serano915
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 75
αριαδνη είπε:ειχε πει καλα λόγια για την εθνικη μας( ευγενικος άνθρωπος η Γκελλυ)!
αριαδνη είπε:ειχε πει καλα λόγια για την εθνικη μας( ευγενικος άνθρωπος η Γκελλυ)!
οχι στο κοριτσι με τα παραμυθια..στο θολα νερα ειχε γινει...στο κοριτσι με τσ παραμυθια απλως ειχαν ντουμπλαριστει οι περισσοτεροι!!!bernard.c είπε:Αυτά που περιγράφεις συνέβησαν στην ταινία "Το Κορίτσι με τα παραμύθια"; Δεν το ήξερα... Thanks!
Ok, αυτό σε ρωτάω κι εγώ - ξέρεις για ποιο λόγο ντουμπλάραν τους ηθοποιούς στο "Κορίτσι με τα παραμύθια";georgeikos είπε:οχι στο κοριτσι με τα παραμυθια..στο θολα νερα ειχε γινει...στο κοριτσι με τσ παραμυθια απλως ειχαν ντουμπλαριστει οι περισσοτεροι!!!
το μονο που μπορω να σκεφτω..διοτι δεν εχει ακουστει κατι για την συγκεκριμενη ταινια ειναι οτι σκεφτηκαν οτι θα ταιριαζε περισσοτερο αυτη η φωνη..εκαναν κατι τετοιες βλακιες τοτε...bernard.c είπε:Ok, αυτό σε ρωτάω κι εγώ - ξέρεις για ποιο λόγο ντουμπλάραν τους ηθοποιούς στο "Κορίτσι με τα παραμύθια";
Α μπράβο, κι εγώ την ίδια εντύπωση είχα, αλλά ο georgeikos λέει ότι είναι ντουμπλάζ...tonytony είπε:Έχετε απόλυτο δίκιο για το "Θολά νερά"/"Η Ζαβολιάρα" το είχα ξεχάσει και απάντησα βεβιασμένα!...Στο "Κορίτσι με τα παραμύθια" όμως ρε παιδιά η Αλίκη μιλάει δε νομίζω να ναι κάποια άλλη...Την έχω δει και αυτή άπειρες φορές! Απλά ήταν πολύ μικρούλα όπως και στο "Ποντικάκι" όπως και στον "Αγαπητικό" και δε μοιάζει τόσο...Ούτε έχω διαβάσει κάπου ποτέ πως ήταν ντουμπλαρισμένη και εκεί...
μπορει να εχεις και δικιο αλλα νομιζω οτι η διαφορα ειναι πολυ μικρη..αλλωστε στην προγενεστερη ταινια που ειναι ακομη πιο μικρη ειναι η φωνη της αλικης..ενω στο κοριτσι με τα παραμυθια εχει μια μικρη διαφορα..ειναι πολυ πιο λεπτη..παντως δεν ειναι τυχαιο οτι ακομα και του αλεξανδρακη ειναι ντουμπλαζ....tonytony είπε:Έχετε απόλυτο δίκιο για το "Θολά νερά"/"Η Ζαβολιάρα" το είχα ξεχάσει και απάντησα βεβιασμένα!...Στο "Κορίτσι με τα παραμύθια" όμως ρε παιδιά η Αλίκη μιλάει δε νομίζω να ναι κάποια άλλη...Την έχω δει και αυτή άπειρες φορές! Απλά ήταν πολύ μικρούλα όπως και στο "Ποντικάκι" όπως και στον "Αγαπητικό" και δε μοιάζει τόσο...Ούτε έχω διαβάσει κάπου ποτέ πως ήταν ντουμπλαρισμένη και εκεί...