Καταρχην σα james bond δεχομαι μονο τις παραγωγες της EON.Ο Κονερυ ειναι ο ανθρωπος που του εδωσε σαρκα και οστα.Οποτε θελοντας και μη ολοι οι αλλοι πρεπει να συγκριθουν μαζι του.Ευθυς,κυνικος γενικα ενας αριστος bond,με τις 2 καλυτερες ever bond ταινιες κατ' εμε.Το from russia with love και το goldfinger. .Ο Ροτζερ Μουρ απ την αλλη καταφερε το ακατορθωτο.Να καθιερωθει σα bond μετα τον Κονερυ.Σα να λες σε καποιον οτι καποιος θα αντικαταστησει το bon scott και να σου ο brian johnson ενα πραμα!Εδωσε μια πιο "κωμικη" αυρα στον χαρακτηρα,καλοδεχουμενη μεν,αλλα λιγο εκτος απ τον τυπικο bond.Ειμαστε πια στα 70s αρχες 80s οποτε και οι ιδιες οι ταινιες εχουν γινει πιο "περιπετιωδεις".Παντως στεκετε αριστα και εκανε το κοσμο να τον αγαπησει.Η σφηνα του Λαζενμπυ το 69 λυπαμαι αλλα δε μου κανει καθολου.Αψυχος,νεροβραστος,σαχλος,στην κατα τη γνωμη μου χειροτερη ταινια bond.Σεναριακα και σκηνοθετικα(καλη κοντρα βεβαια με το φιναλε του μουνρεικερ..).Ασε που καπνιζει σα φουγαρο!Ο Νταλτον μπορει να μη μου κανει εμφανισιακα για bond αλλα στεκετε ανετα και αυτος και οι ταινιες του.Το lisence to kill βεβαια στεκει σα ταινια(και καλη κιολας αν αναλογιστουμε την εποχη) αλλα οχι σα bond movie.Και περναμε στον Μπροσναν..Ο τυπος ειναι ολα τα λεφτα!Στα ματια μου ο καλυτερος bond.Συνδυασε αψογα το στυλ του Κονερυ και του Μουρ.Των 2 αγαπημενων bond.Εφερε το bond στα 90s χωρις ψυχρους πολεμους κλπ.Καλες ταινιες με εξαιρεση το die another day που ειναι η .. δευτεροτριτη χειροτερη μου.Με επιασε απ τα μαλλια κ ειναι ο αγαπημενος μου bond.Ρολο σε αυτο(και μεγαλο) επαιξε η αριστη μεταφορα του goldeneye στο Ν64.Ο Γκρεγκ ειναι νωρις για να κριθει,αλλα μου κανει.Νεα εποχη,νεες απαιτησεις.Και τωρα που σας κουρασα μπορειτε να απολαυσετε το martini σας..shaken not stired!