Mου άρεσε πολύ, αλλά αν δεν έχεις ήδη παρέα, είναι σχεδόν αδύνατο πλέον να βρείς κάποιον έστω με μέτρια σύνδεση για να παίξεις. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν παρέα και πολύ διάβασμα, προσπάθεια κ.λ.π. με αποτέλεσμα ο ντόρος του SFIV να έχει καταλαγιάσει σε όσους είναι εκτός fighting communities. Sad but true.nicksofar είπε:Μα καλά μόνος μου ειμαί στο Street fighter? χαχαχαχχα, εύχομαι να μηδενιστουν οι πόντοι σας στο network χαχχαχαχαχ , το θαψατε το παιχνιδάκι...
Ναι ρε εννοείται πως πλάκα κάνουμε !status είπε:Μπορεί να μην σου αρέσει, μπορεί να άργησε αλλά (από ότι βλέπεις) υπάρχουν και μαζόχες :Ρ
f2bnp πλάκα κάνω έτσι.
Ωραίο RTS αλλά η muter Blizzard θεώρησε ότι το iq μου σέρνεται στα πατώματα (αμίγκα όλεεεεεε ολε ολε:Ρ) και έκανε 13 χρόνια να το βγάλει ενώ παράλληλα αρμεγε τους χρήστες του γουόου (This DOES suck!)
Το ψήφισα εγώ.divined είπε:Σαν να διαμορφώνετε μία τάση υπέρ του Mario Galaxy. Ε ρε Nintedakides που έχουμε εδώ μέσα και δεν φαινόταν!!
Εννοεις τα 7 καμμενα 360 που εχει....O Wally έχει υποσχεθεί σε κάποια μέλη (προσέγγισε κι εμένα) μερικά κομμάτια της πολύτιμης συλλογής του από κονσόλες
Για να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί, το καλύτερο παιχνίδι του έτους αυτό είναι. Κατάφερε να εισπράξει τέτοιες κριτικές, που παρόμοιες έχω να δω από την εποχή του Ocarina. Μπορεί η άποψη του καθένα μας να είναι υποκειμενική αλλά η πλειοψηφία....divined είπε:Σαν να διαμορφώνετε μία τάση υπέρ του Mario Galaxy. Ε ρε Nintedakides που έχουμε εδώ μέσα και δεν φαινόταν!!
Δεν υπάρχει πραγματικά "αντικειμενικό" για παιχνίδια, ούτε καν βασιζόμενο σε κριτικές της πλειοψηφίας. Ότι αρέσει στον καθένα. Πχ άλλοι τρελλαίνονται για FPS και 3rd person action, εγώ τα σιχαίνομαι. Και δεν πα να μου λένε 100 κριτικοί ότι το X "μπαμ-μπουμ" είναι εξαιρετικό...geo2004z είπε:Για να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί, το καλύτερο παιχνίδι του έτους αυτό είναι. Κατάφερε να εισπράξει τέτοιες κριτικές, που παρόμοιες έχω να δω από την εποχή του Ocarina. Μπορεί η άποψη του καθένα μας να είναι υποκειμενική αλλά η πλειοψηφία....
geo2004z είπε:Για να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί, το καλύτερο παιχνίδι του έτους αυτό είναι. Κατάφερε να εισπράξει τέτοιες κριτικές, που παρόμοιες έχω να δω από την εποχή του Ocarina. Μπορεί η άποψη του καθένα μας να είναι υποκειμενική αλλά η πλειοψηφία....
Agreed.Maddog είπε:Δεν υπάρχει πραγματικά "αντικειμενικό" για παιχνίδια, ούτε καν βασιζόμενο σε κριτικές της πλειοψηφίας. Ότι αρέσει στον καθένα. Πχ άλλοι τρελλαίνονται για FPS και 3rd person action, εγώ τα σιχαίνομαι. Και δεν πα να μου λένε 100 κριτικοί ότι το X "μπαμ-μπουμ" είναι εξαιρετικό...
Maddog είπε:Δεν υπάρχει πραγματικά "αντικειμενικό" για παιχνίδια, ούτε καν βασιζόμενο σε κριτικές της πλειοψηφίας. Ότι αρέσει στον καθένα. Πχ άλλοι τρελλαίνονται για FPS και 3rd person action, εγώ τα σιχαίνομαι. Και δεν πα να μου λένε 100 κριτικοί ότι το X "μπαμ-μπουμ" είναι εξαιρετικό...
Εδώ συμφωνώ εγώ μαζί σου! Προσωπικά, δεν έχω παίξει κανένα από τα δύο, όμως μου φαίνεται πολύ δύσκολο να έχει τόσες καινοτομίες όσες είχε το Galaxy 1 σε σχέση με το προηγούμενο Mario (στη συγκεκριμένη περίπτωση το Sunshine) ή ακόμη και σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια της κατηγορίας πριν από αυτό.divined είπε:Απλώς δεν ξέρω κατά πόσο επεκτείνει τόσο καινοτομικά τους μηχανισμούς του σε σχέση με τον πρόκάτοχο του, ώστε να βγει πάλι game of the year!!
Κι εσύ Βρούτε;;;f2bnp είπε:Ντροπή και αίσχος Μάνο.