perlastar
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 1.150
Mετά από επιμονή και αγώνα, ξαναπήρα στην κατοχή μου τις παλιές κούκλες από το παιδικό Rainbow Brite (Hλιογέννητη). Το μόνο που δεν σώθηκε, ήταν το άλογο Starlite. Ευτυχώς που το έχω σε μινιατούρα βέβαια. Οι κούκλες μου έχουν κάποια σημάδια φθοράς που δεν μπόρεσα να βγάλω δυστυχώς, δεν έχω και το ταλέντο της Αναστασίας
Οι κούκλες γράφουν πάνω 1983 και μου είχαν έρθει από Ιταλία. Για τις μινιατούρες δείτε εδώ.
Εδώ η Rainbow Brite, την οποία λέω Iridella, από τον ιταλικό τίτλο της σειράς, επειδή μου αρέσει περισσότερο:
Προβολή συνημμένου 105767
To λευκό ξωτικό είναι ο Twink, και το μπλε είναι η θηλυκή εκδοχή του Champ, που ονομάστηκε έτσι επειδή το ταλέντο του ήταν τα αθλήματα. Εδώ ως κοριτσάκι, έχει κραγιόν, βλεφαρίδες που έχουν ξεθωριάσει και δεν φαίνονται καλά, και κόκκινη κορδέλα στα μαλλιά:
Προβολή συνημμένου 105773

Εδώ η Rainbow Brite, την οποία λέω Iridella, από τον ιταλικό τίτλο της σειράς, επειδή μου αρέσει περισσότερο:
Προβολή συνημμένου 105767
To λευκό ξωτικό είναι ο Twink, και το μπλε είναι η θηλυκή εκδοχή του Champ, που ονομάστηκε έτσι επειδή το ταλέντο του ήταν τα αθλήματα. Εδώ ως κοριτσάκι, έχει κραγιόν, βλεφαρίδες που έχουν ξεθωριάσει και δεν φαίνονται καλά, και κόκκινη κορδέλα στα μαλλιά:
Προβολή συνημμένου 105773
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: