Λίγη βοήθεια για ένα σκαντζόχοιρο ρε παιδιά!!!

SONIC

RetroActive
Joined
18 Mαϊ 2007
Μηνύματα
397
Αντιδράσεις
5
Λοιπον ακουστε πως εχει το πραγμα.

Απο ανεκαθεν ηθελα να βρω και να παρω το απολυτο gadget.

Ενα μηχανημα το οποιο να παιζει παιχνιδια,να παιζει τα απαντα απο βιντεο,να παιζει flash games,να παιζει μουσικη,να παιζει(ετσι για να μην σπασω την αλυσιδα του παιζει :D )εικονες και να εχει προσβαση στο internet.

Eν αρχη πιστεψα οτι ενα palmtop ηταν η λυση,μεγα λαθος διοτι οπως αποδεικτικε ηταν ποιο δυσχρηστο και απο το psp καθως οχι βιντεο αλλα ουτε μουσικη δεν μπορεσα να παιξω ας μη συζητησουμε για ρομς.

Αποτελεσμα κατεληξε σε ενα ντουλαπι διοτι μου ηταν αχρηστο και δεν μπορω να το πουλησω γιατι ειναι δωρο.

Μετα ηρθε το θρεφταρι της @$#%*@Sony η οποια διχως τον παραμικρο σεβασμο για τον ανιδεο,πλην φουκαρα,πλην μ))))α καταναλοτη εταξε λαγους με πετραχιλια και τελικα εσκεμενα εκανε το μηχανημα της δυσχρηστο.

Ναι επαιξε με ευκολια μουσικη,ναι δεκτηκε με σχετικη ευκολια εικονες.

Το μελο τελειοσε εκει και τα προβληματα αρχισαν μολις αποπειραθηκα να βαλω βιντεο καθως το βιβλιο οδηγιων ελεγε π()!!().

Τελικα ενας φιλος μου εδωσε την λυση καθως μου εξηγησε με ποια παραλογη μεθοδο το χρησοπληρομενο psp καταδεχεται να παιξει το περιορισμενο φορματ mp4.

Για να μην πολυλογο μεσα απο διαφορες αποπειρες για διαφορα προγραμματα εμαθα την σκληρη αληθεια οτι psp πανω απο 1.50 βερσιον ειναι σχεδον αχρηστο ιδικα με την καρτουλα το 32Μ που εδωσαν με το πακετακι τους η αχρηστοι.

Το downgrade ειναι αστα να πανε υποθεση και μαλιστα αμφιβολου ποιοτητος απο οτι εχω διαβασει στο internet ακομα και η καινουργια μεθοδος που παρουσιασε ο ανεμος μου φαινεται παλουκι.:mad:

Αφηνω λοιπον το psp μονο στα αυθεντικα του παιχνιδια.(τα οποια ειναι ακομα ακριβα):mad:

Επειδη μπορει να σας μπερδεψα η κουρασα με το τι ακριβος ζηταω απο αυτο το thread περναω τωρα στο ψητο.

Προσφατα ο Ανεμος εδειξε μια συσκευη που πιθανος θα ειναι το υπερτατο Gadget:

DE-0139-X.jpg


p1.jpg


p2.jpg


p3.jpg


p4.jpg


p5.jpg


Αυτες ειναι οι τρομερες του δυνατοτητες:

Portable Game & Media Player integrates such functions as watching Movie, enjoying Music, Playing GAMES , Reading novels, sound Recording, browsing Pictures and Take pictures. Feature : Game Player : Game Emulator support NES, SNES & MD/SMC ( Sega 16bit ), You can run thousands of game which you can download from Internet Movie Player : Support AVI of MPEG-4 format ( DIVX 3.11/4.X/5.X and XVID codec : Sizes : 320*240 @ 30 fps ) Music Player : Support MP3, WMA, FLAC , with Equlizer Camera : Digital Camera Function with 1300K pixel Video Recorder : Record in 320*240 MPEG4 Voice Recorder : Voice Recorde in MP3 format in 128,192 and 256KPS E-Book Reader : Support E-Book in TXT format Picture Viewer : Support JPG, GIF , BMP format Build-in 1G memory, Support Max. 4G external SD card. Build-in Litum Rechargable battery wth 12000mah , Continue Video play for 6 hrs, or Music play for 20 hrs. With Auto Shut down, Firmware upgradable, 3.6" screen size ( 960*240) TFT , Theme Select, Multi Language support ( English, French, Chinese, Italian, Portuguese ) , Wallpaper changable ,

Σε μια πραγματικα απιστευτη τιμη 109.68 $ η 80 ευρω.

Ομως επειδη δεν ειμαι σιγουρος θελω την γνωμη σας για το ποια ειναι τελικα το απολυτο gadget.

Aυτο,το GP32 h καποιο αλλο? :confused:
 
φιλε sonic ειμαι στην ιστοσελιδα τους και το παραγγελνω, χαλαρα χωρις δευτερη σκεψη.
 
Για 80 ευρώ είναι πολύ καλά. Αν έχει και καλή ποιότητα κατασκευής τότε θα είναι άψογη επιλογή.

Δεν είμαι φαν της sony ή οποιαδήποτε άλλης εταιρίας αλλά επειδή έχω το psp να κάνω μερικά σχόλια. Η κάρτα των 32mb είναι όντως άχρηστη για το psp. Downgrade σε έκδοση 1.5 από μεγαλύτερη έκδοση γίνεται αν ψάξεις στο ίντερνετ. Τώρα αν δεν έχεις ξανακάνει downgrade ναι συμφωνώ είναι αρκετά ζόρικο.

Σχετικά με την περίπτωση που πάει κάτι στραβά κατά την διαδικασία και brickαρει το psp, λίγο απίθανο μου φένεται αν ακολουθήσεις τα βήματα προσεκτικά. Εδώ είχαμε αλλάξει firmware στο δικό μου και στου φίλου Amigos χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τα video ναι χρειάζονται μετατροπή. Εκνευριστικό, αλλά τι να κάνεις. Εικόνες και ήχους πιστεύω είναι πολύ εύκολα όχι σχετικά εύκολα. Αν το συνδέσεις με το pc σου το βλέπει σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Πόσο ποιο εύκολο να ήταν;

Γενικώς δεν καταλαβαίνω γιατί χαρακτηρίζεται το psp δύσχρηστο. Γιατί δεν μπορείς να εγκαταστήσεις το dark alex για να παίζει αντίγραφα; Έτσι και αλλιώς αυτή η διαδικασία είναι εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή. Το ότι θέλουν μετατροπή σε gp4 τα βίντεο για να παίξουν ε δεν νομίζω ότι χάθηκε και ο κόσμος αν περνάς μερικά λεπτά στο pc σου για να μετατρέψεις ένα βίντεο που θέλεις.
 
Τώρα παρατήρησα στο superufo.com πως δεν αναφέρετε ο κατασκευαστής. Συγκεκριμένα γράφει third party. Δηλαδή τρέχα γύρευε. Μου θυμίζει κάτι κινέζικες άθλιες απομιμήσεις από γνωστές κονσόλες με εξευτελιστική τιμή που βρίσκεις σε μαγαζάκια με ηλεκτρονικά σε κάποιο ψηλό ράφι.
 
Sonic, όταν η sony έλεγε για βίντεο στο psp έννούσε μέσω του UMD. Φυσικά δεν έπιασε η ιδέα της, επειδή ο κόσμος δεν ήθελε να ξαναπληρώσει για τις αγαπημένες του ταινίες για να τις έχει σε μια μικρή οθόνη.

Απο την άλλη έχεις απόλυτο δίκιο που δεν σου δίνει η ίδια εταιρία κάποιο πρόγραμμα για να κάνεις εύκολα την δουλειά σου.

Για το gadget που ψάχνεις, δοκίμασες το gpx2? Κάνει ότι ακριβώς ζητάς και έχει την δυνατότητα να το συνδέσεις στην tv. Δες και τα σχετικά thread στο forum, υπάρχουν μερικοί απο εδώ που το έχουν.
 
Καλό φαίνεται...πειμένουμε τεστ!!!!
 
Το downgrade του psp είναι πανεύκολη διαδικασία πλέον. Πήγαινε απλά σ'ένα videoclub που να νοικιάζει και παιχνίδια για PSP και νοίκιασε το Lumines ή βρες κάποιον να στο δανείσει. Εδώ το έκανε ο ανιψιός μου που είναι 13 χρονών και noobάς μεγάλος!

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τη διαδικασία πήγαινε στο youtube και ψάξε με keywords psp lumines downgrade ή psp lumines 1.5 κλπ.
 
Φίλε σκαντζόχοιρε, η προσωπική μου άποψη συμβαδίζει με τους προλαλήσαντες. Βάλε στο PSP ένα custom firmware, είναι πολύ εύκολο, κράτα τα 80€ και πάρε μια μεγάλη κάρτα (2-4GB) και όλα αυτά που ζητάς θα τα χεις. Με την ποιότητα του PSP και όχι μιας άγνωστης προέλευσης multimedia συσκευής.

Α μια άλλη πρόταση για ένα gadget που κάνει όλα όσα θέλεις είναι ένα Pocket PC (και όχι palmtop). Παίζει τα πάντα από multimedia και κυκλοφορούν τόνοι εξομοιωτών και παιχνιδιών. Εκεί που υστερεί είναι στα χειριστήρια μιας και τα Pocket PC χρησιμοποιούν κυρίως οθόνη αφής. Το πρόβλημα λύνεται με την αγορά ενός bluetooth χειριστηρίου και μετατρέπεις το PPC σε φορητή κονσόλα! Άμα θες έχω να σου δείξω φωτό από το δικό μου (Qtek s100 + bt gamepad) για να πάρεις μια ιδέα. Φυσικά οι τιμές ξεφεύγουν πολύ πάνω από τα 80€ της συσκευής που αναφέρεις.
 
Ρε συ Sonic, το palmtop που είχες ήταν κομμάτι αρχαιολογία, για αυτό δεν έκανε και πολλά πράγματα. Πιο καινούρια μοντέλα που έχουν φίλοι μου, έχουν πολλές δυνατότητες για μουσική, παιχνίδια και βίντεο. Εξαρτάται από το πόσα είσαι διαθετημένος να σκάσεις. Όσο για το άλλο μηχανάκι που έχεις στο ποστ σου, ψιλομούφα μου φαίνεται. Πως μπορείς να εξομοιώσεις το SNES όταν έχεις μόνο 3 κουμπία; Ασχολήσου λίγο παραπάνω με το PSP που έχεις, και θα τα πας μια χαρά.
 
kapamaru είπε:
Ρε συ Sonic, το palmtop που είχες ήταν κομμάτι αρχαιολογία, για αυτό δεν έκανε και πολλά πράγματα. Πιο καινούρια μοντέλα που έχουν φίλοι μου, έχουν πολλές δυνατότητες για μουσική, παιχνίδια και βίντεο. Εξαρτάται από το πόσα είσαι διαθετημένος να σκάσεις. Όσο για το άλλο μηχανάκι που έχεις στο ποστ σου, ψιλομούφα μου φαίνεται. Πως μπορείς να εξομοιώσεις το SNES όταν έχεις μόνο 3 κουμπία; Ασχολήσου λίγο παραπάνω με το PSP που έχεις, και θα τα πας μια χαρά.
Sto ειχα δειξει βρε καπαμαρου?!!! :confused:
 
Πίσω
Μπλουζα