Καλύτερη ταινία του παραγωγού Mel Brooks

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnny19818
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Καλύτερη ταινία του παραγωγού Mel Brooks

• The Twelve Chairs

Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Blazing Saddles

• Silent Movie

• High Anxiety

• The Producers

• Spaceballs

• Life Stinks

• Robin Hood: Men In Tights

• Dracula: Dead and Lovin'it

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    1

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Αντιδράσεις
2.237
Ο Mel Brooks είναι μια ιδιαίτερη κατ'εμέ φυσιογνωμία που έχει σκηνοθετήσει ταινίες παρωδίες στις οποίες μερικές φορές έχει παίξει κιόλας κάνωντας ένα μικρό ρόλο είτε σαν καθηγητής έναντι των σκοτεινών δυνάμεων Van Helsing στο Dracula: Dead and Lovin'it είτε σαν ραββίνος στο Robin Hood: Men In Tights. Ας ψηφίσουμε λοιπόν ποια θεωρούμε καλύτερη ταινία του.

1) The Twelve Chairs

Προβολή συνημμένου 99610

2) Blazing Saddles

Προβολή συνημμένου 99611

3) Young Frankenstein

Προβολή συνημμένου 99612

4) Silent Movie

Προβολή συνημμένου 99613

5) High Anxiety

Προβολή συνημμένου 99614

6) The Producers

Προβολή συνημμένου 99615

7) Spaceballs

Προβολή συνημμένου 99616

8) Life Stinks

Προβολή συνημμένου 99617

9) Robin Hood: Men In Tights

Προβολή συνημμένου 99618

10) Dracula: Dead and Lovin'it

Προβολή συνημμένου 99619

Η ψήφος μου θα πάει στο 9) με μικρό προβάδισμα του 10). Είναι 2 από τις αγαπημένες μου ταινίες-παρωδίες

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
spaceballs με χιλια.Μιλαμε εχω ριξει τρελο γελιο και ειναι απο της λιγες που ριχνω τρελο γελιο καθε φορα που την βλεπω.

Η σκυλίσια ζωή είναι χάλια κατά τη γνώμη μου και το μυστήριο των 12 πολυθρόνων μέτρια από τις άλλες δεν μπορώ να αποφασίσω :) . Θα το σκεφτώ και θα επιστρέψω αργότερα (θα προτιμούσα στο πολ τους παραγωγούς του 1967 που σκηνοθετεί και πήραν και όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου, νικώντας την Οδύσσεια του διαστήματος του Κιούμπρικ παρά τους pio μέτριους παραγωγούς του 2005 όπου ο Μπρουκς είναι μόνο παραγωγός, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη :) )

Μεταξύ Spaceballs, Dracula & Robin Hood, ψήφος κι από μένα στο Robin Hood.... Από την πρώτη φορά που το είδα μέχρι τώρα, κάνω καινούριο συκώτι από τα γέλια! :D

Robin Hood απο μενα. :)

Γελιο μεχρι δαρυων.... :D

Ήμουν μεταξύ του Δράκουλα και του Φρανκενστάιν, αλλά τελικά ψήφισα το πρώτο γιατί παίζει και ο Leslie Nilsen...

Μεταξύ Robin Hood και Dracula είμαι και εγώ, αλλά νομίζω στα σημεία θα επιλέξω Robin Hood. Μιλάμε για απίστευτο γέλιο, καθ'όλη την διάρκεια της ταινίας!

Young Frankenstein από μένα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δυσκολη αποφαση...Ψηφιζω Spaceballs.Η τρελη ιστορια του κοσμου δικο του δεν ειναι?Αν ναι θα επρεπε να υπαρχει και θα το ψηφιζα πιο ανετα.

αποφάσισα και ψήφησα τον Φρανκενστάιν Τζούνιορ τελικά :)

Μας χαρισε την καλυτερη κωμωδια ever...Φρανκενστειν Τζουνιορ

Πίσω
Μπλουζα