Οντως! Το Play και το Stop κουμπια ειναι ηχορυπανση. Περιμενα τετοιο πραγμα απο κασετοφωνα με Piano κουμπια...οχι απο Touch.
Στα Sony επεσα τυχαια. Πηγαινα για το τρικεφαλο Yamaha KX 580 αλλα μου ηρθε με προβλημα (ακουγα βομβους) και ο Γερμανος πωλητης μου εστειλε το Sony επειδη ειχε και αυτο Dolby S. Το Yamaha ηταν κουκλα, το Sony ειναι καπως ασχημο, αρκετα πλαστικουρα αλλα παιζει και γραφει ΟΚ. Ετσι σιγα σιγα αρχισα να γουσταρω (επικινδυνα) την S/ES σειρα της Sony αλλα η τιμη με εχει κρατησει ακομα μακρια απο καποια εκ των ανωτερων μοντελων τους.
Εχω αποριες. Θα τις συγκεντρωσω εν καιρω. Θα παραγγειλω μια reference κασσετα για να αρχισω να τσεκαρω την ορθοτητα του deck μου και θα τσιμπησω και pinch rollers διοτι σιγουρα καποτε θα χρειαστουν.
Δυστυχως επεσε ακριδα στις κασετες εδω και δυστυχως πριν με πιασει η κασσετομανια. Και μου κανει εντυπωση διοτι στα θεματικα φορα και τα FB Groups ειμαστε μετρημενοι Ελληνες μελη. Ομως κρινοντας απο την ενασχοληση μου ως παιδι με τα decks, στην Ελλαδα δεν τραβαγαν πολυ οι Type 2/4. Ολοι γραφαμε σε τυπου 1 και βασικα σε TDK D
Ουτε λογος για τρικεφαλα για monitor, για καλιμπραρισματα levels/bias. Αρα η αγορα ηταν περιορισμενη οσο αφορα ποιοτικα κομματια και ετσι καθαριστηκε γρηγορα απο μαγκες που δεν εχασαν ποτε το "μικροβιο" (αρα χαλαλι τους).
Καταλαβα επισης οτι στην Ελλαδα ΠΡΕΠΕΙ να πιανουν τα χερια σου διοτι δεν υπαρχουν τεχνικοι για κασσετοφωνα...