Μία απορία σχετικά με το Norton 360 v.3

iliekater

RetroMasteR
Joined
21 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.391
Αντιδράσεις
211
Μήπως γνωρίζετε , στο Norton 360 v.3 είναι ενσωματομένο το Norton Antivirus 2009 ή το 2010 ; Από το site της εταιρίας δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη :( .
 
Προσωπική μου άποψη.. Μην ασχολείσαι με Norton προγράμματα. Είναι ότι χειρότερο υπάρχει αυτή την στιγμή (από πολλές απόψεις). Πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει bloatware! Αν ψάχνεις για καλό antivirus ή άλλα προγράμματα να κάνεις κάποιες συγκεκριμένες δουλειές, πες μας να σου προτείνουμε.

Πάντως ναι, περιλαμβάνει το 2009 antivirus..

Μιχάλης
 
φιλε το νορτον ετσι οπως εχει γινει τα τελευταια χρονια, καλυτερα να το αποφευγεις. ειναι σαβουρα. καποτε ηταν απο τα καλα. τωρα οχι. καλυτερα να μην ασχοληθεις καθολου. οπως ειπε και ο μιχαλης, αν θες πες μας να σου προτινουμε αλλο... και σιγουρα πολυ πιο ελαφρυ για το συστημα.
 
Μα γιατί ρε παιδιά τόσο κακές εντυπώσεις ; Τι κακό έχει ; Βαρύ ; Καθόλου .
 
iliekater υπαρχει ενα Ελληνικο φορουμ το οποιο θα σου λυσει ολες τις αποριες σου μιας και ασχολουντε με τετοια θεματα σχετικα με ιους, antivirus test κ.α.

www.virus.gr
 
Αν ψάξεις για σχετικά reviews και διαβάσεις απόψεις ατόμων έμπειρων στο θέμα θα καταλάβεις γιατί δεν είναι καλή ιδέα τα προγράμματα του Norton. Εν συντομία:

- Βαριά για το λειτουργικό, απασχολούν πολύ μνήμη και φορτώνουν εκατοντάδες βιβλιοθήκες (.DLL κλπ). Καθυστερούν πολύ την εκκίνηση του υπολογιστή ενώ το σύστημα γίνεται γενικά πιο αργό.

- Αναποτελεσματικά antivirus, firewall και anti-spyware.

- Αργά στην εκτέλεση και με αμφίβολα αποτελέσματα. Υπάρχουν πλέον πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά προγράμματα για όλες τις δουλειές και με πολύ περισσότερες επιλογές.

- Προκαλούν προβλήματα (conflicts) σε πολλά άλλα πρόγραμματα.

- Δύσκολα στην απεγκατάσταση. Αφήνουν εκατοντάδες αρχεία μέσα στο σύστημα και πολλές εγγραφές στην registry. Για να καταλάβεις έχουν βγάλει ειδικό πρόγραμμα για την απεγκατάσταση των προγραμμάτων της Symantec!!

Αυτά.. και όχι μόνο..

Μιχάλης
 
1) Δεν μου φάνηκε καθόλου βαρύ . Σε core-duo μου και σύγχρονο σκληρό δίσκο , ο υπολογιστής μου φορτώνει το ίδιο όσο και χωρίς τον Νόρτωνα , άντε μερικά δεπτερόλεπτα . Έως εκεί . Συννεχίζει δηλαδή να είναι τάχυστος .

2) Με έχει σώσει πολλές φορές , ΑΦΟΤΟΥ κόλησατον ιό (όντας αυθεντικό μετά από μερικές μέρες κατέβασα ενημερώσεις και ξεφορτόθηκε το ιό , παρότι ο ιός ήταν φρέσκο πράγμα ο καταραμένος ! ) .

3) Δες 1 .

4) Σε μένα όλα δουλεύουν ρολόι .

5) Ναι είναι γεγονός . Μου πήρε πόση ώρα για να τον καθαρίσω μία φορά που χρειάστηκε ...
 
1) Φυσικά και δεν σου φάνηκε βαρύ. Ειδικά σε φάση που πρόκειται για ένα γενικά ελαφρύ σύστημα με λιγα εκτελέσιμα.. Όταν αρχίζει να γεμίζει το σύστημα θα δεις ότι καθυστερεί.

2) Δεν θα λεγόταν Antivirus αν δεν σε έσωζε. Ένα καλό test όμως είναι να κάνεις και έναν έλεγχο με κάποιο άλλο antivirus... Δοκίμασε το Avast που είναι και freeware ;)

3) Δες 1

4) Έχει επίσης πάρα πολλά false positives.

5) Έτσι ακριβώς είναι.
 
:animlaugh: Έγινε της μόδας !

Πάντως δεν μπορώ να δεχθώ ότι είναι αργό · απλά διότι μπροστά στα μάτια με τόσα προγράμματα δεν βλέπω κάτι τέτοιο . Και για να λέμε την αλήθεια, μετά από λίγη έρευνα είδα στο διαδύκτιο πως οι τελευταίες εκδώσεις έχουν αποσπάσει καλές κριτικές με μνεία μάλιστα στο ανύπαρκτο πλέον μειονέκτημά του , ότι δηλαδή ήταν αργό . Τώρα , θα μου πεις , και η nVidia έκανε πειράγματα ώστε να ξεγελάει τις μετρήσεις !
 
Πίσω
Μπλουζα