johnalepou
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 538
Χαχαχα είδες έμαθες και κάτι! Η Έλλη συνάντησε τον Χορν λοιπόν στη σκηνή από την πρωτη της εμφάνιση σε αυτήν! Εκείνος πρωταγωνιστής κι εκείνη με ένα ρολάκι
Η πιο συχνή αλλά και αλάνθαστη συνταγή του μικρού φτερωτού πιτσιρικά με το τόξο.johnalepou είπε:Χαχαχα είδες έμαθες και κάτι! Η Έλλη συνάντησε τον Χορν λοιπόν στη σκηνή από την πρωτη της εμφάνιση σε αυτήν! Εκείνος πρωταγωνιστής κι εκείνη με ένα ρολάκι
Lol!lass είπε:9. Είναι η Σαπφώ Νοταρά (θα το πάρω σωστό μιας και την αναφέρεις)Τα υπόλοιπα είναι λάθος.
(Καλή προσπάθεια Daredevil )
...ή απλά, εγώ άσχετη!lass είπε:[...]Μάλλον βγήκε δύσκολο. :xm:
Μα κι εγώ γι'αυτό το έβαλα το στοιχείο αυτό, μήπως κάποιος έχει το δίσκο και το θυμάται από εκεί. Αλλιώς δεν έχει αξίαΚαι τον έχω τον δίσκο με τα μονόπρακτα, όπως και το υπέροχο πολλαπλό άλμπουμ "Αποσπάσματα θεατρικού λόγου" αλλά στα διάφορα ρετροκουίζ δεν ανατρέχω σε τέτοια βοηθήματα διότι δεν έχει αξία.Μόνο αν θυμάμαι κάτι απαντάω.
Ψαχνουμε τα 1, 2, 3, 4β/γ, 6, 7.1. Η ηθοποιός που ψάχνουμε τελικά έπαιξε το ρόλο αυτό πολύ αργότερα.3. Τα εν λόγω μονόπρακτα έχουν κυκλοφορήσει σε δίσκο.
απο τον spyrosdη "Εβραία" του Μπρεχτ , η πιο δυνατή του Στρίνμπεργκ, η ανθρώπινη φωνή του Κοκτώ και η ψεύτρα