telonio είπε:
Περίμενε, εγώ έλαβα από Κίνα ένα μικρό δέμα μετά από δυο μήνες με τα αθάνατα ελτά. Για ένα άλλο έχουν περάσει τρεις μήνες και ακόμη περιμένω.
Και να φανταστείς το tracking no. δείχνει ότι είναι στην Αθήνα από τις 17 Μαρτίου. Δηλαδή ο Κινέζος τα έστειλε στο τσακ-μπαμ από τις 10/3 και σε μια βδομάδα ήταν Αθήνα. 4 ώρες δρόμο μας χωρίζουν από την πρωτεύουσα. Τι να πω. Όπως είπες αθάνατα ΕΛΤΑ.
Στην ουσία αυτά περιμένω για να φτιάξω την κατασκευή. Έκανα και κάποιες δοκιμές με το μοχλό και το κουμπί που έχω στη διάθεσή μου.
Τελικά με βολεύει περισσότερο ο μοχλός στα δεξιά, δεν ξέρω γιατί.
EDIT:
Λοιπόν έκανα τις συνδέσεις μου, πήγα στον πίνακα ελέγχου και λειτουργεί κανονικά ο μοχλός. Οι 8 κατευθύνσεις και το 1 κουμπί που έχω. Όμως όταν πάω στα mame να ορίσω τον μοχλό, δεν αναγνωρίζεται. Πάω να θέσω μια κατεύθυνση ή το κουμπί, αλλά δεν ανταποκρίνεται. Όμως στον πίνακα ελέγχου λειτουργεί κανονικά. Πίσω ο encoder έχει 2 λαμπάκια. Πράσινο και κόκκινο. Όταν το συνδέω ανάβει μόνο το κόκκινο. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο?
EDIT 2:
Ο μοχλός παίζει και ανταποκρίνεται μια χαρά σε άλλο παιχνίδι που δοκίμασα στο pc, καθώς και στο retropie. Οπότε κάτι παίζει με τα mame στο pc.
EDIT 3:
Όπως ήταν αναμενόμενο ήταν ρύθμιση μέσα από τα mame. Πάντα έπαιζα τα mame με πληκτρολόγιο και δεν είχε χρειαστεί να βάλω μοχλό. Όλα οκ.
Κοινώς τώρα περιμένω μόνο τον Κινέζο.