Λούκυ Λουκ - Lucky Luke (1991)

θανος

RetroJunkie™
Joined
18 Αύγ 2009
Μηνύματα
2.242
Αντιδράσεις
606
ειναι η πρωτη ταινια που βγηκε ποτε με θεμα τον λουκυ λουκ και προσωπικα μου αρεσε πολυ αν και μπορει ο terence hill να ξενιζε λιγο σαν λουκυ λουκ καθοτι ξανθος το ειχα δει στο cinema με τον θειο μου και απο τις αλλες ταινιες που βγηκαν αργοτερα (les daltons και το αλλο περσυ) το θεωρο πολυ καλυτερο επεισης ειναι η μοναδικη ταινια που εγινε με εγκριση του ιδιου του morris ο οποιος ηταν παρων και στα γυρισματα θυμιζει λιγο τα γουεστερν που γυριζονταν παλιοτερα αν δεν την εχετε δει αξιζει να την ψαξετε πρωσοπικα την εχω σε βιντεοκασετα ειχε κυκλοφορισει στην ελλαδα καποτε αλλα σε dvd δεν την εχω βρει ποτε ουτε την εχω πετυχει σε καποιο καναλι

[edit] Aυτό το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο λόγω υποβολής αξίωσης πνευματικών δικαιωμάτων από το χρήστη Medusa Film S.p.a και RTI Sp.A.[edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Tην περιοδο που γυριζε την ταινια, σκοτωθηκε ο θετος γιος του Ross σε ατυχημα (ειχε και ρολο στην ταινια btw). Τον Ross τον ειχαμε δει στο Don Camillo και στο Renegade.

To αλλο παιδι του (Jess) ειναι επισης ηθοποιος.
 
Το έδειχνε κάποτε, μεσημέρια σαββάτου στον Αντ1. Κάπως κουραστικό για παιδιά. Ίσως τώρα να το εκτιμούσα καλύτερα...
 
Και φυσικά Λούκυ Λουκ χωρίς μπλε μπλουτζίν δεν πάει ...
 
Η σειρα - ταινια ηταν καλουτσικη..τουλαχιστον ετσι θυμαμαι..εχω να το δω απο τον ΑΝΤ1 οπως λεει και ο Ριο, ενα πραμα ομως που μου εκανε εντυπωση αλλα και με ενοχλουσε ηταν η εμφανισιακη αλλαγη του Λουκι. Τον Τερενς Χιλ τον παω με τα χιλια..αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω ακομα και τωρα, εφοσον εχεις μια ετοιμη πηγη..γιατι να την αλλαζεις τοσο δραστικα..?

Η νεα ταινια που βγηκε περυσι 2009, εμφανισιακα ηταν τελεια, ειχε το λουκ του κομικ και ο ηθοποιος ηταν εμφανισιακα ιδιος με το κομικ..σουπερ και μπραβο!!! Αλλα δυστυχως πασχει απο ενα κακιστο σεναριο, περνοντας πολλες λαθος στροφες που αδικει την οριτζιναλ πηγη και σιγουρα ο Μορρις δεν θα εγκρινε σαν ταινια.
 
στο βιβλιο το κρυφο προσωπο του morris (κυκλοφορει και στην ελλαδα) ο ιδιος ο morris εξηγουσε οτι του ειχαν κανει αρκετες προτασεις για ταινιες που απεριπτε και πως ειχε αντιρησεις στην αρχη για τον τερενς χιλ στον ρολο του λουκι ομως οταν ειδε το σεναριο αποφασισε να δεχτει και μαλιστα βοηθησε πηγαινοντας στα γυρισματα εχει και φωτο του απο τα γυρισματα μεσα
 
Αν και αρχικά ήμουν εντελώς αρνητικός με την ταινία λόγω του πρωταγωνιστή που όντως δεν θύμιζε σε τίποτα τον Λούκυ Λουκ (και παρά το ότι μεγάλωσα με τις ταινίες των Χιλ και Σπένσερ) τελικά ήταν συμπαθητική. Τουλάχιστον σε μεγαλύτερο βαθμό από τις πιο πρόσφατες γαλλικές προσπάθειες να γυρίσουν live action ταινία με τον ήρωα του Morris.
 
To θυμάμαι που το έβαζε στον Αντ1 αυτό.

Δεν θυμόμουν πως ήταν ο Τέρενς Χιλ ο πρωταγωνιστής.

Τότε το έβρισκα απαίσιο γιατί δεν ταίριαζαν εμφανισιακά οι χαρακτήρες (όχι μόνο του Λουκ αλλά και οι Ντάλτονς και όλοι ήταν άσχετοι).

Αλλά τώρα που είδα το intro μου φάνηκε συμπαθητικό.
 
Hμουν,ειμαι και θα ειμαι πολυ αρνητικος μαυτη την ταινια και την απεχθανομαι οσο λιγες αν και γουσταρω παρα πολυ της ταινιες του Terence hill.Oποτε την εβαζε ο Ant1 αλαζα καναλι σε χιλιοστα του δευτερολεπτου.
 
Εγώ πάλι πρώτη φορά τη βλέπω. Βασίλη να μην τη δω δηλαδή;
 
johnny19818 είπε:
Εγώ πάλι πρώτη φορά τη βλέπω. Βασίλη να μην τη δω δηλαδή;
Αν απλα θελεις να δεις μια ταινια με τον κατα τα αλλα αγαπημενο terence hill τοτε να την δεις φιλαρακι.Αν περιμενεις να δεις κατι που να εχει σχεση με τον λουκυ λουκ απο τα παιδικα και απο τα κομικς τοτε μη κανεις τον κοπο να την δεις.
 
Εμπεριεκτικοτατος και επι του σημειου, οπως παντα!! :cool:
 
metalcandyman είπε:
Αν απλα θελεις να δεις μια ταινια με τον κατα τα αλλα αγαπημενο terence hill τοτε να την δεις φιλαρακι.Αν περιμενεις να δεις κατι που να εχει σχεση με τον λουκυ λουκ απο τα παιδικα και απο τα κομικς τοτε μη κανεις τον κοπο να την δεις.
Περίμενα να τη δω γιατί έχει σχέση με το κόμικ αλλά όπως βλέπω δεν αξίζει. Υπάρχει μια καλή ταινία ενσάρκωσης το χαρακτήρα που να αξίζει.

Υ.Γ. Καλά τα λες. Ο Λούκυ Λουκ δεν είναι ξανθός :eek:
 
Πίσω
Μπλουζα