Καλύτερος φανταστικός υπερήρωας

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Καλύτερος φανταστικός υπερήρωας

• Superman

Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Hulk

• Spider-man

• Flash gordon

• Batman

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    0
Thor είπε:
Κι ο Ακουαμαν ξανθούλης είναι :P http://en.wikipedia.org/wiki/Aquaman

από το aqua=νερό όχι από το άκουγα.... :P
Εγω υπεθετα μην γινει συγχυση με την κολονια Αqua Velva(καρα ρετρο λεμε...)

Σταυρο ο Μπρους εχει κατ'εμε κοινο με τον Αντωνη μονο το χρημα αντε και την γκατζετ πλευρα του πραγματος...ασε που ο αλλος ειναι και αλκοολας.

Παντως βλεπω με ικανοποιηση οτι σε αυτη τη δημοσκοπηση η DC να εχει παρει τα πανω της.Go Supes!!!!!

Μου ξέφυγε ο he-man και ο iron-man δυστυχως , αυτοί και αν ήταν υπερήρωες!!!!!!

Τι να κάνουμε, μας έβαλες λίγες επιλογές :) από αυτούς διάλεξα HULK :darkglasses:

Lord_Makro είπε:
Τι να κάνουμε, μας έβαλες λίγες επιλογές :) από αυτούς διάλεξα HULK :darkglasses:
Τον irom-man δεν τον ήξερα, κοριτσάκι γαρ και αυτός κρύβεται πίσω από ατσάλι αλλά για τον χι-μαν έπρεπε να τον βάλω :xm:

Hulk!

Dont make me angry. You wouldn't like me when i'm angry... ;)

Σούπερμαν μόνο και μόνο επειδή είδα ότι το σκορ ήταν 10-10... :D

Με την επισήμανση ότι ο Μπάτμαν και ο Φλας Γκόρντον (και άλλοι) ΔΕΝ είναι υπερήρωες και κακώς τους εντάσσουμε στην ίδια κατηγορία με όσους απέκτησαν υπερφυσικές δυνάμεις για τον Α ή Β λόγο...

Για πολλά μπάζα :D ο παππούς. Είδε κατόπιν εορτής ότι είχε ψηφίσει ήδη κι έτσι το σκορ παρέμεινε 10-10 !!!

Ψήφισα Ζούπερμαν! Θυμάμαι με νοσταλγία τις ταινίες του αλλά και τα αυτοκόλλητα που συμπληρώναμε στο άλμπουμ.

Στο τεστ ούτε τη βάση δεν έπιασα! Αριάδνη πρέπει να προσθέσεις στο όνομα σου και το Quiz Supplier ;)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
johnny19818 είπε:
Στο τεστ ούτε τη βάση δεν έπιασα! Αριάδνη πρέπει να προσθέσεις στο όνομα σου και το Quiz Supplier ;)
μαλλον εχεις δικιο , χα, χα ;) αλλα είναι διασκεδαστικά αν και σας έχω τρελάνει

Μόνο 12 σωστές είχα, αλλά από αυτές οι 4 ήταν στην τύχη οπότε το σωστό μου σκορ είναι 8/25 :(

Δεν τα πάω καλά με τους καινούργιους χαρακτήρες, όπου "καινούργιος" θα πει μετά το 1970... και μόνο από DC comics ξέρω.

Μόνο 12 βρήκα. Για τους πιο πολλούς , δεν είχα ιδέα ποιοι είναι...

11/20 μέτρια...

22/25 στο πρωτο και 14/20 στο δευτερο. Η εμφαση μου ειναι Marvel εως το 1991. Οποτε εβγαλα με το ζορι 14/20 και σε αυτο το τεστ.

Και ένα τελευταιο από μέρους μου γιατι ενταξει καλή και η κουιζομανια αλλα με μετρο :D

http://www.playbuzz.com/gregs/which-superhero-are-you

αυτή είμαι: η wonder woman, ελπιζω να είναι ρετρό

04d2d5fd-cc93-46d5-8380-e7ddc2808dad.jpg

Αυτό το τελευταίο κουίζ βγήκε καλό.

superman.JPG

Η ψήφος για μένα ήταν εύκολη, ψήφισα τον Μπάτμαν που ήταν πάντα ο αγαπημένος μου λόγω σκοτεινής ατμόσφαιρας και ήσυχου χαρακτήρα. Στο κουιζ μου βγήκε ο Σπάιντερμαν, ο οποίος είναι ο δεύτερος που μου αρέσει.

spiderman.jpg

Για το DC quiz πήρα 15/20

Πίσω
Μπλουζα