Εφ όλης της υληςΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΟΥΙΖ: 20 ερωτήσεις για να τεστάρεις τις γνώσεις σου στις ελληνικές σειρές - Μικροπράγματα
Πόσο καλά γνωρίζεις τις ελληνικές σειρές; Απάντησε στις ερωτήσεις και ανακάλυψέ τοmikropragmata.lifo.gr
Εύκολο:Για δείτε εδω! 15/20 οκ το μικρό όνομα του γιατρού Μπέικερ δεν το θυμόμουν.ΚΟΥΙΖ: Θυμάσαι τίποτα από το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι; - Μικροπράγματα
Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι ήταν μια αμερικανική δραματική σειρά με κεντρικό θέμα μια οικογένεια που ζούσε σε φάρμα στο Walnut Grove. Θυμάσαι λεπτομέρειες;www.google.com
54/100 Με έφαγαν οι δραματικές80/100Κουίζ: Ελληνικές σειρές για... παλιούς! vol.5 | Kouiz.gr
Πόσο καλά θυμάσαι τις σειρές της ελληνικής τηλεόρασης; Θυμήσου τις παλιές σειρές και προσπάθησε να ολοκληρώσεις το κουίζ με δέκα σωστές απαντήσεις, θα τα καταφέρεις;kouiz.gr
18/20 Με έφαγε η Λάμπραινα (αν και δεν διαβασα σωστα την ερώτηση) και τοα ζευγάρια του Εμείς κι εμείς που δεν το έχω δει ποτε.Εφ όλης της υληςΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΟΥΙΖ: 20 ερωτήσεις για να τεστάρεις τις γνώσεις σου στις ελληνικές σειρές - Μικροπράγματα
Πόσο καλά γνωρίζεις τις ελληνικές σειρές; Απάντησε στις ερωτήσεις και ανακάλυψέ τοmikropragmata.lifo.gr
Ούτε ένα επεισόδιο; πρεπει να αρχίσεις54/100 Με έφαγαν οι δραματικές
18/20 Με έφαγε η Λάμπραινα (αν και δεν διαβασα σωστα την ερώτηση) και τοα ζευγάρια του Εμείς κι εμείς που δεν το έχω δει ποτε.
Το κουιζ με το Μικρό σπίτι στι λιβάδι δεν το πιάνω καν. Δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο.
Βαριέμαι! Άμα ήταν βρετανικό θα του έδινα μια ευκαιρία.Ούτε ένα επεισόδιο; πρεπει να αρχίσεις
A είσαι πολύ καλη90/100
Παρομοίως! Ίσως αυτός να είναι ένας ακόμη λόγος που με απωθούσε. Η μόνη μεταγλωτισμένη σειρά που πραγματικά την έβλέπα μέχρι και τον τελευταίο τίτλο του κάθε επεισοδίου ήταν "το μυστήριο του χρυσού πιθήκου". Στα κινούμενα σχέδια ωστόσο δεν είχα τέτοια προβλήματα.Γενικώτερα, τρέφω μεγάλη αντιπάθεια στις μεταγλωττισμένες σειρές. Ακόμα και του Disney τα κινούμενα, τα προτιμώ στο πρωτότυπο.
Ντρέπομαι που το λέω αλλά πέτυχα 100%Δύο λάθη μόνο, ευκολοΚουίζ: Μπορείς να βρεις το σίριαλ από μία και μόνο λέξη ή φράση;
TV + Series - 10 λέξεις και φράσεις που περιγράφουν 10 ελληνικές σειρέςwww.athensvoice.gr
6/121/12 , μα καλά ούτε τα βασικάQuiz | Σου δίνουμε τον κομπάρσο, βρίσκεις την ελληνική σειρά;
Κουίζ, φόρος τιμής στους "πραγματικά" αφανείς ήρωες μας.provocateur.gr
Μαρή, κράτα και κανένα κουίζ για αύριο, όλα απόψε θα τα απαντήσουμε;4/10Quiz: Τι θυμάσαι από τις ελληνικές σειρές των '90s; - Znews
Η δεκαετία του ’90 σημαδεύτηκε από αρκετά γεγονότα, αλλά στη χώρα μας σηματοδότησε την απαρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης, χαρίζοντάς μας απίστευτες σειρές και πολλές στιγμές γέλιου. Έτσι, το Znews σας ετοίμασε ένα quiz σχετικά με τις ελληνικές κωμικές σειρές εκείνης της δεκαετίας. Απαντήστε σωστά...znews.gr
Quiz: Τι θυμάσαι από τις ελληνικές σειρές των '90s; - Znews
Η δεκαετία του ’90 σημαδεύτηκε από αρκετά γεγονότα, αλλά στη χώρα μας σηματοδότησε την απαρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης, χαρίζοντάς μας απίστευτες σειρές και πολλές στιγμές γέλιου. Έτσι, το Znews σας ετοίμασε ένα quiz σχετικά με τις ελληνικές κωμικές σειρές εκείνης της δεκαετίας. Απαντήστε σωστά...znews.gr
Δύο λάθη μόνο, ευκολοΚουίζ: Μπορείς να βρεις το σίριαλ από μία και μόνο λέξη ή φράση;
TV + Series - 10 λέξεις και φράσεις που περιγράφουν 10 ελληνικές σειρέςwww.athensvoice.gr
Μου βγήκε ο Κατακουζηνός να φωνάζει ευοιν ευανΜαρή, κράτα και κανένα κουίζ για αύριο, όλα απόψε θα τα απαντήσουμε;
Σε αυτό πάντως έπιασα 7/10 και βγήκε η Μαρίνα Κουντουράτου και μου φωνάζει "Ουάου!"