Μέταλ μάνια

super80s

RetroN00b
Joined
26 Mαϊ 2014
Μηνύματα
22
Αντιδράσεις
1
μια απο της πρωτες εκπομπες της Ελληνικης τηλεωρασης ηταν το METALMANIA με τον δημητρη κατη των ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΞΟΡΙΣΤΩΝ

μεγαλες εποχες τοτε

 
Εισ'ωραιος ρε φιλαρακι super80s:thumbup: Φοβερη εκπομπη η Metalmania και μαλιστα ηταν μεγαλη μαγκια παιζοταν στην κρατικη τηλεοραση δεν υπηρχαν τοτε ιδιωτικα καναλια που οσο να ναι θα ηταν ολα πιο ευκολα για μια τετοια εκπομπη.Πως και πως περιμεναμε παρασκευη και κυριακη απογευμα αν θυμαμαι καλα να δουμε την Metalmania.

Δοξα και τιμη στους ελληνες Manowar αιντε να γουσταρουμε λιγο :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:

[video=youtube;FDJ-pPfm3LM]

 
O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ MANOWAR

ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ

 
Mεγαλες στιγμες μιλαμε :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :headbangdude: :headbang: :headbangdude:
 
metalcandyman είπε:
Δοξα και τιμη στους ελληνες Manowar αιντε να γουσταρουμε λιγο :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:

[video=youtube;FDJ-pPfm3LM]


:thumbup: :thumbup: ειχα πολυ καιρο να το ακουσω!! Αυτα ειναι :D
 
παντος για να λεμε και την αληθεια η καθε εκπομπη ηταν κοντα στην 1 με 1.30 ωρα και τα 45 λεπτα εδειχνε συνεχεια τον κατη να παιζει κιθαρα αλλα ηταν [edit] της εκπομπες
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τον κατη γενικα η θα το γουσταρεις η θα τον μισησεις δεν υπαρχει αλλος δρομος.Οτι ηταν ψωναρα ηταν δεν αμφισβητητε αυτο αλλα με την δημοσιοτητα που πηρε της συνεντευξεις που εκανε και που ουτε στα ονιειρα μας μπορουσαμε να δουμε στην ελλαδα λογικο ηταν και δεν τον κατηγορω.Οπως και να το κανουμε ομως η Metalmania ηταν ολα τα λεφτα γιατι ολοι οι μεταλαδες μεγαλοι η μικροι βλεπαμε και γουσταραμε πραγματα γιαυτο που αγαπαμε και που δεν μπορουσαμε να το βρουμε αλλου.Ετσι λοιπον Metalmania rules και αγαπαμε Κατη οπως ηταν γιατι υπηρχαν πολυ κατα καιρους που εχουν πει ενα σωρο [edit] γιαυτον.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιδάκια, κόψτε τα κοσμητικά σας παρακαλώ. Το φόρουμ δεν είναι καφενείο.
 
sorry αδερφε δεν θα ξαναγινει
 
Ωραία βίντεο! Το μόνο που με εκνεύρισε κι εμένα ήταν ο παρουσιαστής. Μα έλεος, τι τρόπος και τι ερωτήσεις είναι αυτές προς τον Harris; :eek: Γνωρίζοντας καλά την κουλτούρα των Βρετανών θεωρώ ότι ρεζίλεψε και τον εαυτό του και τους Έλληνες, ντράπηκα πραγματικά. Ο Harris έδειξε ήθος, ευγένεια και ταπεινοφροσύνη όπως πάντα, αλλά μπροστά του είχε κάποιον με στυλ λαικής αγοράς δυστυχώς.
 
μα γιαυτο το ειπα ηταν φοβερη εκπομπη (ηπρωτη μεταλ εκπομπη)αλλα ο παρουσιαστης λιγο κατοτερος των περιστασεων αλλα κιθαριστας ηταν παρα πολυ καλας
 
τα ειπες ολα Perlastar..τη θυμαμαι τη συνεντευξη και την ιδια εντυπωση ειχα σχηματισει κι εγω..ΤΟΤΕ..για τον Γατ..Κατη δε θα εκφραστω..εχουν κλειδωσει πολλα θρεντς γι αυτον τον τυπο εξ αιτιας μου..μπραβο μου.

ΥΓ..υπαρχουν πολλα για αυτον που ΔΕΝ ξερετε..κι αυτα που ξερετε τα χει διατυμπανισει ο ιδιος..αρκεστειτε στην εικονα που εχετε,παιδια ησασταν οι πιο πολλοι..
 
θυμάμαι χαρακτηριστικά στην εκπομπή που έλεγε, τώρα ακούστε τους slayer και το war ensemble, γουααακκαακα. Τότε για να δεις μέταλ βίντεο κλιπ, ήταν κάτι δύσκολο οπότε η αδελφή μου κι εγώ την παρακολουθούσαμε...μετά μανίας.
 
Πίσω
Μπλουζα