Λιγότερο ταιριαστός παρτενέρ Αλίκης

Με τον Κώστα Καρρά στην "Κόρη του ήλιου". Νομίζω δεν έδεναν στους ρόλους, έτσι απλά, οχι για καποιο άλλο λόγο...σε αντιθέση με την "Υπολοχαγό Νατάσσα" όπου ο Καρράς έδενε πάρα πολύ στο ρόλο του Γερμανού.

Με το Νίκο Γαλανό στο "Ενα αστείο κορίτσι" καθαρά και μόνο λόγω ηλικίας. Στην "Κόρη του ήλιου" όμως ήταν εξαιρετικό δέσιμο, ταίριαζε παρα πολύ στο ρόλο του.

Κατά την άποψη μου δηλαδή εχει να κάνει με το πως "κουμπώνει" ένας ηθοποιός με το ρόλο και για αυτό σε άλλη ταινία "δένει" η συνεργασία και σε άλλη οχι.

(Εξαίρεση ο Παπαμιχαήλ που πραγματικά πιστεύω όποιο ρόλο και αν επαιζε, θα ταιριαζε με την Αλίκη λόγω χημείας :flower: ).
 
Ολοι οι ηθοποιοί που έπαιξαν με την Αλίκη ήταν ταλαντούχοι ανεξάρτητα με το αν "έδεναν" ή οχι στο φακό μαζί της σαν ζευγάρι.

Ομως κατά τα ψέμματα ένας ήταν ο ιδανικός συμπρωταγωνιστής της ;)

Απο την αρχή της καριέρας τους, πριν ακομη παντρευτουν, Αλίκη-Δημήτρης ήταν το κινηματογραφικό διδυμο που τα "εσπαγε". Χημεία? Κάρμα? Αύρα? δεν ξερω τι ήταν αυτο που τους "έδενε" όμως πιστεύω οτι το ήξεραν και οι ίδιοι αυτό γιατί το έβλεπαν. Αλλωστε δεν είναι τύχαιο οτι καθε φορά που έπαιζαν με άλλο/άλλη παρτενέρ οι ταινίες δεν είχαν την ίδια απόδοση στο κοινό, οπως όταν επαιζαν μαζί.
 
Πίσω
Μπλουζα