Ο διακόπτης πάνω από την οθόνη ήταν για τα ηχεία και αφαιρέθηκε πλήρως. Συμφωνώ απολύτως ότι εχει λίγο μονότονο το θέμα με την προέκταση του artwork και εσωτερικά, και για αυτο σκεφτομαι να βάλω αντι Τ molding ( δεν προέβλεψα εγκοπή!) λωρίδα διακοσμητική από είδη αυτοκινήτου για να μην ειναι μονότονο..telonio είπε:Το artwork στα πλαινά είναι πολύ ωραίο, αν και μου φένεται υπερβολικό που επεκτείνεται στη θέση του t molding και πιο μέσα (προσωπικά με κουράζει). Για τον διακόπτη που έχεις βάλει πάνω από την οθόνη, είναι για τον φωτισμό της μαρκίζας; Προτείνω να τον τοποθετήσεις στο πίσω μέρος, μου φένεται άσχημο έτσι.
Φίλε haf μην με παρεξηγείς, οι παραπάνω απόψεις είναι καθαρά προσωπικές.
Εχω ρυθμίσει το IPAC σαν gamepad αλλά το joystick με τι default ρυθμίσεις που προτείνει, ρώτησα την Arcadeworld και μου είπε για τον restrictor..telonio είπε:Ακολούθησες την προτεινόμενη συνδεσμολογία που αναφέρει η ultimarc εδώ;
https://www.ultimarc.com/ipac2.html
Τα switch ήταν ήδη τοποθετημέναwrathchild_78 είπε:μηπως ειναι ρυθμισμενα σε 4way? Δες το restrictor plate απο πισωμηπως εβαλες μονος σου τα switches με λαθος τροπο;