννη Μαρη. Η αληθεια ειναι πως ο συγγραφεας δειχνει σαν να εκανε διατριβη στο θεμα. Η εν λογω ηρωιδα ειναι μια απο τις πιο αντιπροσωπευτικες του, αν οχι η αντιπροσωπευτικοτερη και η Μαρω Κοντου την υποδυεται στην εντελεια κερδιζοντας ετσι την μια και μοναδικη ψηφο μου.