Λέσχη Φίλων Κόμικς

zoo

RetroN00b
Joined
27 Φεβ 2009
Μηνύματα
14
Αντιδράσεις
0
To greekcomics δημιουργήθηκε πριν 2,5 περίπου χρόνια με απλούς, μικρούς και ειλικρινείς στόχους. Θέλαμε ένα μέρος να μιλάμε για τα κόμικς, όπως κάναμε μικροί που βγαίναμε στην γειτονιά μας και ανταλλάσσαμε τα μικρά τευχάκια που με κόπο είχαν έρθει στην κατοχή μας.

Το αποτέλεσμα μας ξάφνιασε. Πάρα πολλοί άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, συναντιόμαστε καθημερινά και διασκεδάζουμε, μαθαίνουμε, περνάμε όμορφα.

Οι πρώτοι στόχοι επιτεύχθηκαν και μπήκαν καινούργιοι, μεγαλύτεροι, δυσκολότεροι. Κάθε μέρα ένα σκαλί ψηλότερα και αυτό με πολύ δουλειά από πάρα πολλά μέλη, πάντα με διασκέδαση και πάντα με αξιοπρέπεια στις ανθρώπινες σχέσεις.

Δημιουργήσαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη για τα κόμικς, έχοντας καταγράψει 1747 τίτλους ψηφοποιώντας πάνω από 18.000 εξώφυλλα μέχρι τώρα, με πληροφορίες που μέχρι πρότινος δεν ήταν καταγεγραμμένες πουθενά.

Εκδόσαμε με την Esperos Comics (εκδοτική που ξεπήδησε από την κοινότητα) τον Στορμ, μια έκδοση πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα καθότι ουδέποτε είχε εκδοθεί κόμικ σε τέτοια ποιότητα, σε τόσο μικρό τιράζ (αριθμημένο και υπογραμμένο) και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Κάναμε αισθητή την παρουσία μας σε οποιαδήποτε εκδήλωση αφορά τα κόμικς, υποστηρίξαμε εκδοτικές προσπάθειες, δημιουργούς και αναγνώστες.

Οι συγκεντρώσεις μας έχουν γίνει πάρα πολύ συχνές και πολυπρόσωπες. Γνωρίσαμε μέλη από όλη την Ελλάδα και είναι περισσότερο από σαφές ότι είμαστε μια πανελλαδική κοινότητα.

Υπάρχει λοιπόν θέληση, αγάπη και δυναμική από αυτήν την Κοινότητα.

Το επόμενο βήμα ήταν η δημιουργία υπαρκτής οντότητας με Νομικό Πλαίσιο, σαφείς στόχους και καθαρή πορεία, ώστε να κάνουμε ένα βήμα ακόμα προς τον μεγάλο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να βρουν τα κόμικς την θέση που τους αξίζει στην Ελλάδα.

Στις 7 Φεβρουαρίου υπογράφτηκε από τα Ιδρυτικά της Μέλη, το Καταστατικό της Λέσχης Φίλων Κόμικς. Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, με σαφείς στόχους τη διάδοση και ανάπτυξη των Κόμικς στην Ελλάδα.

13 Ιδρυτικά Μέλη, όλα μέσα από την Κοινότητα, αποδεδειγμένα λάτρεις των Κόμικς.

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε όλους να μοιραστείτε μαζί μας το όραμα και την αγάπη που έχουμε για τα κόμικς. Σας περιμένουμε για μια βόλτα, καφέ, κουβέντα και μπυρίτσα εδώ, στα ενδότερα.

:beer:
 
Η Λέσχη μας έχει πλέον έδρα!

20 μέτρα από την πλατεία Μοναστηρακίου, στην Αγίας Ειρήνης 5 (1ο στενό δεξιά ανεβαίνοντας την Αθηνάς), στον 1ο όροφο (όλος δικός μας).

Για την ώρα είμαστε σε προετοιμασία - σκουπίσματα, επίπλωση (καμμιά καρέκλα να καθόμαστε και κανα ράφι να ακουμπάμε τα κόμικς) και διαδικαστικά - αλλά σύντομα θα γεμίσει κόμικς και αγάπη.

Θα είναι το στέκι μας για να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας κόμικς, να μιλήσουμε για αυτά και φυσικά να δείξουμε σε όλους ότι τα κόμικς είναι πολιτισμός και διασκέδαση!

Οι ώρες λειτουργίας του χώρου θα ανακοινωθεί σύντομα, όταν με το καλό ολοκληρωθούν οι προετοιμασίες :)
 
Μήπως έχετε και κάτι προς Θεσσαλονίκη μεριά...;

...όχι ε;!Το περίμενα :banghead:

Μπράβο πάντως για την προσπάθειά σας! :D
 
Για αρχή έδρα έχουμε μόνο στην Αθήνα :(

Αλλά, όπως τόνισα και ατο πρώτο post, είμαστε μια πανελλαδική κοινότητα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόθεση και απιθυμία να γίνουν κινήσεις και εκτός της πρωτεύουσας ;) Εν καιρώ, θα υπάρχει ενημέρωση για όλα :)
 
καλο ακουγεται,καλη συνεχεια.
 
Λέσχη Φίλων Κόμικς: Εγκαίνια Έδρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι...

Πριν από 2,5 περίπου χρόνια δημιουργήθηκε μια Διαδικτυακή Κοινότητα για τα Κόμικς. Το greekcomics.gr. Μιλώντας ειλικρινά, οι στόχοι ήταν απλοί και μικροί. Θέλαμε ένα μέρος να μιλάμε για τα Κόμικς, για αυτές τις εικόνες που είναι σιωπηλές, ακίνητες πάνω στο χαρτί, που κάτι μαγικό τις κάνει να αποκτούν φωνή, να τραγουδάνε, να βγάζουν μουσικές πρωτάκουστες, να φωνάζουν, να μαλώνουν, να ερωτεύονται. Θέλαμε ένα μέρος να μιλάμε για τα Κόμικς όπως κάναμε μικροί όταν βγαίναμε στην γειτονιά μας και ανταλλάσσαμε τα μικρά τευχάκια που με κόπο είχαν έρθει στην κατοχή μας. Οι καιροί πέρασαν, η αγάπη για τα Κόμικς παρέμεινε και μαζί με αυτή η ακόρεστη δίψα να διαβάζουμε Κόμικς...

Το αποτέλεσμα μας ξάφνιασε. Πάρα πολλοί άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, βρισκόμαστε καθημερινά μέσω διαδικτύου και διασκεδάζουμε, μαθαίνουμε, περνάμε όμορφα.

Οι πρώτοι στόχοι επιτεύχθηκαν και μπήκαν καινούργιοι, μεγαλύτεροι, δυσκολότεροι. Κάθε μέρα ένα σκαλί ψηλότερα και αυτό με πολύ δουλειά από πάρα πολλά μέλη, με διασκέδαση, με αξιοπρέπεια στις ανθρώπινες σχέσεις. Τα πάνω από 5.000 μέλη του είναι η απόδειξη ότι τα κόμικς είναι συμμετοχή και επαφή, είναι επικοινωνία και γιορτή, που αναδεικνύει τη δύναμη αυτής της αιωνόβιας, αλλά πάντα νεαρής τέχνης.

Δημιουργήσαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη για τα Κόμικς, έχοντας καταγράψει 1.747 τίτλους ψηφιοποιώντας πάνω από 18.000 εξώφυλλα μέχρι τώρα, με πληροφορίες που μέχρι πρότινος δεν ήταν καταγεγραμμένες πουθενά... και φυσικά συνεχίζουμε...

Εκδώσαμε με την Esperos Comics (εκδοτική που ξεπήδησε από την κοινότητα) τον Storm, μια έκδοση πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα καθότι ουδέποτε είχε εκδοθεί κόμικ σε τέτοια ποιότητα, σε τόσο μικρό τιράζ.

Φυσικά δεν επαναπαυτήκαμε μόνο σε αυτά. Κάναμε αισθητή την παρουσία μας σε οποιαδήποτε εκδήλωση αφορά τα Κόμικς, υποστηρίξαμε εκδοτικές προσπάθειες, δημιουργούς και αναγνώστες. Οι συγκεντρώσεις μας έχουν γίνει πάρα πολύ συχνές και πολυπρόσωπες. Γνωρίσαμε μέλη από όλη την Ελλάδα και είναι περισσότερο από σαφές ότι είμαστε μια ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ κοινότητα. Οπότε ήταν φυσικό δίπλα από το όνομα να προστεθεί και κάτι ακόμα. GreekComics, Ο Παράδεισος των Κόμικς.

Υπάρχει λοιπόν θέληση, αγάπη και δυναμική από αυτήν την Κοινότητα.

Το επόμενο βήμα ήταν η δημιουργία μιας υπαρκτής οντότητας με Νομικό Πλαίσιο, σαφείς στόχους και καθαρή πορεία, ώστε να κάνουμε ένα βήμα ακόμα προς τον μεγάλο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να βρουν τα κόμικς την θέση που τους αξίζει στην Ελλάδα.

Τον Φεβρουάριο δημιουργήθηκε η Λέσχη Φίλων Κόμικς, μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, με σαφείς στόχους την διάδοση και ανάπτυξη των Κόμικς στην Ελλάδα, από 13 Ιδρυτικά Μέλη, όλα μέσα από την Κοινότητα, αποδεδειγμένα λάτρεις των Κόμικς. Online αντιπροσωπεύεται από το GreekComics.

Νοικιάστηκε ένα διώροφο νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αγ. Ειρήνης 5, στο Μοναστηράκι, όπου είναι η έδρα της Λέσχης. Ένας πανέμορφος φωτεινός χώρος όπου, εκτός από στέκι των φίλων των Κόμικς, θα είναι και κάτι παραπάνω. Ένας χώρος για την μελέτη και την διάδοση των Κόμικς. Ένας χώρος όπου θα υπάρχει ανοιχτή βιβλιοθήκη – αναγνωστήριο για το κοινό και θα γίνονται εκθέσεις, παρουσιάσεις, μελέτες, διαλέξεις, ειδικές εκδόσεις, γνωριμία με καταξιωμένους δημιουργούς και πολλά άλλα.

Όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, είναι ευκαιρία για γιορτή. Και θα το γιορτάσουμε τόσο δυνατά και ηχηρά, όπως είναι οι ήχοι των καρέ και τα εκρηκτικά χρώματα των εικόνων, που τόσο αγαπάμε. Και σας καλούμε όλους. Και εσάς που αγαπάτε την 9η τέχνη όπως εμείς, αλλά και όλους εσάς, που θα θέλαμε πολύ, να ταξιδέψετε μαζί της.

Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη γιορτή για τα εγκαίνια του νέου χώρου της Λέσχης Φίλων Κόμικς, Αγ. Ειρήνης 5 στο Μοναστηράκι, το Σάββατο 30 Μαΐου, στις 9μ.μ.




Και θα μας επιτρέψει ο κος José Muñoz, να παραφράσουμε τον τίτλο του έργου του και να σας πούμε ότι «η ζωή είναι κόμικς, μωρό μου».

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή και το ενδιαφέρον σας

Για την Λέσχη Φίλων Κόμικς

Γιώργος Γεωργέλος

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Σταματία Αντωνάτου

Αγ. Ειρήνης 5, Αθήνα Τ.Κ. 105 51

Τηλ.: 210 3318168

Mob.: 6974 926755

e-mail: erma_jaguar@hotmail.com
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπραβο για την προσπαθεια παιδια,καλοριζικο.

Καποια στιγμη θα περασω επισκεψη,το φανταζομαι με καναπεδες και παλια κομικς πεταμενα τριγυρω.

Μην με απογοητεψετε. :D
 
Κι εγώ με τη σειρά μου να σας πω ότι το να υπάρχει μια φυσική έδρα της κοινότητάς σας το θεωρώ μεγάλο και ουσιώδες επίτευγμα.

Μπράβο σας !
 
Συγχαρητήρια παιδιά και από μένα! :thumbup:
 
Πολλά ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Κόμικς μαζεύονται, βιβλιοθήκες στήνονται, καναπές, πολυθρόνες και καρέκλες γεμίζουν τον χώρο και σας περιμένουν όλους για άραγμα, χαβαλέ και ΚΟΜΙΚΣ! :)

Συμπλήρωσα στο τέλος του αρχικού post τα στοιχεία επικοινωνίας σε περίπτωση που θέλετε να ρωτήσετε/μάθετε κάτι προσωπικά.

30/5 Αγ.Ειρήνης 5 - τα λέμε εκεί!
 
ποιος να το λεγε οτι θα γινοταν ποτε πραγματικα κατι τετοιο,συγχαρητηρια και απο μενα.
 
Και πού να γνωρίσετε και τα παιδιά. Μιλάμε για την πιο απίθανη δοτική και τρελιάρικη παρέα έβερ!!!!
 
Επανέρχομαι με ένα νέο που σίγουρα ενδιαφέρει αρκετούς!

Κυκλοφορεί ο 9ος τόμος της σειράς Storm και η παράδoσή του θα ξεκινήσει στα εγκαίνια της Λέσχης Φίλων Κόμικς!

:)
 
Υπήρξε ένα λάθος στο τυπογραφείο, οπότε το Storm δεν παραδώθηκε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων... Περιμένουμε όμως τους διορθωμένους τόμους μέσα στον μήνα :)

Πλέον, μετά τα εγκαίνια ξεκινάμε!

Οι μέρες και ώρες που θα βρείτε την Λέσχη Φίλων Κόμικς ανοιχτή είναι:

ΤΡΙΤΗ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 6-10 το βράδυ

ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ : 10-2 το πρωί και 6-10 το βράδυ

Κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ θα είμαστε κλειστά.

Ευπρόσδεκτος όλος ο κόσμος, μέλη και μη, με μοναδικούς όρους την αγάπη για τα κόμικς και την πολιτισμένη συμπεριφορά :) )

Θα λειτουργεί ανοιχτή βιβλιοθήκη κόμικς καθώς και παροχή μεταχειρισμένων τευχών των μελών.

Υπενθύμιση για το πού βρισμόμαστε:

Αγίας Ειρήνης 5 Μοναστηράκι (ξεκινώντας την Αθηνάς από Μοναστηράκι, το πρώτο στενό δεξιά)

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210-3318168

Σας περιμένουμε όλους!! :cool:
 
Κρίμα πως μόλις τώρα πέφτω πάνω στο νημάτιο...

Ήμουν στην Αθήνα τις προάλλες.. με μεγάλη χαρά θα περνούσα να σας δω :)
 
Πραγματικά κρίμα :(

Την επόμενη φορά που θα βρεθείς στα μέρη μας! - μπορεί να μην έχουμε εγκαίνια τότε αλλά σίγουρα θα έχουμε ακόμα περισσότερα κόμικ! :D
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EL ETERNAUTA: Ο ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ

Hector German Οesterheld - Francisco Solano Lopez

EL ETERNAUTA


Ο ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ





Το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ., με την ευκαιρία της έκδοσης του 2ου τόμου του έργου των Hector German Οesterheld και Francisco Solano Lopez «El Eternauta, ο κοσμοναύτης του απείρου» των εκδόσεων Jemma Press, θα πραγματοποιηθεί η συνολική παρουσίαση του έργου στη Λέσχη Φίλων Κόμικς, Αγ. Ειρήνης 5 στο Μοναστηράκι.

Τα κόμικς ήταν πάντα ένας χώρος ελεύθερης έκφρασης, χωρίς περιορισμούς και κυρίως χωρίς σοβαροφάνειες, που κατάφερνε με τον τρόπο μιας δημιουργικής γραφής να εκφράζει τις αλήθειες της ανθρώπινης αγωνίας και πολλές φορές να διαχέει με καταλυτικό τρόπο τις πιο επαναστατικές οπτικές για τα πράγματα και να διαμορφώνει συνειδήσεις αντίστασης σε κάθε λογής εξουσίες χωρίς να χρειάζεται να καταφεύγει σε συνθήματα και επικίνδυνες ταυτίσεις με τις ιδεολογίες ή τους φανατισμούς της κάθε εποχής.

Τα κόμικς είναι μία τέχνη που ενεργοποιεί την αλήθεια της ανθρώπινης κατάστασης. Η παρουσία τους στο πέρασμα του χρόνου σχετίζεται με τον τρόπο που διατυπώνουν αυτό το «ουσιώδες» το οποίο και τους απονέμει τη δυνατότητα και το χάρισμα της διάρκειας. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του El Eternauta, του «κοσμοναύτη του απείρου» των Οesterheld και Lopez. Μετά από σχεδόν 50 χρόνια, το έργο αυτό εξακολουθεί να διαθέτει τη δύναμη και την εξαιρετική γοητεία που εξέπεμπε και όταν δημιουργήθηκε. Ο άνθρωπος απέναντι στη μοίρα του, που δεν συμπεριφέρεται ως άβουλο ον στα χέρια εκείνων που επιβουλεύονται την ύπαρξή του, αλλά ως ενεργό υποκείμενο που αντιδρά, αντιστρατεύεται στα σχέδια μιας κακόβουλης επίθεσης και αντιστέκεται υπερασπίζοντας το σημαντικότερο πράγμα που μπορεί να εκφράζει την προσωπική του ιδιαιτερότητα και την ύπαρξή του, δηλαδή την Ελευθερία του.

Μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας που ξεκινά με μια αθώα χιονόπτωση. Που είναι όμως καταστροφική. Αλήθεια, πώς μπορούν οι λευκές νιφάδες του χιονιού να αφανίσουν το ανθρώπινο είδος; Ο συμβολισμός της αρχής του έργου είναι τόσο πολύ δυνατός που σχεδόν προδιαγράφει την εξέλιξη της ιστορίας. Ο κοσμοναύτης του απείρου μπορεί να αποτελέσει ένα παράδειγμα για τη στάση μας απέναντι σʼ αυτούς που απεργάζονται με πολυποίκιλους τρόπους να μας κατατροπώσουν μετατρέποντας μας πολλές φορές σε φοβισμένα και άβουλα πλάσματα. Ο ήρωας των Oesterheld και Lopez, είναι το χέρι που προσπαθεί να μας αφυπνίσει και να μας ανασύρει από αυτή την περιδίνηση.

Για το El Eternauta θα μιλήσουν οι Αβραάμ Κάουα λέκτορας του Πανεπιστημίου του Αιγαίου και συγγραφέας, Γιάννης Κουκουλάς δημοσιογράφος και συγγραφέας, Ντίνα Σώτηρα μεταφράστρια.

http://greekcomics-co.blogspot.com/



 
συγχαρητηρια για τη συγκεκριμενη πρωτοβουλια,προκειται για ενα εξαιρετικο κομικ.
 
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Λέσχη Φίλων Κόμικς 23/7/2009

Μιας και ο zoo είναι σε ολιγοήμερες διακοπές, παραθέτω εγώ στην θέση του το δελτίο τύπου για την επόμενη δραστηριότητα της λέσχης. :)

-----------------------------------------------------------------





Will Eisner

 


ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ


ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ







Την Πέμπτη 23 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ., θα γίνει η παρουσίαση της διάσημης graphic novel του Will Eisner «Συμβόλαιο με τον Θεό και άλλες ιστορίες» των εκδόσεων Απόπειρα, σε μετάφραση Βαρβάρας Χατζησάββα και lettering Παυλίνας Καλλίδου, στη Λέσχη Φίλων Κόμικς, Αγ. Ειρήνης 5 στο Μοναστηράκι.

Will Eisner. Ο «Όρσον Ουέλς των κόμικς» και πατέρας του «graphic novel». Τα βραβεία των αμερικανικών κόμικς έχουν το όνομά του. Εμφανίζεται στον χώρο των κόμικς το 1930 και το 1940 προκαλεί επανάσταση με το The Spirit, ένα εξαιρετικό και πρωτοποριάκο κόμικς που δημοσιευόταν για δώδεκα συνεχή χρόνια. Ο John Law, η Lady Luck, ο Μr. Μystic, ο Uncle Sam, ο Βlackhawk, η Sheena είναι μερικοί ακόμα διάσημοι χαρακτήρες που άφησαν ιστορία στα κόμικς κάτω από το πενάκι του. Οι ιστορίες του ξεδιπλώνονται στις αμερικανικές μεγαλουπόλεις, ιδίως την εποχή όπου τα κόμικς δημοσιεύονταν σε συνέχειες, σε στριπ ή σε τετράχρωμα ένθετα στις εφημερίδες ολόκληρης της Αμερικής.

Το 1978 απομακρύνεται από την παράδοση των υπερηρώων και μιλάει για το Μπρονξ της Νέας Υόρκης την εποχή της οικονομικής κρίσης, στις αρχές της δεκαετίας του 1930, μέσα από τέσσερις ημιαυτογραφικές ιστορίες, σχετικές μεταξύ τους, που διαδραματίζονται σε μια λαϊκή πολυκατοικία στο νούμερο 55 της Λεωφόρου Ντρόπσι. Οι περισσότεροι ένοικοι είναι μετανάστες που ζητάνε να επιβιώσουν και ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή. Σε αυτή την πολυκατοικία δεν υπάρχει προσωπική ζωή. Όλοι γνωρίζουν για όλους. Όλοι συμμετέχουν στις ζωές όλων.

Στον αριθμό 55 της Λεωφόρου Ντρόπσι ο Φρίμμε Χερς απαρνιέται τον Θεό όταν πεθαίνει η αγαπημένη του κόρη. Ένας πλανόδιος μουσικός χάνει την ευκαιρία να αλλάξει τη μίζερη ζωή του γιατί ξέχασε σε ποιον δρόμο του παρουσιάστηκε. Ο απειλητικός επιστάτης, που ζει στον δικό του κόσμο στα υπόγεια της πολυκατοικίας, πέφτει θύμα ενός σατανικού κοριτσιού με αγγελικό πρόσωπο. Ο Γουίλλι, ένα νεαρό αγόρι έχει το πρώτο του ρομάντζο ή την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία, ενώ η καταπιεσμένη σεξουαλικότητα των παραθεριστών του καλοκαιριού ξυπνάει και κάποιοι επιδιώκουν σχέσεις που θα οδηγήσουν σε γάμο από συμφέρον.

Μέσα από τις τέσσερις αυτές ιστορίες, το «Συμβόλαιο με τον Θεό» με το δράμα, την σάτιρα, την κωμωδία, ο Eisner καταργεί τους σχηματικούς και δεδομένους ήρωες των κόμικς, τους αντικαθιστά με πρόσωπα που γέννησαν οι συνθήκες της εποχής. Αυτή ακριβώς η πραγματικότητα είναι που κάνει τη δουλειά του πρωτοποριακή.

Για την graphic novel «Συμβόλαιο με τον Θεό και άλλες ιστορίες» θα μιλήσουν ο Σπύρος Δερβενιώτης δημιουργός κόμικς και ο Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου editor του Comicdom.gr.

http://greekcomics-co.blogspot.com/
 
Πίσω
Μπλουζα