johnalepou Human RetroDatabase Joined 28 Αύγ 2006 Μηνύματα 3.362 Αντιδράσεις 541 15 Ιουν 2016 #41 Νικήτρια της δημοσκόπησης μας η Σωφερίνα:!
elsint17 RetroMaNiaC Joined 18 Απρ 2016 Μηνύματα 680 Αντιδράσεις 404 15 Ιουν 2016 #42 και εγω αυτη ψηφησα ,κυριως για το σεναριο που ηταν πολυ καλο και για τους δευτερους ρολους και τους γκεστς μετα ,πολυ κοντα το αχ αυτη η γυναικα μου,εχει και αυτη καλο σεναριο και ερμηνειες
και εγω αυτη ψηφησα ,κυριως για το σεναριο που ηταν πολυ καλο και για τους δευτερους ρολους και τους γκεστς μετα ,πολυ κοντα το αχ αυτη η γυναικα μου,εχει και αυτη καλο σεναριο και ερμηνειες
O oldgrcinfun Retro Member Joined 17 Μάρ 2013 Μηνύματα 330 Αντιδράσεις 236 29 Ιουν 2016 #43 johnalepou είπε: Νικήτρια της δημοσκόπησης μας η Σωφερίνα:! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Τα αποτελέσματα δίνουν πρώτα τα χτυποκάρδια.
johnalepou είπε: Νικήτρια της δημοσκόπησης μας η Σωφερίνα:! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Τα αποτελέσματα δίνουν πρώτα τα χτυποκάρδια.
Danailicious RetroActive Joined 2 Ιουλ 2010 Μηνύματα 248 Αντιδράσεις 66 25 Νοέ 2016 #44 Για τεχνικούς, κυρίως, λόγους ψήφισα το ''Χτυποκάρδια στο θρανίο", αλλά πάντοτε γελούσα πολύ με το "Αχ, αυτή η γυναίκα μου!", οπότε βρέθηκα ανάμεσα!
Για τεχνικούς, κυρίως, λόγους ψήφισα το ''Χτυποκάρδια στο θρανίο", αλλά πάντοτε γελούσα πολύ με το "Αχ, αυτή η γυναίκα μου!", οπότε βρέθηκα ανάμεσα!