Κανάλι 67

Εύχομαι περαστικά στον προεδρο που δίνει μάχη στην ΜΕΘ αυτήν την στιγμή με κορονοιο. Είθε να βγει νικητής.
 
Ολοι μας ευχομεθα να κερδισει ο Προεδρος των ελληνων κεντρωων που μετα κοπων και βασανων μπηκε στη βουλη πριν 6 χρονια, τον υπουλο ιο!
 
Ολοι μας ευχομεθα να κερδισει ο Προεδρος των ελληνων κεντρωων που μετα κοπων και βασανων μπηκε στη βουλη πριν 6 χρονια, τον υπουλο ιο!
Πολύ ύπουλος ο ιός δυστυχώς αλλά πιστεύω πως θα βγει νικητης
 
Οι δύο εκπομπές, εκτός απ' την εκπομπή του Λεβέντη, που πρέπει να τις θυμούνται σχεδόν όλοι όσοι έζησαν εκείνη την εποχή, είναι η εκπομπή ενός δικηγόρου που έβγαινε καθημερινά μεσημεριανές ώρες και η βραδινή εκπομπή με το ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα.
 
Οι αφοι Χαϊτίδη έκαναν την εκπομπή με τα λαϊκά και ο Χαραλαμπίδης έβγαινε τα μεσημέρια και έκανε εκπομπή για νομικά θέματα. Όλοι αυτοί έμπαιναν και υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της Ένωσης Κεντρώων.
 
Στο κανάλι έκαναν την εκπομπή "Σημεία των καιρών" δύο παλαιοημερολογίτες, ένας εκ των οποίων ο Σπυρίδων Νάκος. Εννοείται ότι και εκεί γινόντουσαν φάρσες, όπως σε όλες τις εκπομπές του καναλιού που δεχόντουσαν ζωντανά τηλεφωνήματα. Σίγουρα πρόλαβαν και το Κανάλι 40. Κάποια στιγμή τους έδιωξε ο Λεβέντης και μετά, νομίζω, πήγαν σε κάποιο άλλο κανάλι. Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας πει!
 
Moby και Λεβέντης in the mix! Φοβερή δουλειά! Δε λεω τίποτα αλλο.
 
Τι γέλιο κάναμε ρε παιδιά με τα τηλεφωνήματα στον πρόεδρο... Αρκετά υπάρχουν σε βίντεο, και ανεβαίνουν καινούργια μέχρι πρόσφατα (το κανάλι YouFaoul έκανε αρκετές καλές αναρτήσεις μέσα στο 2023). Αντιπροσωπεύουν όμως μικρό μέρος του υλικού. Θυμάμαι κάποτε υπήρχε πραγματικός καταιγισμός από τηλεφωνήματα - φάρσες! Μιλάμε για ένα ποσοστό 2 στα 3! Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άτομα που θα μερίμνησαν και θα ηχογράφησαν τέτοιες εκπομπές. Μέχρι τώρα όμως, δυστυχώς, δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιον...
 
Πίσω
Μπλουζα