Μέλι Αττική: Μικρή συσκευασία Smartpack

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.292
Αντιδράσεις
6.188
Στις αρχές τις δεκαετίας του 90 είχε κυκλοφορήσει η μικρή συσκευασία Smartpack με καπάκι από το μέλι Aττική. Η συσκευασία ήταν πολύ βολική για εκδρομή/πικνίκ για να μη χρειάζεται να κρατάς μεγάλη ποσότητα μέλι. Στις μέρες μας κυκλοφορεί μέλι σε μικρή συσκευασία με καπάκι.

Το θυμάστε;
 
Πέρασαν τόσα χρόνια; Τη θυμάμαι σαν να είναι πρόσφατη. Υπάρχει ανάλογη διαφήμιση άραγε;
 
BETTY BOOP είπε:
Στις αρχές τhς δεκαετίας του 90 είχε κυκλοφορήσει η μικρή συσκευασία Smartpack με καπάκι από το μέλι Aττική. Η συσκευασία ήταν πολύ βολική για εκδρομή/πικνίκ για να μη χρειάζεται να κρατάς μεγάλη ποσότητα μέλι. Στις μέρες μας κυκλοφορεί μέλι σε μικρή συσκευασία με καπάκι.
Το θυμάστε;
διαφήμιση (1995)

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φυσικά το θυμάμαι! Μου άρεσε πολύ, γιατί εκτός του ότι ήταν βολικό αν ήθελες να βάλεις μέλι κάπου, ήταν εξίσου εύκολο να κατεβάσεις το μέλι έτσι, σαν να πίνεις από μπουκάλι. Το είχα κάνει κι αυτό πολλές φορές. Και δεν θα ξεχάσω τι πήγα κι έκανα μία φορά, είχαμε ζαχαρούχο γάλα για να φτιάξουμε ένα γλυκό και επειδή μου άρεσε πολύ η γεύση του, σκέφτηκα να κατεβάσω λίγο ζαχαρούχο έτσι σκέτο. Πήρα λοιπόν μία τέτοια άδεια συσκευασία μελιού Αττική που μόλις είχε τελειώσει, και με τη βοήθεια ενός χωνιού το γέμισα με ζαχαρούχο γάλα. Μετά ήπια το ζαχαρούχο από κει. Μία φορά το έκανα αυτό βέβαια, αφού είναι βόμβα θερμίδων!
 
Kαι βέβαια το θυμάμαι,και μάλιστα υπάρχει ακόμα!!!!
 
thebest20 είπε:
Kαι βέβαια το θυμάμαι,και μάλιστα υπάρχει ακόμα!!!!
Το οποίο αγοράζουμε κάθε μήνα επειδή βολεύει την γυναίκα μου στην δουλειά της, την στιγμή που έχουμε με την οκά θυμαρίσιο από Πάρνωνα από οικογενειακό μας φίλο
facepalm.gif
 
Πίσω
Μπλουζα