Καταστήματα πώλησης παιχνιδομηχανών: το χθες και το σήμερα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Vetus
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
θανος είπε:
....μαγαζι αποκλειστικα για Videogames και κονσολες εχω να δω αρκετα χρονια
θυμάμαι,προς τα δυτικά προάστια κυρίως,υπήρχε μια μικρή αλυσίδα καταστημάτων που λεγόταν power games.αν και λόγω ηλικίας δεν ξέρω πότε άνοιξαν,πρέπει να ήταν τουλάχιστον από τις αρχές/μέσα των 90s καθώς στην ταμπέλα αυτού που πήγαινα μερικές φορές (στο Περιστέρι) είχε εκτός των άλλων και το σήμα του neo-geo cd . δυστυχώς το συγκεκριμένο έκλεισε πέρυσι,όπως και τα υπόλοιπα της αλυσίδας κατά πάσα πιθανότητα :( ...

Το Athens club έχει ακόμα παιχνίδια, (και πάρα πολλά retro) [edited] Ας μην προχωράμε σε χαρακτηρισμούς.[edited]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θερμή παράκληση προς όλους. Αποφεύγετε χαρακτηρισμούς προς καταστηματάρχες, υπαλλήλους κλπ και κυρίως όταν τα καταστήματα εξακολουθούν να υπάρχουν και να δουλεύουν.

αυτο με τις αντιγραφες οντως το λεγανε οι περισοτεροι εγω ομως πιστευω στο οτι σκεφτοντουσαν πως απο αυθεντικα παιχνιδια που ηταν και πιο ακριβα θα πουλαγαν 3-4 ενω απο αντιγραφες θα μπορουσε καποιος να παρει πιο πολλα παιχνιδια γιατι θα τον συμφερε γιαυτο και βαζαν και οι ιδιοι τα τσιπακια αυτο με το οτι χαλανε οι ονσολες με τσιπακια οντως ηταν μυθος των παιχνιδαδικων αποδειξη οτι το ps1 μου παιζει εδω και 16 χρονια με τσιπακι μια χαρα (το εβαλα μολις το αγορασα) και δεν χαλασε ουτε για μια στιγμη

Kambia είπε:
Θερμή παράκληση προς όλους. Αποφεύγετε χαρακτηρισμούς προς καταστηματάρχες, υπαλλήλους κλπ και κυρίως όταν τα καταστήματα εξακολουθούν να υπάρχουν και να δουλεύουν.
Το "απατεώνας" τ' οποίο μου έγινε edit θεωρείται χαρακτηρισμός; Συν τ' ότι το κατάστημα στ' οποίο αναφέρθηκα δεν υπάρχει πλέον εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Αμα σου τραβηξει μια αγωγη για δυσφημιση και ηθικη βλαβη θα σου πω. Αν εχετε ορεξη για δικαστικες περιπετειες...μακρια απο το φορουμ.

Vetus είπε:
Το "απατεώνας" τ' οποίο μου έγινε edit θεωρείται χαρακτηρισμός; Συν τ' ότι το κατάστημα στ' οποίο αναφέρθηκα δεν υπάρχει πλέον εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Όχι απλά χαρακτηρισμός, σε δένει δικαστικά άνετα και με χίλιους νόμους. Άσε που δεν το είπες αλλά το "έγραψες" σε φόρουμ. Το να με λένε pooky ή spooky ή της "γειτόνισσας το παλούκι" δεν με καλύπτει, ούτε κατά μία στο δισεκατομμύριο. Και καλά εγώ μπορεί να έχω πάρει διάφορα και να γράφω ότι μου κατέβει, οι διαχειριστές να δεις πως και πόσο θα μπλέξουν. :xm:

(Τέλος το off-topic. )

Επίσης μηνύσεις θα μπορούσαν να γίνουν και για οpenings τηλεοπτικών σειρών που ποστάρονται στο forum αυτό και θεωρούνται copyright υλικό που διαγράφονται συχνά από το YouTube για τον λόγο αυτό αλλά τέλως πάντων.

Vetus είπε:
Επίσης μηνύσεις θα μπορούσαν να γίνουν και για οpenings τηλεοπτικών σειρών που ποστάρονται στο forum αυτό και θεωρούνται copyright υλικό που διαγράφονται συχνά από το YouTube για τον λόγο αυτό αλλά τέλως πάντων.
Πρώτον, σε παρακαλώ κάθε σου ένσταση από εδώ και πέρα να γίνεται με πμ. Σου έχουν απαντήσει ήδη 2 admins, οπότε δε μπορώ να καταλάβω γιατί το συνεχίζεις μέσα στο θέμα.

Δεύτερον, ειδικά για το youtube, είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί - σε σημείο που κατεβάζουμε ολόκληρα posts. Οπότε, μάλλον άστοχο το παράδειγμά σου.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να απευθυνθείς με πμ στη διαχείριση. Τα offtopics θα διαγραφούν.

Αν εχεις νευρακια, αλλου. Η ολη παρεμβαση εγινε για δικη σου προστασια! Εμεις ειμαστε παντα καλυμμενοι και προσεχτικοι. 7 χρονια χωρις νταβαντουρια, με πληρη σεβασμο στα πνευματικα δικαιωματα και πλειστες αδειες απο κατοχους τους.

Τα παραπανω ειναι αυτονοητα, ασχετα με το αντικειμενο και θα διαγραφουν σε λιγο.

Πίσω
Μπλουζα