Μήπως να αρχίσουμε να κουνάμε σιγά σιγά το μαντήλι στο 3DS;

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.711
Αντιδράσεις
1.924
Δυστυχώς όπως φαίνεται και από την κίνηση στην αγορά, το 3DS σαν format είναι πολύ κοντά προς το τέλος της ζωής του. Ήδη οι κονσόλες 3DS, από καιρό έχουν σταματήσει να παράγονται για την Ευρώπη και μόνο το 2DS/2DS XL υπάρχει σε παραγωγή.  Τα ράφια των περισσοτέρων καταστημάτων έχουν πια ελάχιστους τίτλους και μόνο 2DS  κονσόλες. Ένα ακόμη λοιπόν φορητό της Nintendo περνάει στην ιστορία και με το Switch να παρέχει το φορητό και το σταθερό gaming είναι δύσκολο ίσως να δούμε ξανά αμιγώς νέα φορητή κονσόλα.

Από την άλλη βλέποντας το Kirby's Extra Epic Yarn (που ξέρω σίγουρα) να μην χρησιμοποιεί καν το 3D αναρωτιέμαι τελικά πόσο επιτυχημένη ή όχι ήταν αυτή η λειτουργία σε ένα φορητό σύστημα. Σίγουρα πάντως αφήνει μια μεγάλη βιβλιοθήκη και μια επιτυχημένη πορεία στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών...
 
To φορητο gaming δεν θα πεθανει ποτε απο πλευρας NINTENDO γιατι πολυ απλα και με λιγα λογια η Ν ειναι ο απολυτoς κυριαρχος του φορητου gaming η καλητερα NINTENDO=φορητο Gaming.Το υβριδικο μοντελο του switch μπορει να ξεσκιζει σε πωλησεις αλλα αν τελικα δουμε αυτο το switch mini που θα ξεφευγει απο την υβριδικη μορφη και θα ειναι ενα καθαρα φορητο συστημα τοτε μια χαρα θα ζει και θα βασιλευει το φορητο gaming,Προσωπικα παντως ειμαι αντιθετος με το switch Mini και αντι γιαυτο θα προτιμουσα να εριχναν αρκετα την τιμη του switch για να παιζει το ρολογο του φθηνοτερου συστηματος και σε πιο υψηλη τιμη θα πωλειται το switch pro Που ειναι δεδομενο πως αργα η γρηγορα θα εμφανιστει.Τωρα για το 3D συμφωνω και γω πως δεν ειναι κατι που θα το μνημονευουμε τα επομενα χρονια η ειναι κατι που αλαξε την ιστορια του gaming.Ηταν μια προσπαθεια της Ν με το 3DS το οποιο εχει κανει εξαιρετικες πωλησεις οχι φυσικα λογο του 3D αλλα λογο της φοβερης βιβλιοθηκης του και γενικοτερα το 3D στο 3DS ειναι κατι που ακομα και γω ελαχιστες φορες το χρησιμοποιησα ειτε υπηρχε ειτε δεν υπηρχε το ιδιο και το αυτο ηταν για μενα.
 
Εμένα το 3δ ήταν ο λόγος που απέκτησα τότε 3δς, το αγάπησα, έχω αγοράσει κάποιες καλές zelda εκδόσεις, και συνεχίζω και παίζω όποτε έχω χρόνο. 

Και το switch μου αρέσει -αν και δεν έχω- γενικά ότι κυκλοφορεί η Ν μου αρέσει. Για οτι δήποτε καινούργιο..., αναμένουμε.  
 
Μακάρι να βγει καινούρια παιχνιδομηχανή φορητή! Αν είναι το Switch ουου, την πρώτη κιόλας μέρα θα πάω να το αγοράσω μαζί με μερικούς τίτλους που από καιρό έχω βάλει στο μάτι. Ο προβληματισμός μου έγκειται στο ότι το Switch σαν υβριδική κονσόλα που είναι, ίσως να κάνει την Ν να μην έχει στα μελλοντικά της σχέδια μια καινοιύρια φορητη κονσόλα...
 
Η NINTENDO εξω απο τον χορο δεν προκειται να μεινει και πολυ καλα κανει καθε εταιρια θελει να εχει εσοδα δεν γινετε αλλιως γιαυτο και κυκλοφορησε καποια λιγα και μετρημενα παιχνιδια για τα κινητα.Απο την φιλοσοφια της δεν προκειται να φυγει ποτε το εχει δηλωσει δεκαδες φορες εξαλου.Οποτε κονσολες απο την Ν και κυριως φορητες ποτε δεν θα σταματησουμε να βλεπουμε γιατι αυτη ειναι η δυναμη της Ν.
 
Χθες σε ένα ξένο γκρουπ στο facebook ένας ανέφερε ότι ήταν η τελευταία μέρα για το Nintendo 3DS. Το τελευταίο παιχνίδι είναι το Persona Q2 New cinema labyrinth...
 
Πίσω
Μπλουζα