Καλύτερος ήρωας του Αλέκου Σακελλάριου και του Χρήστου Γιαννακόπουλου (part1)

καλύτερος ηρωας

• Θόδωρος Γκινόπουλος - Βασίλης Λογοθετίδης - Οι Γερμανοί Ξανάρχονται

Ψηφοφορίες: 2 33,3%
  • Νίκος - Μίμης Φωτόπουλος - Οι Γερμανοί Ξανάρχονται

Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • ''τρελός κλινικής'' - Χρήστος Τσαγανέας - Οι Γερμανοί Ξανάρχονται

Ψηφοφορίες: 3 50,0%
  • Μανώλης Σκουντρής - Βασίλης Λογοθετίδης - Ένα βότσαλο στην λίμνη

Ψηφοφορίες: 1 16,7%
  • Γιώργος Καρανάσος - Βαγγέλης Πρωτοπαππάς - Ένα βότσαλο στην λίμνη

• Τηλέμαχος Καραντάρης - Βασίλης Λογοθετίδης - Δεσποινίς ετών 39

• Μελέτης Καπλάνης - Ντίνος Ηλιόπουλος - Ο Θανασάκης ο πολιτευόμενος

• Θανασάκης Γκοβότσος - Βύρων Πάλλης - Ο Θανασάκης ο πολιτευόμενος

• Μπάμπης Φαγκρής - Στέφανος Στρατηγός - Σάντα Τσικίτα

• Σταμάτης - Θανάσης Τζενεράλης - Δεσποινίς ετών 39

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    6
  • Αυτή η δημοσκόπηση θα κλείσει: .

Billious17

RetroActive
Αντιδράσεις
612
Τί λέτε να ψηφίσουμε τον καλύτερο ήρωα που πιστεύτε ότι έγραψε αυτό το απίστευτο θεατρικό δίδυμο;

εγω προσωπικά διάλεξα τον ρόλο που ενσάρκωσε ο πολυ αγαπητός Χρήστος Τσαγανέας καθώς ενω φαινόταν να λέει τα πιο λογικά πράγματα εν τέλει δεν ήταν ο πιο σόφρων. Αυτό μας λέει πολλά για τους σόφρονες βέβαια. Επίσης και ο ρόλος που υποδύθηκε ο Βασίλης Λογοθετίδης στο Δεσποινίς ετών 39 ηταν πολύ γλυκός τρυφερός και νοιαζόταν για την οικογένεια του

Για μένα: Βασίλης Λογοθετίδης - Οι Γερμανοί Ξανάρχονται
Ωραίος ρόλος, καλή ταινία, πολύ καλή ερμηνεία. Ίσως να "μιλούσε" περισσότερο σε παλαιότερες εποχές / παλαιότερες ηλικίες, αλλά ο Λογοθετίδης νομίζω της δίνει παράταση ζωής, άνετα.....

εγω προσωπικά διάλεξα τον ρόλο που ενσάρκωσε ο πολυ αγαπητός Χρήστος Τσαγανέας καθώς ενω φαινόταν να λέει τα πιο λογικά πράγματα εν τέλει δεν ήταν ο πιο σόφρων. Αυτό μας λέει πολλά για τους σόφρονες βέβαια.

Προσυπογραφω. Μονο ενας Σακελλαριος η ενας Τζαβελας θα δημιουργουσαν εναν τετοιο ρολο. Μπροστα απο την εποχη του ο μεγας Αλεκος διοτι εβαλε εναν τρελο να λεει τα λογικα και τα αυτονοητα. Σαν να διεβλεψε λοιπον οτι κατι παρομοιο θα συνεβαινε και σημερα. Να λεει δηλαδη κανεις το λογικο και να τον βγαζουν οι περισσοτεροι τρελο.
Δευτερη ψηφος μου στον Βυρωνα Παλλη ως Θανασακη. Ενας πολιτικος που ποτε του δεν δουλεψε, που περιμενει απο τα ετοιμα και που δεν εχει ανιδιοτελεις στοχους και αγαπη για τον λαο. Αποδειξη για αυτο το τελευταιο ειναι πως μολις χανει την εδρα, αλλαζει ιδεολογια και βαζει πλωρη για αλλο κομμα. Το γεγονος οτι και σημερα εχουμε εν Ελλαδι παρομοια παραδειγματα, καταδεικνυει αυτο που ανεφερα λιγο πιο πανω: Οι ηρωες του Σακελλαριου ειναι διαχρονικοι γιατι δημιουργηθηκαν απο εναν ανθρωπο που εβλεπε δεκαετιες μπροστα απο την εποχη του.

Πριν δω τις απαντήσεις σας, ψήφισα τον "τρελό" Τσαγανέα. Δεν υπήρξε πιο λογικός "τρελός" σε ολόκληρη την οικουμένη. "Άνθρωποι, άνθρωποι! Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός? Προς τι η αλληλοεξόντωσις?" Μακάρι οι έξυπνοι αυτού του κόσμου να άκουγαν τα λόγια αυτού του τρελού. Ποιοι έξυπνοι θα μου πείτε? Σωστά, οι βλαμμένοι αυτού του κόσμου.

Πίσω
Μπλουζα