A
alexis
Guest
Όχι ήταν πιο μεγάλοςΝίκος Σταυρίδης νέος;
Όχι ήταν πιο μεγάλοςΝίκος Σταυρίδης νέος;
Μπράβο τα καταφέρατε αρκετά καλά με το λινκ. Το βίντεο Στο δικαστήριο εμφανίζεταιΕίναι ο παρακάτω σύνδεσμος
https://photos.app.goo.gl/nSmrE6eqepriP
d9
Σκηνή από το "ένας βλάκας και μισός", θέατρο της Δευτέρας (1986), όπου η μοναδική Σμάρω Στεφανίδου δημιουργεί την αγαπημένη μου σκηνή
Χαίρομαι για αυτό. Ο ήχος λειτουργεί ή εξακολουθεί να μην ακούγεται;Μπράβο τα καταφέρατε αρκετά καλά με το λινκ. Το βίντεο Στο δικαστήριο εμφανίζεται
Ερρίκος Κονταρίνης;
Ακούγεται οκΧαίρομαι για αυτό. Ο ήχος λειτουργεί ή εξακολουθεί να μην ακούγεται;
Όχι αλλά γεννήθηκε το ίδιο έτος (1906)Ερρίκος Κονταρίνης;
Νίκος Θηβαίος;
Πέθανε πιο νωρίςΝίκος Θηβαίος;
Τσαγανέας Χρήστος;Πέθανε πιο νωρίς
Βεβαίως..βεβαίωςΤσαγανέας Χρήστος;
Εσείς είστε ζωντανή εγκυκλοπαίδεια του Ελληνικού κινηματογράφου!Πέθανε πιο νωρίς
Παραπλανητικό το σκίτσο. Η μύτη Τσαγανέα είναι σήμα κατετεθέν. Ήθελε ένα κλικ πιο έντονη στη ζωγραφιάΒεβαίως..βεβαίως
Υποθέτω θα τη διόρθωσε αργότερα; Πιστεύω όμως ότι σήμα κατατεθέν του ήταν το πηγούνι. Η μύτη ήταν σήμα κυρίως του Λογοθετίδη και του Σταυρίδη (λέω τώρα)Παραπλανητικό το σκίτσο. Η μύτη Τσαγανέα είναι σήμα κατετεθέν. Ήθελε ένα κλικ πιο έντονη στη ζωγραφιά![]()
Ναι και το πηγούνι, βεβαίως βεβαίωςΥποθέτω θα τη διόρθωσε αργότερα; Πιστεύω όμως ότι σήμα κατατεθέν του ήταν το πηγούνι. Η μύτη ήταν σήμα κυρίως του Λογοθετίδη και του Σταυρίδη (λέω τώρα)
ενταξει τοτε,παμε το βραδυΕίχε αναφέρει ο κύριος @alexis πως ήταν το τελευταίο σκίτσο πριν την βραδινή βάρδια
Λαμπρά! Κανονίστηκε η βραδυνή μας έξοδος λολ αντί να πάμε για κανα σουβλάκι ξέρω γω..ενταξει τοτε,παμε το βραδυ
το ενα δεν αναιρει το αλλο,μπορειτε να κανονιζετε ενα πιτογυρο ενα αναμετριεστε με τον παλιο καλο ελληνικο κινηματογραφοΛαμπρά! Κανονίστηκε η βραδυνή μας έξοδος λολ αντί να πάμε για κανα σουβλάκι ξέρω γω..
Δεν έχω φόρουμ στο κινητό. Αποτοξίνωσητο ενα δεν αναιρει το αλλο,μπορειτε να κανονιζετε ενα πιτουρο ενα αναμετριεστε με τον παλιο καλο ελληνικο κινηματογραφο