johnalepou
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 545
Αναφέρετε όποιες topless εμφανίσεις από γυναίκες θυμάστε! (ηθοποιό και σειρά)
χα,χα! Είπα να μην πιάσω τα εύκολα του Μανουσάκη. Να το θίξω ποιοτικά, εγκεφαλικά το ζήτημα!bambinella 100 είπε:Βλεπω οτι ο Κουτσομυτης πρωτοστατει!![]()
![]()
Χιχι να σαι καλά!tonytony είπε:Χα χα πολύ μου άρεσαν οι απαντήσεις της sunset!!!
Σε αυτό έχω μια μικρή ένσταση,γιατί έχω παρακολουθήσει αρκετά προσεκτικά την σειρά και , ενώ η Παναγιώτα είχε πολλές ερωτικές σκηνές,νομίζω δεν έδειξε κάτι που δεν έπρεπε...αλλά μπορεί να μου ξέφυγε εμένα και να θυμάσαι εσύ καλύτερα!sunset89 είπε:Ζούνη - Επιφάνεια
Μπα, μάλλον εσύ έχεις δίκιο. Δεν είναι και απ' τις σειρές που έχω πάρει ντοκτορά, οπότε δική μου η παρανόηση! #)johnalepou είπε:Σε αυτό έχω μια μικρή ένσταση,γιατί έχω παρακολουθήσει αρκετά προσεκτικά την σειρά και , ενώ η Παναγιώτα είχε πολλές ερωτικές σκηνές,νομίζω δεν έδειξε κάτι που δεν έπρεπε...αλλά μπορεί να μου ξέφυγε εμένα και να θυμάσαι εσύ καλύτερα!
elsint17 είπε:η μαρια σπαντιδακη στα "λαυρεωτικα-η μεγαλη απεργια"
και στα δυο εμφανιζεται ημιγυμνη στην οικογενεια ζαρντη οταν την μαστιγωνει ο νικος τζογιας καιjohnalepou είπε:Μάλλον εννοείς την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΑΡΝΤΗ
ΦΖΠ1 είπε:Μαρία Σπαντιδάκη...Πού τη θυμηθήκατε; τρομερό πλάσμα, και σταρ Ελλάς...