Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 31.003
Ενα βιντεο με αποσπασματα απο τηλεοπτικη συνεντευξη του Διονυση Παπαγιαννοπουλου και καποια σπανια στιγμιοτυπα απο τα γυρισματα του Λουνα Παρκ.
Αυτη η εγχρωμη φωτογραφια δεν ειναι απο το σηριαλ, αλλά απο την θεατρικη παρασταση που ανεβηκε στο κηποθεατρο το καλοκαιρι του 1978^^^
Εγχρωμη φωτογραφια απο την ασπρομαυρη σειρα!
Εδώ το εξώφυλλο του φυλλαδίου από την παράστασηΑυτη η εγχρωμη φωτογραφια δεν ειναι απο το σηριαλ, αλλά απο την θεατρικη παρασταση που ανεβηκε στο κηποθεατρο το καλοκαιρι του 1978
ειναι απολυτα σιγουρη η μητερα σας;Παιδιά είστε σίγουροι ότι το επεισόδιο που έχει διασωθεί ολόκληρο από την ΕΡΤ είναι το τελευταίο;Η μητέρα μου που το έβλεπε εκείνη την εποχή,μου είπε ότι δεν είναι αυτό το τελευταίο. Θυμάται ότι στο τέλευταιο επεισόδιο,έκλεινε το λουνα παρκ και έπεφτε πολύ κλάμα, θυμάται τέτοια σκηνή.Επι ευκαιρίας θα την ρωτήσω αν έβλεπε και τον άνθρωπο χωρίς πρόσωπο να μας πει το τελος
Ηταν το τελευταιο επεισοδιο αυτο που σωζεται γιατι στο τελευταιο λεπτο του επεισοδιου ο ιδιος ο Γιαννης Δαλιανιδης αποχαιρετα τους τηλεθεατες και τους ευχαριστει που αγαπησαν τοσο πολυ αυτη τη σειρα.Την ξαναρωτήσα σήμερα,και την είπα μήπως μπερδεύτηκες με κάτι άλλο και μου είπε ότι είναι σίγουρη.Εκτος αν ήταν από άλλο επεισόδιο που ήταν να κλείσει το λουνα παρκ και δεν έκλεισε τελικά.Περασαν τα χρόνια βλέπετε.Οσο για την άλλη σειρά με την Έλλη Φωτίου,μου είπε ότι την έβλεπε αλλά δεν θυμάται το τέλος,την σειρά αυτήν την έβλεπε φανατικά η νονά της θυμάται σίγουρα,που δυστυχώς δεν βρίσκεται εν ζωη
Οντως υπηρχε αυτη η σκηνη που θυμαται η μητερα σας, αλλα δεν ηταν στο τελευταιο επεισοδιο. Λιγους μηνες πριν το φιναλε της εκπομπης, υπηρξε μια ιστορια οτι το Λουνα Παρκ θα εκλεινε....Την ξαναρωτήσα σήμερα,και την είπα μήπως μπερδεύτηκες με κάτι άλλο και μου είπε ότι είναι σίγουρη.Εκτος αν ήταν από άλλο επεισόδιο που ήταν να κλείσει το λουνα παρκ και δεν έκλεισε τελικά.Περασαν τα χρόνια βλέπετε.Οσο για την άλλη σειρά με την Έλλη Φωτίου,μου είπε ότι την έβλεπε αλλά δεν θυμάται το τέλος,την σειρά αυτήν την έβλεπε φανατικά η νονά της θυμάται σίγουρα,που δυστυχώς δεν βρίσκεται εν ζωη