Κλασικά παραμύθια [Εκδ. Ευκλείδης]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας katerinak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

katerinak

Expert
Αντιδράσεις
3.125
Αν δεν κανω λαθος την εχουμε ολοκληρη τη σειρα με τα κλασσικα παραμυθια αλλά βρηκα προχειρα μονο αυτα:

"Η μαγεμενη βασιλοπουλα"

Προβολή συνημμένου 130031Προβολή συνημμένου 130035Προβολή συνημμένου 130036Προβολή συνημμένου 130037 Προβολή συνημμένου 130033

"Ο γενναιος ραφτακος"

Προβολή συνημμένου 130038Προβολή συνημμένου 130039Προβολή συνημμένου 130041Προβολή συνημμένου 130043

δεν γνώριζα τη σειρά αυτή των παραμυθιών...

Πανέμορφες εκδόσεις...

νομιζω ότι την ηξερα την σειρα, πανεμορφη είναι, δεν ξερω αν ειχα κανενα, κατερινα μπορεις να βγαλεις άλλες φωτο; ηταν τρισδιαστατο;

αριαδνη είπε:
νομιζω ότι την ηξερα την σειρα, πανεμορφη είναι, δεν ξερω αν ειχα κανενα, κατερινα μπορεις να βγαλεις άλλες φωτο; ηταν τρισδιαστατο;
δε βρηκα προχειρα τα υπολοιπα τευχη αλλιως θα εβαζα φωτογραφιες απ ολη τη σειρα

δεν ηταν τρισδιαστατα,ηταν οπως τα αλλα παραμυθια με τη διαφορα οτι οι σελιδες τους ειχαν αυτον τον κατα καποιο τροπο "περιεργο" σχεδιασμο (διαφορετικο σε καθε παραμυθι της σειρας αφου ειχε αμεση σχεση με τον "πρωταγωνιστη" και τον τιτλο του παραμυθιου) που βλεπουμε στις φωτογραφιες

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ναι οντως, αυτό νομιζω πως τα κανε και μοναδικα

Την είχα αυτή τη σειρά. Από τις ίδιες ακριβώς εκδοσεις υπήρχαν κι άλλα παραμυθάκια, όπως ο Ο Κήπος της Ματίλντας, Μια Μικρή Νοσοκόμα, Μπάμπι το Ελαφάκι...Τα είχα κι αυτά. Να πώ την αλήθεια δεν μου άρεσαν και τόσο γιατί οι ιστορίες παραήταν απλοποιημένες. Πριν από λίγα χρόνια όμως τα έκανα δωρεά στη βιβλιοθήκη ενός σχολείου, μαζί με όλα μου σχεδόν τα παιδικά βιβλία. Ωστόσο στις βιβλιοθήκες αρκετά από αυτά υπάρχουν ακόμα., τουλάχιστον τη Μικρή Νοσοκόμα και τον Γενναίο Ραφτάκο τα έχω δεί πρόσφατα στη βιβλιοθήκη Σταθμού Θεσσαλονίκης.

Πίσω
Μπλουζα