Μέχρι πόσες ώρες συνεχόμενα έχετε παίξει κάποιο videogame;

Χωρίς διακοπή, πρέπει να ήταν οι 6 ώρες που τερμάτισα το Τhe legend of zelda: A Link To The Past.

Με ενδιάμεσες ολιγόλεπτες διακοπές για διάφορες ανάγκες, 20 ώρες Final Fantasy VII.

Και τελευταίος "μαραθώνιος" που έκανα (Σήμερα που χρόνος, όρεξη, και αντοχή .. :( ), 4 με 5 ώρες Super Mario Galaxy πριν μερικά χρόνια..
 
Unreal Tournament 2004 λίγο παραπάνω από 24 ώρες!!! :cool:

Είχα κανονίσει με την παρέα να μαζευτούμε στο σπίτι ενός φίλου για LAN στο αγαπημένο μας UT2004. (To να παίξεις μέσω internet στην Ελλάδα του 2004 δεν το συζητούσαμε καν μιας και το lag ήταν τεράστιο, αλλά γουστάραμε να είμαστε και όλοι μαζί για "live" μπινελίκια κτλ :D

Στις 09:00 το πρωί σκάμε στο σπίτι του 3-4 μαντράχαλοι φορτωμένοι με τα full tower pcs, monitors, keyboard / mouse, σακούλες να εξέχουν ακουστικά και μικρόφωνα και όλα τα σχετικά.

Στα μπαλκόνια κοιτάγανε παράξενα μιας και θα νομίζανε πως σηκώσαμε κάποιο μαγαζί με τόσα pc κτλ που μας είδαν στα χέρια.

Οι γονείς του παιδιού μας καλημέρισαν και έφυγαν μιας και θα πήγαιναν σε μια επίσκεψη, τα στήσαμε και σε ελάχιστα λεπτά ξεκίνησε το gaming. (~09:30)

Κατά το απόγευμα (αφού είχαμε σταματήσει πολύ λίγο λόγω παραγγελίας πίτσας που φάγαμε στα γρήγορα) γυρίζουν οι γονείς του παιδιού και μας λένε με απορία "Ακόμα παίζετε???"

Αλλά το μεγαλύτερο σοκ το έπαθαν όταν ξύπνησαν το πρωί και μας βρήκαν στο ίδιο σημείο να παίζουμε ακόμα!!!!!!!!!

Για να μην πολυλογώ, αρχίσαμε να μαζεύουμε κατά τις 10 το πρωί...

(απλά το πιο παράξενο ήταν πως με το που γύρισα σπίτι μου άυπνος και ξαναέστησα το pc, ξαναέβαλα λίγο πριν ξεραθώ στον ύπνο για λίγο (κάνα μισάωρο) το UT2004 να εξασκήσω κάποιες "τεχνικές" που ανακάλυψα στο 25άωρο gaming που είχαμε!!!)
 
Στα παγκόσμια κύπελλα Kick Off 2, παίζουμε από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ... αλλά πολύ προτού γίνει "επαγγελματικό" για μένα, εποχές 1990-91 που είχε κυκλοφορήσει, έρχονταν ο κολλητός μου σπίτι να τον φιλοξενήσω για το Σαββατοκύριακο (αναγκαστικά, αφού εγώ έμενα Χολαργό κι εκείνος Πειραιά), ξεκινούσαμε να παίζουμε απόγευμα και μας έπαιρνε 9-10 το πρωί!

Και για του λόγου το αληθές, η πιο geeky φωτογραφία που έχω.

Και μετά αναρωτιόμασταν γιατί δεν είχαμε γκόμενες.
 
Το ποιο παλιό που θυμάμαι είναι στην Α1200 το Conquests of the Longbow & το Wing Commander και εσχάτως το Scyrim στο Ps3
 
Το Skyrim για μένα, μπορεί να μην έχει τα πρωτεία του συνεχόμενου gameplay ever, αλλά σίγουρα έχει την πρώτη θέση στο μακροβιότερο παιχνίδι! Ξεκίνησε τον Απρίλιο και με πήγε μέχρι τον Ιούλιο (χωρίς τα expansions!).... Δεν έχω παίξει τόσους πολλούς μήνες με ένα παιχνίδι ποτέ....
 
Για σας τους παιχνιδαδες ισως ειναι γελοιο αλλα νομιζω το χειροτερο ηταν 5 ωρες κολλημα με αυτο με τις φουσκες.

Που εχει ενα βελακι, σημαδευεις και κανεις τετραδες με φουσκες. Οταν τα παιξα και δεν μπορουσα να ξεχωρισω το μαυρο απο το ασημι σταματησα...με καποια αδιαθεσια...ψιλοζαλαδα.. :brick:

Πολλες ωρες βεβαια εχω φαει με τετρις γιατι ηταν το μονο ηλεκτρονικο που μου αρεσε πραγματικα...αλλα μαζεμενες πολλες δεν εχω....περιμενανε κι αλλοι στην ουρα...
 
11 ωρες στο Final Fantasy 12... πολυ κολλημα μιλάμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι... η δυσκολια του ειναι τεράστια ειδικά σε ένα συγκεκριμένο hunt (Farewell to a legend - Yiazmat) του οποιου τα HP του ειναι 50112254 και θέλει τουλάχιστον 7 ωρες να τον νικησει κάποιος...
 
Το θέμα και τα posts όλων είναι τέλεια !!!!! :bow:

Πάμε με χρονολογική σειρά:

1989 --- cpc 6128 green : Φιλοξενούμε στο σπίτι έναν φίλο του πατέρα μου και τον γιό του (Αυστριακοί )ο οποίος κοιμάται στο δωμάτιο μου. Εγώ δεν ήξερα γρι γερμανικά -αυτός γρι αγγλικά ... Παρόλα αυτά μια Παρασκεύη βράδυ παίξαμε FOOTBALL MANAGER από τις 23 -23.30 εώς τις 10.00 που μπήκε η μαμά μου να μας ξυπνήσει για να πάμε στην Ακρόπολη ... Λογικά τα μάτια μας δεν θα ήταν κόκκινα ....αλλά πράσινα σαν το μόνιτορ. Καθόλου άσχημα για 13χρονα έτσι???

Σημ. Επειδή το drive του Amstrad έκανε θόρυβο είχαμε βάλει .....μαξιλάρι για να μην μας ακούσουν.

Καλοκαίρι 1991 (η 92)----Αtari STE 520 + Commodore 1084 monitor : Οι γονείς μου λείπουν και είμαι σπίτι με την γιαγιά μου. Φορτώνω λοιπόν ένα PLAYER MANAGER όταν σκοτείνιαζε και η δισκέτα βγήκε απ΄ το drive το πρωί ....

Επιπλέον:

--12ώρο σε Amiga για να τελειώσω το DRAKHEN

-- Επιστροφή από μακρινό ταξίδι και 7.30 το πρωι εως τις 9 το βράδυ Gran Turismo II (PS1)

-- Σπασμένο πόδι, κρεβάτι και 3 συνεχόμενες σεζόν LMA MANAGER -- πρέπει να ήταν κανα 14ώρο (2003 -- PS2)

-- Καλοκαίρι 2007 -4 Φίλοι - 2 PS2 --Projector & Home Cinema 7:1 = 13 ώρες TEKKEN -- 5 πίτσες , σχεδόν 3 μπουκάλια ουίσκυ και καμιά 10ρια πακέτα τσιγάρα..

ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΨΙΜΟΟΟΟΟΟΟΟ.....
 
Σπίτι με τον 9χρονο αδερφό μου (εγώ 15), και οι γονείς να λείπουν εκτός...αρχίζει το 10ωρο κάψιμο για να τερματίσω το Metal Gear Solid στο PS 1! Μεγάλη αγάπη αυτό το παιχνίδι, εξ ου και πολλά εγκεφαλικά κύτταρα καμμένα γι'αυτό!!!
 
Ολως περιέργως, όταν είμουν πιτσιρικάς δεν θυμάμαι να έκλεισα τόσες ώρες σε κάποιο παιχνίδι... το πρώτο μου 8ωρο ήταν στα 18 μου με το Ocarina of Time. Λίγο αργότερα αυτό ξεπεράστηκε όμως από το Dungeon Keeper στο PC στο οποίο έγραψα και λίγες υπερωρίες.

Αλλά το χειρότερο το έχω κάνει με World of Warcraft. Θυμάμαι μία περίοδο που δεν είχα τι να κάνω, είμουν και μόνος στο σπίτι, έπαιζα από το το μεσημέρι μέχρι την άλλη μέρα το πρωί για 2 ή 3 συνεχόμενες μέρες. Δηλαδή ξύπναγα το μεσημέρι, έπαιζα μέχρι την άλλη μέρα το πρωί, κοιμόμουν και μετά πάλι τα ίδια. Ούτε έβλεπα κανέναν ούτε έπαιρνα τηλέφωνα φίλους ούτε βγήκα έξω καθόλου. Εκτός από τον ύπνο, απλά παράγγελνα 3 σουβλάκια τα οποία τα έτρωγα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού για να κρατηθώ ζωντανός. Φυσικά ακόμα κι εγώ απορώ με τον εαυτό μου όταν το θυμάμαι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δε θα ήθελα να κάτσω να μετρήσω χαχαχα και το πρωί με κλειστά μάτια δουλειά !
 
Πίσω
Μπλουζα