chester20080
RetroNoob
- Αντιδράσεις
- 11
Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να το ανεβάσετε κάπου και να μου το στείλετε, αν σας είναι εύκολο (με έμμεσο τρόπο για να μην τίθεται θέμα φόρουμ);
Τελευταία επεξεργασία:
Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να το ανεβάσετε κάπου και να μου το στείλετε, αν σας είναι εύκολο (με έμμεσο τρόπο για να μην τίθεται θέμα φόρουμ);
Θα μπορούσες σε παρακαλώ να το ανεβάσεις κάπου και να μου το στείλεις, αν σου είναι εύκολο (με έμμεσο τρόπο για να μην τίθεται θέμα φόρουμ);
Δεν είναι πρόγραμμα κρατικής υπηρεσίας με την έννοια που το λέτε λες και είναι κάτι απόρρητο εσωτερικό του υπουργείου ξέρω γω. Είναι κάτι που διανέμονταν επίσημα δημόσια μαζικά σε όλους τους πολίτες τότε, κάτι που κάλλιστα θα μπορούσε να το έχει στην κατοχή του ο οποιοσδήποτε το ήθελε. Όσο για τον έμμεσο τρόπο, όλο το thread αυτό δεν αφορά άλλωστε; Ο θεματοθέτης ανέβασε στο archive τον κατάλογο οτε του 1993 και μας είπε έμμεσα πώς να το βρούμε, χωρίς άμεσο σύνδεσμο εδώ. Ποιά διαφορά έχει αυτό που ζήτησα για τη μεταγενέστερη έκδοση; Πρόκειται για πρόγραμμα 27 χρόνων από έναν πρώην δημόσιο οργανισμό που πλέον έχει ιδιωτικοποιηθεί, χώρια που όλα αυτά τα ονόματα και τα τηλέφωνα κυκλοφορούσαν σε έντυπη μορφή και διανέμονταν ελεύθερα και δωρεάν σε όλους μέχρι πριν 12 χρόνια, στη μορφή του κλασικού τηλεφωνικού καταλόγου ανά περιφέρεια αν δεν κάνω λάθος.Να χαρώ εγώ τον έμμεσο τρόπο οπου ζητάς εδώ δημοσίως αντίγραφο προγράμματος Κρατικής υπηρεσίας.
Βεβαίως. Μπορείτε να παρακολουθείτε το thread για νεώτερα, αλλά λίγη υπομονή γιατί πρέπει πρώτα να αντικαταστήσω το DVD του γέρικου laptop μου. Το άλλο που φορούσε (Blu-Ray recorder, παρακαλώ) μας άφησε χρόνους...Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να το ανεβάσετε κάπου...
ναι κανένα πρόβλημα, όποτε μπορέσετε, ευχαριστώ!Βεβαίως. Μπορείτε να παρακολουθείτε το thread για νεώτερα, αλλά λίγη υπομονή γιατί πρέπει πρώτα να αντικαταστήσω το DVD του γέρικου laptop μου. Το άλλο που φορούσε (Blu-Ray recorder, παρακαλώ) μας άφησε χρόνους...
πρώην δημόσιο οργανισμό που πλέον έχει ιδιωτικοποιηθεί,