Κούκλες Jem and the Holograms

Shakti

RetroActive
Joined
20 Οκτ 2010
Μηνύματα
240
Αντιδράσεις
26
Η τηλεοπτική σειρά Jem and the Holograms που έφερε και τις κουκλίτσες της στην Ελλάδα, εμφανίστηκε γύρω στο 87 απο την Hasbro και την Marvel. Οι Jem ήταν μια παρέα 5 κοριτσιών που είχαν συγκρότημα, ένα κομπιούτερ που μιλούσε, την Synergy, και ένα αντίπαλο συγκρότημα τις Misfits με τις οποίες βρισκόντουσαν σε διαρκή κόντρα.

Οι κούκλες εμφανίστηκαν λίγο αργότερα και όπως θυμάμαι ήταν μέσα στο κουτί με τα ρούχα τους, την κιθάρα τους, και μια συνοδευτική κασέτα (το έβρισκα μεγάλη μαγκιά τότε να δίνουν δώρο κασέτα) με τα τραγούδια του συγκροτήματος.

Εγώ είχα αυτή με τα γαλάζια μαλλιά, την Aja, και η αδερφή μου είχε αυτή με τα μωβ μαλλιά που την έλεγαν Shana.

Εδώ σε clicable thumbnails, οι δικές μου είναι στο πατάρι. :flower:

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι τις θυμάμαι τις Jem! Νομίζω την έβλεπα τη σειρά στο δορυφορικό sky κάθε Σαββατοκύριακο!! Αλλά δεν θυμόμουν το όνομα! Νομίζω κάτι έκαναν με τα σκουλαρίκια τους και μεταμορφώνονταν από κορίτσια της διπλανής πόρτας σε rock stars... Κάτι έπαιζε με μυστήριο αλλά δεν το θυμάμαι καλά. Η σημερινή Hanna Montana νομίζω είναι σε παρόμοιο στόρι αλλά με ηθοποιούς. Ευχαριστούμε για το θρεντ!
 
Ναι ακριβώς, πατούσαν τα σκουλαρίκια τους και μεταμορφωνόντουσαν. Θυμάμαι με την αδερφή μου την είχαμε λιώσει την κασέτα, την ακούγαμε συνέχεια και τις βάζαμε και χόρευαν ελπίζοντας πως θα ζωντανέψουν! :animlaugh: :animlaugh:
 
Γειά! Είμαι καινούριο μέλος και μόλις είδα αυτό το πόστ. Αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις αυτές τις κούκλες να με έχεις στο νου σου. Ήμουν τρελή και παλαβή με την ταινία! Τη σειρά δεν την είδα ποτέ. :(
 
ψαχνοντας μια αλλη κουκλιτσα η οποια δεν εχει αναφερθει στο φορουμ κ θα φροντισω συντομα ελπιζω να ανεβασω φωτο, βρηκα αυτη τη σελιδα αφιερωμενη στις κουκλες jem. ειναι πολυ ενδιαφερουσα κ δινει πολλες πληροφοριες για τους λατρεις. επισης συγκρινει αυτες τις κουκλες με αλλες τις ιδιας εποχης δινοντας παλι πληροφοριες. εχω χρησιμοποιησει τη σελιδα ηδη για να βρω 2 κουκλες μου χωρις ταυτοτητα. ριξτε μια ματια http://totallyjem.jemmagic.com/jemm.html
 
επανακυκλοφορουν μεν αλλα για τους πολυ φανατικους δε!! γιατι η καθε κουκλα θα στοιχιζει 125 ντολαρε!!
 
Για αλλη μια φορα οι εταιριες πονταρουν μονο στους συλλεκτες και τον απλο κοσμακι τον αντιμετωπιζουν ως παιδια ενως κατωτερου θεου....
 
Περισσότερο το έβαλα το άρθρο γιατί έχει τις παλιές κούκλες, αλλιώς δεν το ανέφερα και δεύτερον αυτό που μου έκανε εντύπωση ότι κράτησαν το ρούχα της δεκαετίας του 80. Αθάνατο το στυλ αυτής της δεκαετίας.
 
Παρα πολυ ομορφες κουκλες!!! Οι νεες ειναι πανεμορφες και με απταιστη ανατομια. Απιστευτο styling στα ρουχα και στο μεικ απ. Δυστυχως ειναι να τραβας τα μαλλια σου απο την τιμη... αφηστε τα αξεσουαρ που κανουν λες και υιοθετησες αληθινο παιδι και πρεπει να το ντυσεις και να το σπουδασεις. Αλλα εμεις αυτες τις κουκλες τις κοιταμε σαν εργο τεχνης που δεν εχουμε σκοπο να το αγορασουμε! :)

Ισως σε εναν κοσμο οπου ολοι ειχανε λεφτα και ζουσανε ευτυχισμενοι, δεν υπηρχαν πολεμοι και δυστυχια, ναι σε ενα τετοιο κοσμο θα την αγοραζα την Jem!

Ομως αυτη που με ιντριγκρει πιο πολυ ειναι εκεινη του 80 που μας εδειξε Shakti!

Δεν μπορει ... ολο και καμια ατυχησασα κουρεμενη βασανισμενη θα τυχει στον δρομο μου σε τιμη ουτε του παπα!!!!
 
pan-sko άργησα λίγο, #) αλλά τώρα τις πρόσεξα τις κούκλες σου. Είναι καταπληκτικές. Αν μπορείς βγάλτες και μία μία για να τις δούμε καλύτερα.
 
Πίσω
Μπλουζα