Κράμερ εναντίον Κράμερ - Kramer VS Kramer (1979)

Fun fact: Το γνωρίζατε πως η Kate Jackson(η ψηλή από τους άγγελους του Τσάρλι) είχε αρχικά επιλεχθεί έτσι ώστε να κάνει εκείνη τον ρόλο της κυρίας Κράμερ; Τελικά όμως οι παραγωγοί των άγγελων του Τσάρλι δεν την άφησαν να κάνει και τις δύο δουλειές ταυτόχρονα και έτσι αντικαταστάθηκε από την Μέριλ Στριπ. Το τι επακολούθησε γνωστό.
 
(spoiler-spoiler-spoiler)

Εγώ μία φορά την έχω δει ,στη tv πριν 30 χρόνια περίπου.Και θυμάμαι αρκετές σκηνές και το τέλος.Συμφωνώ με τους συμφορουμίτες για τις ερμηνείες.
Αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να "χωνέψω" την απόφαση του δικαστηρίου! Αν είναι δυνατόν!
Δηλαδή η κυρία έφυγε επειδή είχε τα "ψυχολογικά" της, "ξαναβρήκε" τον εαυτό της μακρυά από τον σύζυγο αλλά ΚΥΡΙΩΣ μακρυά από το παιδί της ( ισχυρότατη ένδειξη ότι στη ζωή της δεν έχει ανάγκη την παρουσία του γιου της για να είναι χαρούμενη),
και γυρίζει μετά από καρό για να πάρει το παιδί μαζί της?
Ε, όχι μαντάμ..Εγώ προσωπικά δε σε πιστεύω!Ότι είσαι ή θα γίνεις καλή και σωστή μητέρα.
Ποιος μας λέει ότι μετά, στην νέα της ζωή με τον νέο της σύντροφο και το παιδί μαζί, δεν θα την "ξαναπιάσουν" πάλι τα ψυχολογικά της και παρατήσει τον νέο σύντροφο και το παιδί της? Τα δείγματα μας τα ΄δειξε ήδη. Δεν το αναρωτήθηκαν αυτό οι δικαστές? Αποκλείεται να γινόταν ξανά?
Καμία δικαιολογία. Δεν ένιωθε καλά στο γάμο της,ήθελε προφανώς να χωρίσει.Καλά έκανε,εγώ είμαι μαζί της. Αλλά όχι να αφήσει το γιο της. Να τον διεκδικούσε από την αρχή. Αυτή μάλλον,τον θεώρησε "βάρος" να τον κουβαλάει στη νέα της ζωή. Μετά μάλλον,θα έμαθε τίποτα για επιδόματα παιδιού στη μισθοδοσία γι' αυτό ξαναγύρισε!
Μία πανεύκολη υπόθεση. Αλλά με άδικη απόφαση.
 
Πίσω
Μπλουζα