Καλύτερο βιντεάκι ή φωτογραφία της εβδομάδας!

vaszio

Retro Member
Joined
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
148
Αντιδράσεις
19
Προτείνω να ψηφίζουμε για την ανεύρεση του καλύτερου και πιο σπάνιου βίντεο ή φωτογραφίας ή ήχου ρετρό της εβδομάδας. Το μέλος του φόρουμ θα ανακυρήσσεται καλύτερο μέλος της εβδομάδας. Τί λέτε;;; Θα είναι ένα κίνητρο για όλους μας να ψάξουμε παλιές κασσέτες... και συρτάρια, αποθήκες... ή απλά το διαδίκτυο...:biglaugh:
 
Πλάκα θα είχε Vaszio..Να δούμε τι θα πουν και οι άλλοι!
 
Αυτό θα ήταν εφικτό, αν δεν είχαμε τίποτε άλλο να κάνουμε.......

Ειδικά για θέματα ψηφοφορίας και ανάδειξης "καλύτερων" μελών και διαχωρισμού τους σε "αμνούς" και "ερίφεια" (δεν ξέρω πως γράφεται και ειλικρινά I don't care), εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι προσωπικά πάντοτε αντίθετος. Όπως και σε οτιδήποτε άλλο διαχωρίζει άτομα σε "καλύτερους" και "χειρότερους".

Όποιος παρακολουθεί την πορεία του forum θα δει ξεκάθαρα ότι τον τελευταίο καιρό αξιόλογα μέλη ΔΕΝ έχουν καν κανει τον κόπο να προβούν σε ένα απλό LOG IN, ενώ παράλληλα και η συμμετοχή από τα ενεργά μέλη μειώνεται δραματικά και δραστικά. Πιστεύω ότι το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι άλλη μία "ψηφοφορία" και άλλη μία διαδικασία "διαχωρισμού" και bragging.

And of course, as I have mentioned above, I have better things to do.

http://www.driftday.com/frames.htm

so, I will not participate. Have fan guys!!!!!

I will meet you on the road.

I will be waiting for you in the Zone.
 
η ιδεα του Vaszio δεν ειναι ασχημη...ισως για καποιους δωσει ενα κινητρο συμμετοχης (οχι λογω ματαιοδοξιας,δεν ειμαστε τα καλλιστεια του ΑΝΤ1, απλα ενα νεο μελος που δεν αισθανεται ακομα ανετα θα μπορει ισως με μια καλη υποδοχη του υλικου του, να "μπει" στο πνευμα της παρεας)

@pooky μην εισαι τοσο απολυτος και οσο αφορα τη συμμετοχη...ας αναλογιστει ο καθενας μας ποσα threads εχει ανοιξει το τελευταιο καιρο...
 
Γενικότερα, μου φαίνεται καλή ίδεα ο υγιής συναγωνισμός, υπο την μορφή παιγνίου (όπως δηλαδή το εννοεί ο φίλτατος vaszio). Σε διάφορα forum έχω δεί τέτοιου είδους "κοντρούλες" που σπανίως οδηγούσαν σε διαχωρισμούς. Για παράδειγμα, έμπαινα μεχρι πρόσφατα σε ένα forum με διαγωνισμό desktop screenshots, όπου οι καλύτεροι έδιναν ιδέες στους θεωρητικά "υποδεέστερους" και τους γέμιζαν με νέα links για να ασχολούνται και να γνωρίζουν πράγματα που δεν ήξεραν. Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί κι εδώ σε κάθε είδους υγειούς διαγωνισμού. Ολα αυτά βέβαια , με δεδομένο οτι δεν θα υπάρξουν κόντρες και εκτροχιασμοί (πράγμα που είναι στο χέρι μας να το κρατήσουμε σε κόσμια επίπεδα - μεγάλα παιδιά είμαστε)

@pooky

Δεν πιστεύω οτι γίνεται διαχωρισμός μέσα απο τέτοιες δραστηριότητες καθότι ο καθένας απο μάς βοηθάει με τον τρόπο του τον κόσμο του GRM και αποτελεί μια ξεχωριστή οντότητα για το παρόν forum. Δεν θα "πέσει" ή θα "ανέβει" στα μάτια του καθενός κάποιος, επειδή πόσταρε ένα βίντεο που είναι λιγότερο "καλό" απο ένα άλλο.....(no offence - δεν θελω να ανοίξω flame, απλά μήπως πρέπει να το δούμε και λίγο απο την "καλή" πλευρά του - και μείνε και μια φορα on-topic με τα driftαρίσματα :p :p :p :p :p )

@Wally

Με κάλυψες. Ίσως να μπορέσουμε με τέτοιου τύπου threads να δώσουμε κίνητρο για μεγαλύτερη συμμετοχή των - νέων και μη - μελών.
 
Ο Vaszio είπε και αυτό pooky(1).....

vaszio είπε:
Προτείνω να ψηφίζουμε για την ανεύρεση του καλύτερου και πιο σπάνιου βίντεο ή φωτογραφίας ή ήχου ρετρό της εβδομάδας.
Δεν είναι πάντως κακό μια φορά τον μήνα να επιβραβεύουμε κάποιο μέλος το οποίο δούλεψε εδώ.. Ένα μπράβο δεν κοστίζει τίποτα αντίθετος είναι ένα κίνητρο για τα μέλη.Επίσης θεωρώ πως τα μέλη συντονισμού δεν θα πρέπει να συμμετέχουν στην ψηφοφορία γιατί είναι συντονιστές και έχουν υποχρέωση να δουλεύουν (Όπως μπορούν)εδώ!

Keeper7k…Προδότη έμπαινες σε άλλα φόρουμ!!! :D :D
 
Παιδιά μιλώ για υγιή συναγωνισμό ως κίνητρο για να βρούμε σπάνια πράγματα. Συμφωνώ με την Candy για παράδειγμα και το τελευταίο επεισόδιο της candy candy στα ελληνικά που βρήκε o Dominion...
 
Guys, guys, το έχω δηλώσει και πριν το λέω και τώρα.

ΔΕΝ έχω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το χρόνο ούτε τη διάθεση να παρακολουθώ κάποιοες σειρές , ούτε ταινίες, ούτε τίποτε άλλο, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και πάλι με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ το gaming και φυσικά τα γρήγορα και τουμπανοφτιαγμένα αυτοκίνητα. Εδώ δεν μπορώ, και δεν θέλω στην τελική, να μιλάω για αυτοκίνητα, το αντικείμενο είναι τρελλά εξηζητημένο και φοβάμαι ότι και θα πααραξηγηθώ και δεν θα προσφέρει τίποτε στην τελική. (Αυτά τα συζητάμε face 2 face με το xalia έτσι κι αλλοιώς).

Εδώ προτιμώ να μιλάω για υπολογιστές και παιχνίδια, να κάνουμε flaming με το φίλτατο Wally για την Μ$ (sucks!!!) και για την Wii, να περνάμε καλά και τίποτε άλλο. Φυσικά εννοείται ότι ο κάθε ένας μας έχει την προσωπική του γνώμη, δεν προσπαθώ να την αλλάξω σε κανέναν, μην προσπαθείτε να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Εμένω στην άποψή μου, όσο κακός και αν φαντάζω ότι δεν με ενδιαφει μια ψηφοφορία για το καλύτερο post και thread αυτό άλλωστε έχει αναφερθεί και σε άλλο σημείο και πάλι τα ίδια δήλωσα. Εμένω στην άποψή μου ότι αν κάποιος θέλει να προσφέρει και να αναγνωριστεί μπορεί να το πράξει ανιδιοτελώς και χωρίς να περιμένει κανένα αντάλλαγμα ηθικό ή υλικό. Το να μπαίνουμε στην διαδικασία να ξεχωρίζουμε μαύρα και λευκά πρόβατα είναι λάθος. Το έχω δει και σε άλλα forum να γίνεται, και φυσικά το ίδιο βλέπω να συμβαίνει και εδώ τώρα.

Φυσικά και πάλι προσωπικά εγώ μπορώ και εκφέρω την γνώμη μου ανοιχτά, μια και θεωρώ τον ΑΕΟΝ καλό φίλο, αν ο ίδιος ενοχληθεί από την κριτική, που στην τελική αποβαίνει σε καλό του forum, τι να πω, δεν νομίζω να έκανα τόσο λάθος. Ποτέ δεν θα του έλεγα αυτό που θέλει να ακούσει μόνο και μόνο για να είμαι καλός απένανατί του.

Το κακό είναι ότι οι παρέες και το φιλικό κλίμα της αρχής έχει χαθεί κατά πολύ και έχουν δημιουργηθεί κλίκες και πηγαδάκια με όλα τα αρνητικά που συνεπάγεται αυτό.

Να σας δώσω ένα καλό παράδειγμα;;;;;

Πριν από κάποιες μέρες θέλωντας να δώσω θετική αξιολόγηση σε κάποιο μέλος εδώ το οποίο και συμπαθώ ιδιαίτερα και συμφωνώ με τα λεγόμενά του, από κακή στιγμή (βάρεσε alarm ο server και πεπρεπε να γίνει shut down άμεσα), πάτησα αρνητική. Το αποτέλεσμα ήταν να τα ακούσει ο ΑΕΟΝ και εγώ για κάτι που στην ουσία δεν έχει καμία ουσία, είδα μια αντίδραση που πραγματικά δεν την περίμενα σε καμία περίπτωση από κανέναν. Η όλη φάση προσωπικά με χάλασε πάρα πολύ, έπαψα να ασχολούμαι και δεν μπορώ να πάρω πια στα σοβαρά πολλά από όσα έπαιρνα. Και έχει και συνέχεια, αμέσως μετά από δυό μέρες σκάει και παρόμοιο περιστατικό με άλλους εμπλεκόμενους τώρα.

Ξέρω ότι έχουν γίνει και άλλα παρόμοια γραφικά ευτράπελα σε σημείο που καταντάει γελοίο και να φτάσουν να τσακωθούν και κάποιοι μεταξύ τους. Οπότε δεν συμφωνώ με ψηφοφορίες και λοιπά. Φυσικά πράξτε ότι θέλετε αλλά επιτρέψτε μου να έχω την δική μου γνώμη επί του θέματος.

Παιδιά βρισκόμαστε σε forum για να περνάμε καλά, όχι για να τσακωνώμαστε. Βρισκόμαστε εδώ για να κάνουμε χαβαλέ. Αν θέλετε reality show δικαίωμά σας.

My 2 cents.
 
Pooky φαντάζεσαι να έκανες μεταφορά 1,000,000 ευρώ σε ένα όνομα και για ένα νούμερο να το έστελνες σε κανένα γύφτουλα χα χα..Προσέχεις ρε φιλάρα σε τετοια πράγματα,αλλά και από την άλλη δεν νομίζω πως τους εξήγησες το τι έκανες και δεν το κατάλαβαν....

Που είναι οι άλλοι? θέλουμε γνώμες εδω......

Όσο για τις κλίκες εντάξη και να υπάρχουν και?τι να πω και εγώ που δεν γνώρισα κανέναν σας..Α ψέματα θα γνωρίσω εσένα... :thumbup:
 
Αν θέλετε reality show δικαίωμά σας.
χμμμμμ...αναμενω διευκρινιση

Οποτε ειναι ασυμβατο καποιος να υποστηριζει ΚΑΙ τη διατηρηση του rep power ΚΑΙ την ακαταληλοτητα της προτασης του Vaszio. ;)

Οποτε για να μην ειμαι ανακολουθος ΠΡΟΤΕΙΝΩ τη καταργηση του rep power και το παγωμα καθε ψηφοφοριας που αφορα μελος

Επισης οπως εγω ανοιξα θεμα snooker να ανοιξει και ο Pooky για τουμπανιασματα με διαφορες φωτο του,ο Akmakas για φωτογραφικα hints κτλ κτλ
 
Παίδες εγω νομίζω ότι όλοι μας συνεισφέρουμε ο καθένας με τον τρόπο του εδω μέσα. Ειλικρινά χάρηκα πολύ όταν πληροφορήθηκα για την ύπαρξη ενος τέτοιου φόρουμ...και είδα ότι πραγματικά υπάρχουνε άτομα - σφουγγάρια αναμνήσεων - όπως και εγώ. Δεν χρειάζεται πιστεύω να κάνουμε το ποίος είναι καλύτερος ποιος χειρότερος κλπ δεν έχει νόημα. Ας εκθέτουμε άμεσα τις θύμησες και τα όσα έχουμε για να μπορέσουμε να τα μοιραστούμε αυτός για μένα είναι ο σκοπός.
 
Χα χα KARALOL Akmaka!!!!!

Είσαι τελικά απόλυτη μορφή, μέτρα αντίστροφα 4 μέρες μείνανε θα τα πούμε από κοντά φιλάρα!!!!

Φυσικά και εξήγησα, φυσικά και πιστεύω ότι δεν υπάρχει πια παρεξήγηση, αλλά θα ήθελα να αποφύγω παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Εδώ δεν βρισκόμαστε για να δίνουμε εξηγήσεις βρισκόμαστε για να περνάμε καλά. Ο καθένας μας έχει την δική του ζωή και ο καθένας την βλέπει με το δικό του πρίσμα και με τη δική του οπτική γωνία. Δεν συμφωνείτε με το πως αντιλαμβάνεται κάποιος άλλος κάποια πράγματα; Μην προσπαθείτε να επιβάλετε την γνώμη σας. Απλά αυτό. (Μ$ + 360 suck). Εμένα στην παραπάνω παρεξήγηση με πείραξε η αντίδραση, ο ΑΕΟΝ έχει τα δικά του προβλήματα κι αυτός όπως όλοι μας, αλλοίμονο κάθε ένας μας που τρώει αρνητική αξιολόγηση να του ζητάει και τα ρέστα στην τελική, άλλωστε σε δυό μέρες θα τον συναντούσα για να συναρμολογήσουμε το νέο του μηχάνημα (Πρόεδρε ζηλεύω και δεν μου είπες λεπτομέρειες ακόμα....) και θα του eξηγούσα τι έγινε για να το διορθώσει. Έπρεπε να γίνει ο κακός χαμός λες και θίχτηκαν τιμές και περιουσίες;

Καλά, μη νομίζεις ότι ασχοληθήκαμε με το ζήτημα και τόοοοοσο πολύ, έχω και πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου, αλλά καλό θα ήταν να μην επαναλαμβάνονται τέτοιες καταστάσεις, δεν νομίζεις και συ;

Όσο για το γύφτουλα, ε ρε τι να πω 1 χαρτί ευρωπαίους δεν τους κάνεις μεταφορά τόσο εύκολα φίλε!!!!!!
 
P.S. Ένα ομολογουμένως καθυστερημένο συγνώμη στον Dominion. Παραφέρθηκα από ένα βαθμό και πάνω, I'm only human φιλάρα, ελπίζω να μην μου κρατάς κακία..........

(Απλά έχω κακή εμπειρία από το συγκεκριμένο θέμα, το συζητάμε από κοντά όποτε θες και πιστεύω ότι θα καταλάβεις.)
 
Wally είπε:
χμμμμμ...αναμενω διευκρινιση
Οποτε ειναι ασυμβατο καποιος να υποστηριζει ΚΑΙ τη διατηρηση του rep power ΚΑΙ την ακαταληλοτητα της προτασης του Vaszio. ;)

Οποτε για να μην ειμαι ανακολουθος ΠΡΟΤΕΙΝΩ τη καταργηση του rep power και το παγωμα καθε ψηφοφοριας που αφορα μελος

Επισης οπως εγω ανοιξα θεμα snooker να ανοιξει και ο Pooky για τουμπανιασματα με διαφορες φωτο του,ο Akmakas για φωτογραφικα hints κτλ κτλ



Καλέ μου Wally!!!!!:biglaugh: :biglaugh:

Μπα φίλτατε, κάποια Links τα έχω δώσει, επέτρεψέ μου να μην προχωρήσω σε τίποτε παραπάνω.

Άλλωστε ζούμε στην Ελλάδα και πολλά είναι άκρως παρεξηγήσημα, άλλωστε αν postάρω φωτό από το χθεσινό drift event στα Μέγαρα θα είναι όλες ακατάλληλες από πλευράς σεξουαλικού περιεχομένου. (Δεν μπορείς να φανταστείς τι χαμός γίνεται από τις κοπελίτσες που βουτάνε στο αμάξι και έχουν ένα κακό συνήθειο να μένουν όπως τις γέννησε η μαμά τους)... :diablotin: :diablotin: Οπότε άστο να πάει καλύτερα, ρώτα το xalia αν θες παραπάνω πληροφορίες!!!!!!!

Όσο για το rep έχω εκφράσει την γνώμη μου και τις φοβίες μου από την πρώτη στιγμή. Δυστυχώς όπου παίζεις με νουμεράκια και ψηφοφορίες χάνεται η ουσία φίλε. Και δυστυχώς επαληθεύομαι με το χειρότερο τρόπο.
 
pooky(1) είπε:
Όσο για το rep έχω εκφράσει την γνώμη μου και τις φοβίες μου από την πρώτη στιγμή. Δυστυχώς όπου παίζεις με νουμεράκια και ψηφοφορίες χάνεται η ουσία φίλε. Και δυστυχώς επαληθεύομαι με το χειρότερο τρόπο.
Η ουσία δεν χάνεται απαραίτητα αν υπάρχει σωστό κλίμα και όχι ανταγωνιστικό. Αν είναι όμως, όπως τα λες τα πράγματα, τότε καλό θα είναι να αποφευγθούν παντός είδους διαγωνισμοί. Άλλωστε μίλησα για παιχνίδι και όχι πραγματικό διαγωνισμό (και το ίδιο φαντάζομαι εννοούσε και ο Vaszio). Αν όπως λές υπάρχουν παρεξηγήσεις για πλάκα, τότε καλώς να πάει και το Rep Power απο κει που ήρθε (όπως λέει και ο Wally :thumbup: ) και να μείνουμε στο κλίμα του GRM πέρα απο διενέξεις και αλληλοκατηγορίες.

Δεν είχα υποψιν μου τα όσα λές, οπότε μάλλον ανακαλώ (οεο) :thumbup:
 
P.S. Ένα ομολογουμένως καθυστερημένο συγνώμη στον Dominion. Παραφέρθηκα από ένα βαθμό και πάνω, I'm only human φιλάρα, ελπίζω να μην μου κρατάς κακία..........

Lol μα για ποιό θέμα να σου κρατώ κακία βρε pooky (1) ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί μου ζητάς συγνώμη. Έξω φτώχια και καλή καρδιά man. :)
 
Συμφωνούμε φίλε keeper.

Αν όλοι κατανοήσουν ότι βρίσκονται σε forum και όχι πουθενά αλλού, τότε και διαγωνισμοί να γίνουν και το rep power να μείνει και όλα καλά θα είναι. Δεν έχουμε τίποτε να μοιράσουμε φίλε, μόνο να διασκεδάσουμε. Το κλίμα αυτό χάνεται δυστυχώς τον τελευταίο καιρό.

Και να χάνεται για σοβαρούς λόγους, ΟΚ, κανένα πρόβλημα. Μακάρι να επανέλθουμε φίλε!!!!!!!!!!!!

Φυσικά για την ιστορία και μόνο στο δικό μου λάθος όλα επανήλθαν στο κανονικό. Η αρνητική ψήφος σβήστηκε και ψήφισα και θετικά. Έπρεπε να το κάνω ή όχι μετά από όλα αυτά; Ας κριθεί αλλού και από άλλους. Δεν με ενδιαφέρει στο παραμικρό.
 
Dominion είπε:
Lol μα για ποιό θέμα να σου κρατώ κακία βρε pooky (1) ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί μου ζητάς συγνώμη. Έξω φτώχια και καλή καρδιά man. :)

Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά φίλτατε!!!!!!!! Θα σου εξηγήσω λεπτομερώς...........
 
Aσφαλώς και να τα πούμε μαν θα χαρώ να δω από κοντά τους ανθρώπους με τους οποίους μιράζομε τις μνήμες μου. Πότε γίνεται meeting παίδες?
 
λογικα καπου μεσα στα Χριστουγεννα το βλεπω λογικο...
 
Πίσω
Μπλουζα