Κόκκινοι Γίγαντες - Άσπροι Νάνοι (1982)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Dominion
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Από όσο καταλαβαίνω ή μου μιλάς για τον πρώτο κανονα ή για τον έβδομο.(σε παρακαλω πες μου για να ξερω) Λυπάμαι αν τους παραβίασα χωρίς να το θέλω και σκοπεύω να συμμορφωθώ.

Απλά σε ενημέρωσα σχετικά με τους κανονισμούς του φόρουμ.

https://retrodb.gr/wiki/index.php/Κόκκινοι_γίγαντες_άσπροι_νάνοι Τα βίντεο που υπήρχαν σε αυτή την σελίδα έγιναν ιδιωτικά. Ξέρουμε κάτι για αυτό;

Λογικά τα βίντεο έχουν διαγραφεί εδώ και χρόνια. Η retrodb είναι wiki database (δηλαδή είναι κάτι σαν την Wikipedia) και προφανώς δεν έχει ανανεωθεί εδώ και χρόνια και δείχνει ακόμα ότι υπήρχε απο πολύ παλιά. Τα βίντεο δεν υπάρχουν πια. :(

Λογικά τα βίντεο έχουν διαγραφεί εδώ και χρόνια.
Αυτό μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν ισχύει. Ασχολούμαι με το θέμα και είμαι σίγουρος ότι χθες το πρωί υπήρχαν ακόμα. όμως οταν έψαξα για αυτά το βράδυ είχαν εξαφανιστεί! Αντι να σωζωνται και αλλα επεισόδια, χανονται περισσότεραα; Θα χασω τα λογικα μου!

Μήπως υπάρχει κανείς εδώ που να τα είχε κατεβάσει;

Αυτό μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν ισχύει. Ασχολούμαι με το θέμα και είμαι σίγουρος ότι χθες το πρωί υπήρχαν ακόμα. όμως οταν έψαξα για αυτά το βράδυ είχαν εξαφανιστεί! Αντι να σωζωνται και αλλα επεισόδια, χανονται περισσότεραα; Θα χασω τα λογικα μου!

Μήπως υπάρχει κανείς εδώ που να τα είχε κατεβάσει;

Όχι δεν υπάρχει κανένας εδώ να τα είχε κατεβάσει και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να είχαν ανέβει εδώ μιας και έχουμε πολύ αυστηρή πολιτική σε ότι αφορά τα βίντεο και ειδικά σε εκπομπές με πνευματικά δικαιώματα/copyright κτλ.

Νομίζω το διαπίστωσες και παλιότερα με το πρώτο σου post εδώ πριν περίπου 5 μήνες που ζητάς αν υπάρχουν τα επεισόδια και αμέσως σου απάντησα με link τους κανονισμούς του φόρουμ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να είχαν ανέβει ολόκληρα επεισόδια πουθενά. Έχουμε συνεργαστεί παλιότερα με τη ΕΡΤ και μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι σεβόμαστε ότι αφορά τις παλιές εκπομπές της και την πνευματική ιδιοκτησία της.

Επίσης αν πατήσεις πάνω στο σημα του YT που υπάρχει στο παραθυράκι του κάθε βίντεο στην retrodb σε βγάζει κατευθείαν στην αρχική του ΥΤ. Άρα έχουν διαγραφεί τα συγκεκριμένα βίντεο είτε και ο λογαριασμός του χρήστη.

Τελευταία επεξεργασία:
Όχι δεν υπάρχει κανένας εδώ να τα είχε κατεβάσει και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να είχαν ανέβει εδώ μιας και έχουμε πολύ αυστηρή πολιτική σε ότι αφορά τα βίντεο και ειδικά σε εκπομπές με πνευματικά δικαιώματα/copyright κτλ.

Νομίζω το διαπίστωσες και παλιότερα με το πρώτο σου post εδώ πριν περίπου 5 μήνες που ζητάς αν υπάρχουν τα επεισόδια και αμέσως σου απάντησα με link τους κανονισμούς του φόρουμ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να είχαν ανέβει ολόκληρα επεισόδια πουθενά. Έχουμε συνεργαστεί παλιότερα με τη ΕΡΤ και μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι σεβόμαστε ότι αφορά τις παλιές εκπομπές της και την πνευματική ιδιοκτησία της.

Επίσης αν πατήσεις πάνω στο σημα του YT που υπάρχει στο παραθυράκι του κάθε βίντεο στην retrodb σε βγάζει κατευθείαν στην αρχική του ΥΤ. Άρα έχουν διαγραφεί τα συγκεκριμένα βίντεο είτε και ο λογαριασμός του χρήστη.
Μαλιστα. Ευχαριστω για την απαντηση.

Μαλιστα. Ευχαριστω για την απαντηση.

Καλό θα ήταν να σταματήσεις να ζητάς συνέχεια εδώ μέσα αν έχει κατεβάσει κάποιος επεισόδια ή αν έχει lost media εκπομπών γιατί ήδη έχεις παραβιάσει δύο φορές τους κανονισμούς και ήδη έχεις προειδοποιηθεί αρκετές φορές.

Επανειλημμένα ζητάς κάτι που είναι κόκκινο πανί για το φόρουμ και αφήνεις συνέχεια διαφορα posts που ζητάς ολόκληρα επεισόδια και μπορεί όχι τώρα αλλά αργότερα στο μέλλον (σε μήνες ή μετά απο χρόνια) που θα έχει ξεχαστεί το θέμα να πεταχτεί κάποιος και να απαντήσει στο post σου με κάποιο link κάπου ή με κάποιο σύνδεσμο στο ΥΤ και να μας μπλέξεις άδικα. Για αυτό το λόγο αυτά τα posts διαγράφονται και οι χρήστες τους παίρνουν πόδι απο εδώ μέσα.

Καλό θα ήταν να σταματήσεις να ζητάς συνέχεια εδώ μέσα αν έχει κατεβάσει κάποιος επεισόδια ή αν έχει lost media εκπομπών γιατί ήδη έχεις παραβιάσει δύο φορές τους κανονισμούς και ήδη έχεις προειδοποιηθεί αρκετές φορές.

Επανειλημμένα ζητάς κάτι που είναι κόκκινο πανί για το φόρουμ και πέρα απο αυτό αφήνεις διαφορα posts που ζητάς ολόκληρα επεισόδια και μπορεί όχι τώρα αλλά αργότερα στο μέλλον (σε μήνες ή μετά απο χρόνια) που θα έχει ξεχαστεί το θέμα να πεταχτεί κάποιος και να απαντήσει στο post σου με κάποιο link κάπου ή με κάποιο σύνδεσμο στο ΥΤ και να μας μπλέξεις άδικα. Για αυτό το λόγο αυτά τα posts διαγράφονται και οι χρήστες τους παίρνουν πόδι απο εδώ μέσα.
Μαλιστα. Συγνωμη και δεν θα επαναληφθει.

Είχε τύχει να δω κάποιο επεισόδιο της σειράς στο youtube πριν καιρό... τι βλέπαμε τότε και τι βλέπουν τα παιδιά τώρα! Τραγικό! Θυμάμαι ότι ήμουν Ε' - Στ' Δημοτικού όταν έβλεπα το παιχνίδι. Την ίδια εποχή προβάλλονταν και η σειρά "COSMOS". Είναι τόσο κρίμα που δεν υπάρχουν τέτοιες εκπομπές πια.

Είχε τύχει να δω κάποιο επεισόδιο της σειράς στο youtube πριν καιρό... τι βλέπαμε τότε και τι βλέπουν τα παιδιά τώρα! Τραγικό! Θυμάμαι ότι ήμουν Ε' - Στ' Δημοτικού όταν έβλεπα το παιχνίδι. Την ίδια εποχή προβάλλονταν και η σειρά "COSMOS". Είναι τόσο κρίμα που δεν υπάρχουν τέτοιες εκπομπές πια.
Πραγματι. Απο κει που υπηρχαν τέτοιες εκπομπες με σκοπο την εκλαικευση της επιστημης εχουμε φτασει σε πρωιναδικα και μεσημεριατικα που μιλανε για ζωδια. Ερε που εχει καναντησει η ελληνικη τηλεοραση...

Στην πρωινή ζώνη τότε είχαμε την "εκπαιδευτική" τηλεόραση όπως την ονόμαζε η ΕΡΤ...

@spyros_s Η εν λόγω εκπομπή άνηκε στην ενότητα της εκπαιδευτικής ζώνης; Απόγευμα δε προβάλλονταν;

Μια χαρά θυμάσαι...άνηκε στην απογευματινή ζώνη η εν λόγω εκπομπή! Το σχόλιο μου ήταν αναφορά στο ακριβώς προηγούμενο σχόλιο και συγκεκριμένα στο τι υπήρχε τότε στην πρωινή ζώνη της κρατικής τηλεόρασης σε σχέση με σήμερα! Σε μπέρδεψα :)

Η ΕΡΤ είχε παιδική ζώνη, με κινούμενα σχέδια, κουκλοθέατρο, παραμύθια και τηλεπαιχνίδια για παιδιά. Τώρα κανένα κανάλι δεν έχει παιδική ζώνη. Τα σημερινά παιδιά δεν ξέρουν τι είναι το τηλεπαιχνίδι για παιδιά!!!

Πλεον η τηλεοραση στοχευει ενα συγκεκριμενο κοινο ,παλια καλυπτε ολες τις αναγκες ψυχαγωγιας απο αυτους που τους αρεσε η κλασσικη μουσικη ,ντοκυμαντερ,θεατρο, επιστημη ,αυτοι πλεον τα περισσοτερα τα βρισκουν στο ιντερνετ και στην συνδρομητικη.
Τι δεν βρισκεις στο ιντερνετ;
Μπαλα ,reality και σηριαλ ελληνικα.

Πλεον η τηλεοραση στοχευει ενα συγκεκριμενο κοινο ,παλια καλυπτε ολες τις αναγκες ψυχαγωγιας απο αυτους που τους αρεσε η κλασσικη μουσικη ,ντοκυμαντερ,θεατρο, επιστημη ,αυτοι πλεον τα περισσοτερα τα βρισκουν στο ιντερνετ και στην συνδρομητικη.
Τι δεν βρισκεις στο ιντερνετ;
Μπαλα ,reality και σηριαλ ελληνικα.
Παιδικά τηλεπαιχνίδια δεν υπάρχουν... ειναι κάτι εξωτικό :)

Γιατι τα παιδια δεν βλεπουν τηλεοραση ,μαντεψε τι κανουν;
Ιντερνετ.

Και για να επανερθουμε στο θεμα τα επεισοδια απο τις εκπομπες ειχανε ανεβει στο youtube με αδεια απο τον Σιμοπουλο (δεν ειναι κυριος πλεον) με ψηφιοποιηση απο μελος του φορουμ μας ,αλλα κατεβηκανε γιατι δεν υπηρχε η αδεια απο την ΕΡΤ.

Και για να επανερθουμε στο θεμα τα επεισοδια απο τις εκπομπες ειχανε ανεβει στο youtube με αδεια απο τον Σιμοπουλο (δεν ειναι κυριος πλεον) με ψηφιοποιηση απο μελος του φορουμ μας ,αλλα κατεβηκανε γιατι δεν υπηρχε η αδεια απο την ΕΡΤ.
Άρα υπάρχουν τα επεισόδια, έχουν σωθεί ;

Πίσω
Μπλουζα