Ναι και λεγεται "Αν θες"tonytony είπε:Το 2 είναι από την ταινία "Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα" και το "λέει" η Μάρθα Καραγιάννη , με τη φωνή της Δέσποινας Σταυρουλάκη νομίζω...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ναι και λεγεται "Αν θες"tonytony είπε:Το 2 είναι από την ταινία "Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα" και το "λέει" η Μάρθα Καραγιάννη , με τη φωνή της Δέσποινας Σταυρουλάκη νομίζω...
ειναι το "Δυσκολη Στρατα" απο την ταινια "Ο χαζομπαμπας"retrofan είπε:5. Αυτό νομίζω ότι κάπου το λέει η Μοσχολιού. Τρέχα - γύρευε όμως πού ...
ΤΟ "Σε τουτο το στενο" δεν τραγουδα σε αυτη την ταινια????? :sealed:miki-mik7 είπε:6. Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Το τραγουδά στην ταινία "Ζητείται ψεύτης".
Σωστα! "Ο ποντος να παει στη ξανθια διασημη επωνυμη"miki-mik7 είπε:Μια σημείωση: Το Νο-3 το απάντησε πρώτη η retrofan.Η lolota έκανε επεξεργασία μηνύματος για την συγκεκριμένη...
miki-mik7 είπε:Μια σημείωση: Το Νο-3 το απάντησε πρώτη η retrofan.
lolota είπε:Σωστα! "Ο ποντος να παει στη ξανθια διασημη επωνυμη"![]()
Σχετικά με ποιον πόντο παίρνω και ποιον αφήνω, επιτρέψτε μου να δανειστώ μια ατάκα από τον "Πύργο των Ιπποτών"bambinella 100 είπε:Ε, τοτε σου ζητω συγνωμη, retrofan
εσυ εισαι, καμαρι μου! Δεν σου στερει κανενας τον τιτλο!retrofan είπε:σημείωση: δεν είμαι εγώ η "ξανθιά, διάσημη επώνυμη";Φτου βρε ...! Και το είχα σίγουρο ... Δηλαδή "διάσημη, επώνυμη" δεν το συζητώ. Το "ξανθιά" λίγο με μπέρδεψε γιατί υπήρξα μόνο για ένα ατυχές εξάμηνο στα 23 μου
![]()