Κλασικές ταινίες της Paramount δωρεάν στο YouTube

Μια συντομη περιγραφη στα ελληνικα υπαρχει εδω:

Αναρωτιεμαι, λινκ προς αυτες τις ταινιες θα επιτρεπονταν (αν προβαλλονταν και στην Ελλαδα) η θα απαγορευονταν κι αυτα ως δηθεν πειρατικα; Καποτε ειχα ποσταρει ενα βιντεο απο μια σειρα και ειχε σβηστει ως πειρατικο, και ας ειχε ανεβει και στο επισημο γιουτιουμποκαναλο του Mega.
 
gademosauros είπε:
(...)Αναρωτιεμαι, λινκ προς αυτες τις ταινιες θα επιτρεπονταν (αν προβαλλονταν και στην Ελλαδα) η θα απαγορευονταν κι αυτα ως δηθεν πειρατικα;
Αν ήταν από το official κανάλι της Paramount, όχι, δεν θα απαγορεύονταν.

gademosauros είπε:
Καποτε ειχα ποσταρει ενα βιντεο απο μια σειρα και ειχε σβηστει ως πειρατικο, και ας ειχε ανεβει και στο επισημο γιουτιουμποκαναλο του Mega.
Αν έχεις το λινκ από το official κανάλι του Mega στο youtube, στείλε μου με πμ για ποια σειρά πρόκειται (θρεντ) και θα το αποκαταστήσω όπου έχει γίνει edit.
 
Ωραίο το channel αλλά τίποτα το συνταρακτικό, μάλλον τελείως αδιάφορο ειδικά για τους Αμερικάνους (αλλά και σε άλλες ανεπτυγμένες αγορές) όπου κυριαρχούν τα streaming services (άρχισαν πια να παράγουν και να χρηματοδοτούν τις δικές τους σειρές και ταινίες, άλλωστε), δηλαδή εννοώ τα, με πρώτο το Netflix, αλλά και Hulu κτλ.

D@redevil είπε:
Αν ήταν από το official κανάλι της Paramount, όχι, δεν θα απαγορεύονταν.


Αν έχεις το λινκ από το official κανάλι του Mega στο youtube, στείλε μου με πμ για ποια σειρά πρόκειται (θρεντ) και θα το αποκαταστήσω όπου έχει γίνει edit.
Βέβαια όσες ταινίες υπάρχουν στο Youtube, όσον αφορά το Hollywood πάντα (σε καμία περίπτωση δε ισχύει αυτό για τις ελληνικές ταινίες), δε βρίσκονται εκεί τυχαία, όχι "παράνομα" δηλαδή. Λόγω content ID, οι δημιουργοί πληρώνονται ακόμα και αν δεν το έχουν ανεβάσει οι ίδιοι, το ίδιο που κάνει το Youtube έδω και πολύ καιρό και για τα songs και music clips. Αλλά πάλι μάλλον είναι too risky να ποστάρουμε ένα τέτοιο link εδώ, παρ 'όλα αυτά.
 
Ο μεγιστάνας των μίντια Μπάιρον Άλεν υπέβαλε προσφορά εξαγοράς της Paramount Global ύψους 14,3 δις δολαρίων


"Το σχέδιο του Άλεν, σύμφωνα με τους ανθρώπους, είναι να πουλήσει το κινηματογραφικό στούντιο της Paramount, ακίνητα και κάποια άλλη πνευματική ιδιοκτησία. Θα κρατήσει τα τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας streaming Paramount+, και θα τα λειτουργήσει σε πιο αποδοτική βάση."


Και εγώ χάρηκα γιατί σκέφτηκα νεκρανάσταση της θρυλικής εταιρείας παραγωγής ταινιών! Παντως εάν γίνει αυτό τότε παπαλα και οι δωρεάν ταινίες της Paramount στο ΥΤ. :(
 
Πίσω
Μπλουζα