Καλώς σας βρήκα!

songless_bird

RetroWannaBe
Joined
21 Φεβ 2013
Μηνύματα
84
Αντιδράσεις
12
Τελικά δεν ειμαι ο μόνος που νιωθει μια νοσταλγια για τα "παλια"! Νιωθω τυχερος που γεννηθηκα τη δεκαετια του 80 και εχω να θυμαμαι και να συζηταω ακομη και σημερα με τους φιλους μου για τα παιχνιδια μας και τις σειρες κινουμενων σχεδιων που βλεπαμε. Ας ειναι καλα το internet που βοηθαει τη μνημη μας οταν "σκαλιζουμε" θολες παιδικες αναμνησεις.

Ειμαι ο αδελφος της happyhappy. Εχει ξετρελαθει με το site σας. Τελικα σημερα ειπα να μπω να δω και εγω και με επιασαν τα ζουμια με τα παιχνιδια! Ειχα παρα πολλα απο αυτα που αναφερονται στα θεματα. Και λεω ειχα γιατι δεν ξερω αν υπαρχουν ολα. Ξερω για καποια που χαλασαν(ενα αγριμι που εβγαζε νυχια και ενα αυτοκινητακι που το φορτιζες με μια στηλη ενεργειας) αλλα δεν θυμαμαι αν τα πεταξα. Γενικα δεν θυμαμαι να πεταξαμε τα παιχνιδια μας. Ειπαμε το Πασχα να κανουμε μια ανασκαφη στο παταρι στο πατρικο μας και να βγαλουμε φωτογραφιες απο ο,τι εχουμε.

Καποια μπορει να ειναι retro καποια οχι. Για εμενα παντως ειναι τα παιχνιδια μου και ειναι ο θησαυρος μου!
 
Καλώς όρισες songless_bird στην παρέα μας.

Σπάνιο στις μέρες μας να συναντάς άτομα που να μην έχουν πετάξει τα παιχνίδια τους ή να μην το έχει κάνει η μαμά τους αυτό (mother terminator :D )

Ανυπομονούμε αν δούμε φωτογραφίες μετά την επιδρομή σας στο πατάρι (είπαμε στην αδερφή σου οτι αν χρειαστεί βοήθεια μπορούμε να το αδειάσουμ... εεεε να βοηθήσουμε και μεις :D )

Να και μια happy τουρτίτσα

IMG_0440.jpg

πηγή εικόνας
 
Ευχαριστω για την τουρτα! Ναι η μανα μας δεν ηταν terminator απλα οπως καθε μανα τα "συμμαζευε" για να μην ειναι απο δω και απο κει, με αποτελεσμα να καταλληγουν σε κουτες στο παταρι. Ευτυχως οχι στα σκουπιδια μετα απο τρεις μετακομισεις! Τα παιχνιδια μας τα προσεχαμε , οσο θα μπορουσε ενα παιδακι, ειναι ολα παιγμενα και τα εχουμε χαρει. Σε καποιες σπανιες περιπτωσεις πρεπει να εχω κρατησει και κουτια.
 
Καλως ορισες στην ρετροπαρεα μας! ;)

Οπως ειπε ηδη και η Καμπια...θα χαρουμε να δουμε φωτο με τα παιχνιδια σου!

Αν θες και χρειαστεις βοηθεια (να κατεβασεις κουτες,να ξεπακεταρεις κλπ...) εδω ειμαστε... :D

Happy retroposting!!! :thumbup:
 
Kαλως ηλθες!Αφου δεν ανηκεις στην συνομοταξια αυτων με μανα terminator περιμενουμε υλικο απο το παταρι :D ...
 
Καλώς τον !!! Αντε τα δυο αδερφάκια να κάνετε συνεργατική δουλειά και να μας παρουσιάσετε τους θησαυρούς σας !!!
 
Καλώς όρισες και καλή περιήγηση στο θαυμαστό κόσμο των αναμνήσεων από τα καλύτερά μας χρόνια!
 
Αγωνιω και εγω να δω τι εχουμε στο παταρι. :D Και πεφτει και μακρια το Πασχα... Αυτο που με "καιει" ειναι να υπαρχει το "αγριμι" μου και να το επισκευασω. Παντως με μια βολτα στο forum εβλεπα τα παιχνιδια και ελεγα, "Το ειχα και αυτο" "το ειχα και αυτο" " Ποοο, ειχα ξεχασει οτι ειχα και εγω ενα τετοιο":D
 
Εγώ έχω υποβάλλει αίτηση μαζί με την αγαπητή Juanita, να μας υιοθετήσετε! :D

Οπότε, αφού σε καλωσορίσω (και φάω τουρτίτσα, βεβαίως - βεβαίως! :) ), σα γνήσιο αδερφάκι, θα έρθω να βοηθήσω στο ξεπακετάρισμα! :biglaugh:

Καλώς ήρθες και καλά ποσταρίσματα! ;)
 
Πίσω
Μπλουζα