Καλύτερη περίοδος Star Trek

Καλύτερη περίοδος Star Trek

  • Original Series

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Next Generation

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Deep Space 9

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Voyager

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Enterprise

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    0
Αν ως άντρες συναδέλφους της θεωρείς τον Kahn δεν θα διαφωνήσω καθόλου :p
 
Star Trek TNG!

Προτιμώ τον Picard. Πιο εγκεφαλικός τύπος σε σχέση με τον Kirk που έλυνε σχεδόν τα πάντα με μπούφλες και κλωτσιές!

Engage!
 
Ημουν μεγαλος φαν του TNG, αλλα δεν το εχω δει ολοκληρο, ενω δεν εχω δει καθολου απο DS9 και Voyager. Εχω δει τα περισσοτερα επεισοδια TOS. Η σειρα Enterprise ομως ηταν η μοναδικη που εχω δει ολοκληρη απο αρχη μεχρι τελος, ειναι η πιο συγχρονη, η πιο ωριμη, συνδυαζει το Star Trek με την πραγματικοτητα και εχει τη μαγεια του prequel. Κριμα που κοπηκε πριν προλαβει να πει ολοκληρη την ιστορια. Οποτε συγνωμη παιδια, αλλα διαλεξα αυτη :)
 
Και εγώ TNG διάλεξα. Ο Picard κυριάρχησε, λόγω του συγκροτημένου - καλλιεργημένου χαρακτήρα του. Σε όλα έδινε λύσεις εγκεφαλικές, οι οποίες προέρχονταν μετά απο σκέψη. Είχε τις στιγμές οργής του, αλλά αυτές περιορίζονταν κυρίως όταν το πλήρωμα του, τον απογοήτευε κατά κάποιον τρόπο ή απλώς ήταν υπο την επήρρεια κάποιου ξένου οργανισμού.

Να πω όμως, ότι έχοντας μεγαλώσει με τον Kirk, την πρώτη φορά που τον είδα, όπως και όλο το πλήρωμα του, τους μίσησα. Ποιοί ήταν αυτοί, που ξαφνικά βγήκαν να αντικαταστήσουν τους πολυαγαπημένους και καταξιωμένους πρωταγωνιστές του Star Trek. Ο Kirk είχε μεγάλο μέρος στην καρδιά μου. Ο παρορμητισμός του, η ενέργεια του, η προσήλωση του στον σκοπό. Ακόμα και τα αρνητικά του χαρακτήρα του, η εκδικητικότητα του (I always have hated Klingons and always will), οι εμμονές του, η αδυναμία του στο γυναικείο φύλο αμβλύνονταν χάρη του καλόγαθου κατά βάση χαρακτήρα του.

Τελικά, όμως η εγκεφαλικότητα του Picard κυριάρχησε.
 
Το TNG για εμένα! Υπερ γίγαντας 18 έμμυ βραβείων!! Άσε που ήτανε και της γενιάς μου!! Το TOS δυστηχώς το βάζω τελευταίο!! Ναι μεν τα ξεκίνησε όλα, αλλά...σαν παραγωγή ήτανε μάπα! Άναψτε λαμπάδα στον Okuda και στο CBS που το ξανανιωσε...

Για τις TOS ταινίες, δεν το συζητώ..Μακράν καλύτερες από το TNG. Είναι και κλασικές πλέον.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα