Κορυφαία ερώτηση απαιτεί απαντήσεις...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας portarinos78
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

portarinos78

RetroActive
Αντιδράσεις
26
Θεος ο τυπος που κανει μια τετοια ερωτηση μεσα στο amigo - αντρο. Παρακολουθηστε το συλλογισμο του στο thread του amiga.org και τι απαντησεις παιρνει. Δε ξερω αλλα εμενα μου αρεσε και ειπα να το ποσταρω

http://www.amiga.org/modules/newbb/viewtopic.php?viewmode=flat&topic_id=36815&forum=8

Καλή ερώτηση, σίγουρα η απάντηση είναι λίγο μπερδεμένη προσωπικά έχω 2 από τις classic 1200Τ με PPC επάνω και έναν 030 σε μια άλλη, πιστεύω ότι για να τρέξεις 3.9 σε ικανοποιητικό βαθμό ,να κάνεις περίπου ότι δουλεία κάνεις με ένα PC στην AMIGA πρέπει να βάλεις accelerator ,εάν θες να παίζεις μόνο παιχνίδια πάρε μια 500 (που και αυτή έχει accelerator),προσωπικά πρίν από καιρό αγόρασα έναν 030 για την Α600(δεν τον έχω χρησιμοποίηση ακόμα) σκοπός μου είναι να φτιάξω όποτε μπορέσω ένα Tower

Και να μπορώ να κάνω βασικές δουλείες μαζί της ,Άλλοι συνάδελφοι αγοράζουν ειδικά PPC για να τρέξουν λειτουργικά σαν το morphos(κουράγιο και υπομονή χρειάζεται) η και ακόμα ακόμα να τρέξουν ΟS4 (2 more weeks!),πάντως πιστευω ότι στην 1200 ο accelator είναι απαραίτητος

Πίσω
Μπλουζα