Κολλάει στην μέση το loading στο Youtube site ή είμαι ο μόνος?

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.326
Αντιδράσεις
1.341
Εδώ και αρκετό καιρό (2-3 μήνες) μου κάνει αυτό το εκνευριστικό στο Youtube.

Μπαινω πχ στα subscriptions μου και εκει που πάει να φορτώσει τα εικονίδια σταματάει, αφήνει τα μισά κενά και μένει στο loading για πάντα, μέχρι να κάνω refresh, όπου και ξεκολλάει. Δεν το κάνει πάντα αυτό, είναι τελείως random αν το κάνει ή όχι. Αυτό γίνεται μόνο στο Youtube site.

Δοκίμασα να απενεργοποιήσω όλα τα addons, να τρέξω το firefox σε safe mode, να αλλάξω τα privacy setting, να τρέξω το firefox από το 2ο λειτουργικό (με dual boot) και τίποτα. To έκανα και update, πάλι τίποτα, ίδια συμπεριφορά.

Αμα φταίει το Youtube δεν με νοιάζει αλλά αμα είναι μονο σε μένα κάτι πάει στραβά και δεν το βρίσκω...
 
Χμμμ, από ότι κατάλαβα είμαι ο μόνος και αλλού που ρώτησα δεν πήρα κάποια απάντηση. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα τι μπορεί να φταίει.
 
Aυτο το προβλημα που αναφερεις με το εκανε καποια στιγμη αλλα στο κινητο και οχι στο pc.Δεν ξερω πιο ηταν το προβλημα αλλα μετα απο ενημερωση της εφαρμογης youtube το προβλημα λθυθηκε και απο τοτε μεχρι και σημερα ολα λειτουργουν ρολοι.
 
Και εμενα το εκανε στο κινητο καποια στιγμη... αλλα τωρα δουλευει οκ.
Τασο μηπως ειναι θεμα Provider ή modem; Δοκιμασες αλλο browser εκτος Mozzilla;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το θέμα είναι πως είναι random. Μπορεί να μην το κάνει για ώρες ενώ σε άλλη φάση θα με πρήξει.

Δεν γουστάρω καθόλου το chrome αλλά μάλλον πρέπει να το τεστάρω κι εκεί για κανά δύο μέρες να είμαι σίγουρος.
 
Αν είσαι σε Android, δοκίμασες στη YouTube app (δεν έχω ίδεα αν το iOS έχει επίσημη ή οτιδήποτες άλλες YouTube apps);
 
Ξέχασα να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ PC και Windows.

Μάλιστα το πρόβλημα το βλέπω και στα Windows 7 αλλά και στα 10. Οποτε λογικά είναι θέμα ή του browser ή του site του ίδιου (γιατί μονο σε αυτό το site το κάνει).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Μόνο ότι μου διακόπτει το βίντεο για διαφημίσεις αλλά αυτό το θεωρώ λογικό στο ΥΤ.
 
Μου εμφανίστηκε και σε εμένα προχτές το βράδυ το ίδιο πρόβλημα. Στο κινητό όμως λειτουργούσε κανονικά μέσω της εφαρμογής.

Κάποια αλλαγή πρέπει να έκανε η cosmote, γιατί αδυνατούσε να συνδεθεί στο google αλλά και στο facebook.
 
Μου εμφανίστηκε και σε εμένα προχτές το βράδυ το ίδιο πρόβλημα. Στο κινητό όμως λειτουργούσε κανονικά μέσω της εφαρμογής.

Κάποια αλλαγή πρέπει να έκανε η cosmote, γιατί αδυνατούσε να συνδεθεί στο google αλλά και στο facebook.
Και ένας φίλος μου είπε ότι του το κάνει και αυτουνού, μονο στο Youtube. Μάλιστα του το κάνει σχεδόν πάντα, όχι όπως εμένα που το κάνει μία στο τόσο. Μου είπε όταν μπαίνει με τον λογαριασμό του το κάνει, αν μπει χύμα χωρίς λογαριασμό είναι ΟΚ. Επίσης το κάνει μόνο στο Firefox, στο Chrome όλα μια χαρά και με τον λογαριασμό του. Ειναι λες και σαμποτάρει η Google το Firefox ένα πράγμα.

Εγώ παρατήρησα ότι όταν κολλάει, κατω αριστερά δειχνει ότι προσπαθεί να βρει το "i.ytimg.com" server. Δοκίμασα ότι "fix" βρήκα και δεν έπιασε τίποτα. Το μόνο που έπιασε ήταν μια δική μου ιδέα, δηλαδή να τρέξω το ίδιο firefox setup (το έχω σε portable) μέσα από ένα Virtual Machine. Ε, για όση ώρα σέρφαρα δεν μου το έκανε ούτε μία φορά. Στο κανονικό μηχάνημα όμως το κάνει όπου και να το δοκιμάσω, και στα 7 και στα 10 και στο PC της μάνας μου.

Με λίγα λόγια, δεν βγάζω άκρη με τίποτα.
 
Edit: Τελικά νομίζω πως το βρήκα το πρόβλημα επιτέλους. Κατέβασα την τελευταία portable έκδοση του firefox και είδα ότι δεν είχε αυτό το θέμα. οπότε έκατσα και έψαξα να δω, ποιο αρχείο είναι αυτό που κάνει την ζημιά στο ήδη υπάρχον setup. Αντικαθιστούσα ένα ένα τα παλιά αρχεία, μέχρι να δω πότε θα σταματήσει να κολλάει. Και τελικά ήταν ένα αρχείο "prefs.js" που μόλις αντικατέστησα το παλιό με το καινούριο έφτιαξε. Μου άλλαξε κάποια options βέβαια αλλά από ότι κατάλαβα δεν ήταν κάποιο option από αυτά που είναι στο menu αλλά κάποιο internal.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα