Κανάλι 67

Εύχομαι περαστικά στον προεδρο που δίνει μάχη στην ΜΕΘ αυτήν την στιγμή με κορονοιο. Είθε να βγει νικητής.
 
Ολοι μας ευχομεθα να κερδισει ο Προεδρος των ελληνων κεντρωων που μετα κοπων και βασανων μπηκε στη βουλη πριν 6 χρονια, τον υπουλο ιο!
 
Ολοι μας ευχομεθα να κερδισει ο Προεδρος των ελληνων κεντρωων που μετα κοπων και βασανων μπηκε στη βουλη πριν 6 χρονια, τον υπουλο ιο!
Πολύ ύπουλος ο ιός δυστυχώς αλλά πιστεύω πως θα βγει νικητης
 
Οι δύο εκπομπές, εκτός απ' την εκπομπή του Λεβέντη, που πρέπει να τις θυμούνται σχεδόν όλοι όσοι έζησαν εκείνη την εποχή, είναι η εκπομπή ενός δικηγόρου που έβγαινε καθημερινά μεσημεριανές ώρες και η βραδινή εκπομπή με το ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα.
 
Οι αφοι Χαϊτίδη έκαναν την εκπομπή με τα λαϊκά και ο Χαραλαμπίδης έβγαινε τα μεσημέρια και έκανε εκπομπή για νομικά θέματα. Όλοι αυτοί έμπαιναν και υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της Ένωσης Κεντρώων.
 
Στο κανάλι έκαναν την εκπομπή "Σημεία των καιρών" δύο παλαιοημερολογίτες, ένας εκ των οποίων ο Σπυρίδων Νάκος. Εννοείται ότι και εκεί γινόντουσαν φάρσες, όπως σε όλες τις εκπομπές του καναλιού που δεχόντουσαν ζωντανά τηλεφωνήματα. Σίγουρα πρόλαβαν και το Κανάλι 40. Κάποια στιγμή τους έδιωξε ο Λεβέντης και μετά, νομίζω, πήγαν σε κάποιο άλλο κανάλι. Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας πει!
 
Τι γέλιο κάναμε ρε παιδιά με τα τηλεφωνήματα στον πρόεδρο... Αρκετά υπάρχουν σε βίντεο, και ανεβαίνουν καινούργια μέχρι πρόσφατα (το κανάλι YouFaoul έκανε αρκετές καλές αναρτήσεις μέσα στο 2023). Αντιπροσωπεύουν όμως μικρό μέρος του υλικού. Θυμάμαι κάποτε υπήρχε πραγματικός καταιγισμός από τηλεφωνήματα - φάρσες! Μιλάμε για ένα ποσοστό 2 στα 3! Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άτομα που θα μερίμνησαν και θα ηχογράφησαν τέτοιες εκπομπές. Μέχρι τώρα όμως, δυστυχώς, δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιον...
 
playlist με αποσπασματα απο τις εκπομπες του καναλιου 67(δεν εχει μονο απο εκπομπες του λεβεντη)
 
Τα παιδιά του Πειραιά
ειπε μαλλον ψεματα οτι το εκανε για να κανει αντισταση στη δικτατορια εννοωντας οτι εβαζε προκηρυξεις μεσα στο δισκο


Απολαυστικος λεβεντης κανει ζαπινγκ και σχολιαζει τα αλλα τηλεοπτικα προγραμματα


οσοι δεν εχουν λογαριασμο στο youtube μπορουν μονο να ακουσουν τι ειπε

 
Πίσω
Μπλουζα