Κανόνας Ανάρτησης Αγγελιών

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Kambia

Retired Admin
Joined
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
13.665
Αντιδράσεις
1.379
Κανόνας Ανάρτησης Αγγελιών

Γενικά

Η παρούσα ενότητα δημιουργείται για να καλύψει τις ανάγκες των ενεργών μελών μας όσον άφορα την άνευ κόστους διάθεση/ανταλλαγή retroειδών που κατέχουν νόμιμα.

Επιτρέπονται οι αγγελίες που προέρχονται από ιδιώτες και απευθύνονται σε ιδιώτες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

Λειτουργία Ενότητας

Αγγελίες πώλησης ή αγοράς δεν γίνονται δεκτές. Η ενότητα θα λειτουργεί μόνο για αγγελίας ανταλλαγής και αντικειμένων που χαρίζονται.

Δικαίωμα δημοσίευσης στην ενότητα των Αγγελιών θα διαθέτουν μόνο τα μέλη που έχουν κλείσει 1 (έναν) ημερολογιακά μήνα παρουσίας τους εντός του forum ή έχουν 50 τουλάχιστον ουσιώδη posts.

Η Ενότητα των Αγγελιών θα λειτουργεί σε τριμηνιαία βάση. Με το πέρας των 3 μηνών τυχόν ξεχασμένες αγγελίες θα θεωρούνται ανενεργές και θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Το κείμενο της αγγελίας θα είναι γραμμένο στα Ελληνικά, περιγραφικό, σωστά συντεταγμένο που θα ενημερώνει απ' ακριβώς για το αντικείμενο. Δεν γίνονται αποδεκτές εκφράσεις και λεκτικά τύπου Ebay ή Emarket "Δείτε τις άλλες μου αγγελίες εδώ" κλπ.

Στις αγγελίες ανταλλαγής είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται με ΤΙ ανταλλάσσεται το αντικείμενο.

Αγγελίες τύπου «Ανταλλάσσω το τάδε αντικείμενο.» θα διαγράφονται. Επίσης αγγελίες «Ζητάω να μου χαρίσουν» θα απορρίπτονται.

Οι φωτογραφίες είναι υποχρεωτικές για αγγελίες που αφορούν ανταλλαγή - και όχι ως συνημμένα αρχεία αλλά σαν φωτογραφίες στο album του κάθε χρήστη. Εξυπακούεται πως οι φωτογραφίες, που αφορούν το ανταλλασόμενο είδος, θα πρέπει να είναι τραβηγμένες από τον εκάστοτε χρήστη & όχι αντίστοιχες από το internet.


Διακινούμενο Υλικό


• Οτιδήποτε retro υλικό κατασκευής μέχρι του 2002.

• Εξαιρούνται είδη με Πολιτική και Θρησκευτική χροιά - Ερωτικά είδη και γενικά είδη που δεν "πατούν" πάνω στη Θεματολογία και τα αποδεκτά του Retromaniax.

• Οτιδήποτε διακινηθεί στη παρούσα ενότητα πρέπει να είναι αυθεντικό (Hardware/Software/Έντυπα/Retroαντίκειμενα κλπ). Οποιαδήποτε αναφορά σε Roms/ISOs/Tosec Sets/Scans ή αντίγραφα προγραμμάτων απαγορεύεται ρητά.

• Δεν γίνονται δεκτές Αγγελίες που αφορούν "copiers","chips","supercards". Τα είδη αυτά τα κυνηγούν οι εταιρείες στις οποιες τα προϊόντα απευθύνονται - και δεν θέλουμε καμιά ανάμειξη στο κυνήγι αυτό. Στην περίπτωση βέβαια που η κονσόλα πχ που πουλάμε είναι ήδη chipαρισμενη ή συνοδεύεται από κάποια "supercard" ή softmod σύστημα τότε το αναφέρουμε ξεκάθαρα στην περιγραφή αλλά μέχρι εκεί.

• Απαγορεύεται η ανταλλαγή / το χάρισμα των παιχνιδιών της εταιρίας Sony (βάσει οδηγίας της ίδιας της εταιρίας). Αγγελίες που θα περιέχουν παιχνίδια της συγκεκριμένης εταιρίας, ανεξαρτήτου κονσόλας θ' απορρίπτονται κατευθείαν

Παραβατική Συμπεριφορά

Η ενότητα Αγγελιών είναι moderated από τους Διαχειριστές, οι οποίοι (μόλις λάβουν γνώση) εγκρίνουν ή όχι την οποιαδήποτε αγγελία πριν ανέβει. Όποια δεν συμμορφώνεται με όλα τα παραπάνω θα διαγράφεται άμεσα και χωρίς καμιά άλλη προειδοποίηση.

Για οποιαδήποτε απορία/ένσταση/παράπονο αρκεί ένα pm στους Συντονιστές του forum. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ή χρήση του δημοσίου ταμπλό του forum για παράπονα επιφέρει ενέργειες που περιγράφονται στους Κανονισμούς Λειτουργίας (παράγραφος Παραβατικότητα Συμπεριφορά και Κυρώσεις)

Επιπλέον πρέπει να καταστεί σαφές οτι οι διαχειριστές δρουν κατά βούληση και χωρίς να δίνουν εξηγήσεις σε περιπτώσεις που δεν θεωρούν κάποια αγγελία συμβατή με το πνεύμα του forum.

Αποποίηση Ευθύνης

Το Retromaniax.gr δηλώνει ότι την ευθύνη για την σωστή διεξαγωγή της συναλλαγής φέρουν αποκλειστικά οι εμπλεκόμενοι και ότι ως φιλοξενών χώρος διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης ανάρτησης Αγγελιών στον οποιονδήποτε (ακόμα και την παύση λειτουργίας της Ενότητας) εφόσον θίγεται το ύφος και ο σκοπός λειτουργίας του forum.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Bump γιατί από οτι βλέπω κανένας δε διαβάζει τους κανονισμούς!!!
 
Ένα bump ακόμα μαζί με μια ανακοίνωση.

Οι "καμουφλαρισμένες" αγγελίες χαρίσματος για να μπορέσουν σε πρώτη φάση να εγκριθούν από μας και στη συνέχεια αντί τα αντικείμενα να χαριστούν να πωλούνται (!), θα διαγράφονται αμέσως μόλις αυτό γίνει αντιληπτό σε μας.


Επίσης το μέλος που ανέβασε τέτοιου είδος αγγελία χάνει το δικαίωμα να ανεβάσει ξανά άλλες.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα