vaszio
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Από όσο θυμάμαι, οι ταινίες που βάζαμε ως "πρόκληση" μεταξύ μας, ήταν :akmakas είπε:Ε καλα τωρα...απο μικρος κολλησα το μικροβιο......χε.χε
Αδελφέ !Dominion είπε:exetalios eyge!!! anaferes 2 tainies apo Lucio Fulci (agapimenos skinothetis eks italias) kai mia ispaniki tou Huan Piquet Simon.An kai to onoma Jesus Franco sou leei kati (den leo gia Argento pia ton kserei kai i koutsi mariaaaa lol) tote ise o anthropos mou![]()
Επίσης αν σου αρέσει ο Fulci,Dominion είπε:exetalios eyge!!! anaferes 2 tainies apo Lucio Fulci (agapimenos skinothetis eks italias) kai mia ispaniki tou Huan Piquet Simon.An kai to onoma Jesus Franco sou leei kati (den leo gia Argento pia ton kserei kai i koutsi mariaaaa lol) tote ise o anthropos mou![]()
Τότε μάλλον θα σε ενδιαφέρει το παρακάτω :Dominion είπε:Δεν χρειάζεται να μου προτείνεις αδερφέ τα έβλεπα σχεδόν όλα απο 11 χρονώνMANIAKOS THRILERAKIAS
Κορυφαία ταινία για την εποχή της. Φοβερά και ζοφερά τα πλάνα του Murnau και αυτός ο Graf Orlok..ολα τα λεφτά! Επίσης γυρίστικε κατα την δεκαετία του 80 μια διασκευή με τον κλάους κίνσκι στην θέση του βρικόλακα. Δεν ξέρω βέβαια τι λέει η ταινία γιατι δεν την εχω δει.akmakas είπε:Να πω και για την ταινια που γυριστηκε τελη 20 αρχες 30NOSFERATU...Η πρωτη ταινια τρομου....Πολυ CULT λεμε.....
Σύμφωνα με με το έγκυρο βιβλίο AURUM ENCYCLOPAIDEIA OF HORROR,akmakas είπε:Να πω και για την ταινια που γυριστηκε τελη 20 αρχες 30NOSFERATU...Η πρωτη ταινια τρομου....Πολυ CULT λεμε.....
Αρκετά νοσηρή, στο γνωστό ύφος του W.HERZOG.telonio είπε:Κορυφαία ταινία για την εποχή της. Φοβερά και ζοφερά τα πλάνα του Murnau και αυτός ο Graf Orlok..ολα τα λεφτά! Επίσης γυρίστικε κατα την δεκαετία του 80 μια διασκευή με τον κλάους κίνσκι στην θέση του βρικόλακα. Δεν ξέρω βέβαια τι λέει η ταινία γιατι δεν την εχω δει.
Ναι, την έχω βρει, αλλά μόνο προς αγορά.akmakas είπε:Πραγματι γνωριζεις πολλα ....υπαρχει η ταινια νοσφερατου στα video club?
Το συγκεκριμένο σάιτ πλάκα πλάκα είναι πολύ καλό και το είχα ανακαλύψει εδώ και αρκετά χρόνια ώντας φοιτητής αρχές δεκαετίας 2000. Βρίσκεις τα πάντα από ταινίες των 80s.vaszio είπε:
RIO είπε:Για ταινίες τρόμου και όχι μόνο, πολύ καλό σάιτ είναι και το ελληνικό B-movies.gr...