Τι είπες τώρα ρε φίλε... ψυχοπλακώθηκα, χωρίς πλάκα.Playmolover είπε:Ο καθένας, "χάθηκε" στον κόσμο του... Κρίμα παιδιά...
RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!namida είπε:Δεν σας την λέω, ούτε έχω σκοπό να προσβάλω κανέναν, αλλά η τακτική την πέφτω σε πολλές, οπότε όλο και κάποια θα μου κάτσει, κάτι σε τακτική σαβουρόγ.... μου κάνει. Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική του τύπου "είμαι με μια κοπέλα επειδή αυτή μου έκατσε" ή "από το να είμαι μόνος, καλύτερα με αυτή". Υποτίθεται ότι είμαι σε μια σχέση επειδή γουστάρω ή αγαπάω τον άλλο, όχι για να βολεύομαι μέχρι να βρω κάτι καλύτερο. Σε μια σχέση πρέπει να δίνεσαι ολοκληρωτικά, και ο/η σύντροφος σου να είναι ολόκληρος ο κόσμος, αλλίως μην κάνεις σχέση. Κάνε αρπακτή και ξηγήσου στον άλλο από την αρχή, είναι καλύτερα και για τους δύο έτσι.Εγώ προτιμώ να είμαι μόνος, και είμαι μόνος αρκετό καιρό, παρά να είμαι με κάποια από ανάγκη. Αυτή είναι η γνώμη μου, και συγνώμη που βγήκα εκτός θέματος.
Καπάτσα γυναίκα! Πολύ καλό!asikamin είπε:εγώ είχα ρίξει χυλόπιτα στη γυναίκα που αργότερα παντρεύτηκα!!!!
Aν μη τι άλλο πάντως,εκείνη η χυλόπιτα τότε σου έκατσε πολύ βαριά,ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται απ' όσα γράφεις εδώ τώρα...Snoopitsa είπε:Τώρα βέβαια η κοπέλα έχει 3-4 παιδιά και μοιάζει σαραντάρα κι αυτόν πολύ θα θελα να τον συναντούσα κάπου να έβλεπα την έκφρασή του όταν με δει γιατί έχω αλλάξει πάααααααρα πολύ απο τότε-προς το καλύτερο...
Ίσως, αν τον δεις μετά από τόσα χρόνια, να σου φύγει εντελώς η περιέργεια...Snoopitsa είπε:...πολύ θα θελα να τον συναντούσα κάπου να έβλεπα την έκφρασή του όταν με δει γιατί έχω αλλάξει πάααααααρα πολύ απο τότε-προς το καλύτερο...
Όχι. Απλά θα πληρώνει, αυτή τη χυλόπιτα, μια ζωή.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο asikamin Εμφάνιση μηνυμάτων
εγώ είχα ρίξει χυλόπιτα στη γυναίκα που αργότερα παντρεύτηκα!!!!
Καπάτσα γυναίκα! Πολύ καλό!
Oμολογώ οτι τετοια ιστορια μόνο στο cinema θα συνέβενε.ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε:Να και μια χυλόπιτα απο μένα και την μοίρα σε ένα συμμαθητή μου.15 μέρες πρίν απο τα Χριστούγεννα του 1988 , ημέρα Παρασκευή.(θα καταλάβετε παρακάτω γιατί θυμάμαι τόσες λεπτομέρειες).Καθώς πήγαινα στο μάθημα αγγλικών, να΄σου μπροστά μου ο Τ.
-Πού πας;
-Έχω αγγλικά.
- Όταν τελειώσεις, μπορείς να έρθεις στο σχολείο ( το δημοτικό του χωριού) που θέλω να σου πω κάτι;
-Γιατί δεν μου το λές εδώ; Βαριέμαι να τρέχω εκει κάτω.
-Εδώ δεν είναι ραντεβού.
Κάγκελο εγω. Δεν μου είχε δείξει κάτι πριν (ματιές κτλ)ή τουλάχιστον εγώ δεν είχα προσέξει κάτι τέτοιο, ίσως επειδή δεν με ενδιέφερε το συγκεκριμένο παιδί
-Και γιατί μου ζητάς ραντεβού;
-Ε, δεν καταλαβαίνεις, θέλω να σου ζητήσω να τα φτιάξουμε.
Ξανά κάγκελο εγώ. Με αιφνιδίασε τόσο, που δεν του είπα αμέσως όχι. Του είπα να με αφήσει το Σ\Κ να το σκεφτώ και θα του απαντουσα την Δευτέρα.
Όλο το Σάββατο το πέρασα ,προσπαθώντας να βρω έναν τρόπο να του ρίξω την χυλόπιτα, όσο το δυνατόν ανώδυνα.Η μοίρα όμως είχε καταστρώσει ήδη τα σχέδιά της. Την Κυριακή το πρωί που σηκώθηκα, δεν ένιωθα πολύ καλά και κατα το μεσημέρι, άρχισα να σηκώνω πυρετό. Μέχρι το βράδυ είχα τρομερή φαγούρα και είχα γίνει ......πουά. ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑ!!!!!
Στο χωριό είχε ξεσπάσει πριν απο ένα μήνα επιδημία και έιχε έρθει η σειρά μου. Βρέθηκα λοιπόν να κάθομαι επι 15 μέρες κλεισμένη στο σπίτι. Όταν ξαναπήγα για πρώτη μέρα μετά απο την ανεμοβλογιά σχολείο, ήταν Παρασκευή, η τελευταία σχολική ημέρα πριν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και φυσικά δεν κάναμε μάθημα, αλλά το καθιερωμένο πάρτι. Οχ, σκέφτηκα θα είναι ο Τ. εκέι και θα μου ζητήσει να χορέψουμε και πως να τον αποφύγω.Πάλι όμως η μοίρα είχε σκεφτεί πριν απο μένα , για μένα και οΤ. ήταν σπίτι του με ......ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑ!!!!!
Αφού πέρασαν οι διακοπές των Χριστουγέννων, ο Τ. είχε αναρρώσει και θα συναντιόμασταν στο σχολείο την Δευτέρα.
Τι φαντάζεστε οτι με έσωσε αυτή τη φορά αγαπημένοι μου συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες;;;;;;;;;;
Η ΙΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! που μου χτύπησε την Κυριακή το μεσημέρι την πόρτα.
Άλλες 15 μέρες στο κρεβάτι και όταν συνάντησα τον Τ. στο σχολείο,μου είπε: <<Δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις>> ( το είχε πάρει απόφαση οτι ήταν γκαντέμης!!!
Τα σχόλια δικά σας
Από τα παλιά χρόνια, στην Ελλάδα, τα γιατροσόφια έδιναν κι έπαιρναν. Από τα 1800 όμως ως τα 1860 περίπου, ο «κομπογιανιτισμός» είχε σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
Ανάμεσα, όμως, σ’ αυτούς υπήρξαν και οι διάφοροι επιτήδειοι, που προσπαθούσαν με ψευτοπράγματα να κάνουν, δήθεν, καλά, εκείνους που ζητούσαν τη βοήθειά τους.
Ένας κομπογιαννίτης π.χ., που έμεινε ξακουστός για τις αγυρτείες του, ήταν ο Παρθένης Νενιμός από τα Γιάννενα, που έζησε γύρω στα 1815.
Αυτοί που αγαπούσαν, χωρίς ν’ αγαπιούνται, για να τους περάσει ο καημός, έπρεπε να φάνε από την πίτα αυτή τρία πρωινά συνέχεια, τελείως νηστικοί.
Από το… περίφημο, λοιπόν, αυτό γιατροσόφι, έμεινε η φράση «έφαγε τη χυλόπιτα».
Απίστευτη ιστορία. Πως θα ήταν δυνατόν άλλωστε να μη θυμάσαι και τις ημερομηνίες!Oμολογώ οτι τετοια ιστορια μόνο στο cinema θα συνέβενε.
Χυλόπιτα με γλυκειά εκδίκηση. Έτος 1994, αυλή λυκείου Ηλιούπολης, εγώ 178εκ με περίπου 100 κιλά. Πλησιάζω την κοπέλα επιλογής μου, Μαρία Κ. απο τις "ωραίες" του σχολείου. Με δειλά βήματα ανοίγω διάλογο. Αυτή με κόβει ψυχρά και με ύφος ντίβας με γειώνει "Τί νόμισες, επειδή σου μιλάω ότι σε γουστάρω κιόλας?" Απόσυρση και τελικά εγκατάλειψη. Τέσσερα χρόνια μετά, καφετέρια Ηλιούπολης κεντρική πλατεία, τυχαία συνάντηση ενώ είμαι καθισμένος ακούω φωνή "Βρε συ, Ιάκωβε, πού χάθηκες? Πήγες να σπουδάσεις Ιταλία έμαθα, ιατρική. Πόσος καιρός πέρασε" Κάθεται δίπλα μου και αρχίζει την φλυαρία, πόσο άλλαξα, τι ωραία χρόνια που περάσαμε στο σχολείο , να μην χανόμαστε, αν έχω τηλέφωνο στη Ρώμη κτλ. Εκείνη την ώρα γυρίζει απο το μπάνιο η τότε κοπέλα και νυν σύζυγος, ιταλίδα, κούκλα, στυλάτη και με άνεση κάθεται δίπλα μου, κοιτάει την φίλη και με ρωτά στα ιταλικά ποιά είναι η κοπέλα. Της εξηγώ οτι είναι μια παλια συμμαθήτρια. Η Μαρία σηκώνεται, πετά ένα ξερό χάρηκα πολυ που σε είδα και εξαφανίζεται σε χρόνο dt. Άλλες δυο φορές που την πετυχα τυχαία ούτε που σταμάτησε, προφανώς την έτσουξε το σκηνικό.