Μάνααααα τα Μικυ Μάου μην ξεχάσεις !!

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
5.046
Μεσα με τελη 80ς τα καλοκαιρια για 5 χρονια και για δυο εβδομαδες πηγαινα συνεχομενα κατασκηνωση.
Αλλα για να μην χανουμε και τα εβδομαδιαια μας αφηνα οδηγιες λεπτομερεις .

IMG_20250826_121937_edit_1457310419684908.jpg

Εντάξει, νόμιζα ότι ήμουν η μόνη... όχι ότι άφηνα σημείωμα στη μάνα μου αλλά όλη μου η εβδομάδα/μήνας κινούνταν ανάλογα με το πότε κυκλοφορούσαν τα αγαπημένα μου περιοδικά. Μανίνα, Κατερίνα, Σούπερ Κατερίνα, Πάττυ (το οποίο έβγαινε κάθε 15νθήμερο), Μίκυ Μάους φυσικά, Ντόναλντ, Σεραφίνο, Τιραμόλα, Ποπάυ κλπ κλπ

Πολύ ΠΡΟΧΩ σε βλέπω. Μπράβο, ζηλεύω.
Αν έλεγα κάτι τέτοιο στην μάνα μου πρώτα θα με κοίταγε μήπως είμαι άρρωστος και μετά θα μου έλεγε "τρελάθηκες παιδί μου?".
Τα κομιξ - όλα ανεξαιρέτως - ήταν απαγορευμένα, δεν κυκλοφορούσαν στο σπίτι έτσι φάτσα φόρα. Στα κρυφά τα παίρναμε, στα κρυφά τα βάζαμε στο σπίτι, στα κρυφά τα διαβάζαμε, και μετά ψάχναμε να τα καταχωνιάσουμε κάπου.....
Προφανώς και οι γονείς ήξεραν τι "παίζεται", αλλά όσο τα κρατούσαμε "περιορισμένα" και όσο είμασταν ΟΚ στις σχολικές μας υποχρεώσεις και όσο διαβάζαμε πολλά εξωσχολικά-λογοτεχνικά, ας πούμε ότι έκανα τα στραβά μάτια....

Τι λες ...
Κοιτα να δεις και εγω παραπανω βλεπω οτι το ειχα παρακανει με πολυ πραγμα ,αλλα κατι που ηταν καλοκαιρι κατι που θα της ελειπα για 2 βδομαδες τα ζητησα ολα .
Αλλο αν δεν νομιζω να τα πηρα ολα ,lol.

Στα κρυφά τα παίρναμε, στα κρυφά τα βάζαμε στο σπίτι, στα κρυφά τα διαβάζαμε, και μετά ψάχναμε να τα καταχωνιάσουμε κάπου.....
Μπα οχι, κανενα προβλημα, μονο τα "ΖΑΚΟΥΛΑ"

Κάπου / σε κάποιο άλλο θρεντ έχω γράψει - κατάθεση ψυχής - για κάποια Χριστούγεννα, που την 1η μέρα των διακοπών εμφανίστηκε η μητέρα μας με μια σακουλάρα μαύρη, τίγκα στα κόμιξ.... μέσα βρηκαμε ό,τι είχε βρει/"πετάξει" από τα δικά μας, + πολλά κόμιξ από συνάδελφο του πατέρα μας :bigeyes:, τα είχε φέρει στη δουλειά, αν τα ήθελε κάποιος με μικρά αγόρια.... [ήταν η πρώτη φορά που διάβασα MAD]
... ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ (ως παιδί δημοτικού...) :happyjump:

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα