Μίνι Κουίζ - Δίχως Όνομα

Bambinella

Extra Galactic RetroEntity!
Joined
18 Mαϊ 2010
Μηνύματα
16.588
Αντιδράσεις
28.454
Υπαρχει μια ελληνικη ταινια οπου ο πρωταγωνιστης της εμφανιζεται σχεδον καθ' ολη τη διαρκεια της, αλλα δεν αναφερεται ποτε το μικρο ονομα η το επωνυμο του ρολου του.

Μπορειτε να βρειτε για ποια ταινια προκειται; Για να βοηθησω, ειναι απο τη δεκαετια του '60.
 
Είναι ταινία με έναν ηθοποιό μόνο ή απλά δεν αναφέρεται το όνομα/επίθετο του πρωταγωνιστή;
 
Ειναι πασιγνωστη ταινια με πολλους ηθοποιους. Ομως το ονομα του πρωταγωνιστη, δεν ακουγεται πουθενα μεσα στην ταινια.

(Ωραιο και ακρως επικαιρο το αβαταρ σου, ARETARA!)
 
Ελπίζω μόνο να μην είναι για πολύ ακόμη επίκαιρο... :xm:
 
Βιβη μηπως προκειται για την ταινια "κοριτσια στον ηλιο" ; δεν ειμαι σιγουρη αν αναφερεται καπου στην ταινια το ονομα του βοσκου Γιαννη Βογλη..
 
Μπραβο, Κατερινα!! Ηταν δυσκολη ερωτηση!

Πραγματι, στην ταινια Κοριτσια στον ηλιο, ο πρωταγωνιστης, Γιαννης Βογλης, εμφανιζεται σχεδον συνεχως, αλλα δε μαθαινουμε ποτε το ονομα του.

(ARETARA, ολοι οι γονεις με παιδια στο σχολειο, αυτο ελπιζουμε.... :xm: )
 
αυτο που θα πω ειναι λιγο ασχετο με την ερωτηση του συγκεκριμενου κουιζ αλλα υπηρχε και σε αλλη ταινια αυτο το φαινομενο:δηλαδη να μην αναφερεται πουθενα το ονομα της πρωταγωνιστριας..Προκειται για την ταινια "εκεινο το καλοκαιρι" , δε μαθαινουμε ποτε ποιο ειναι το ονομα της Ελενας Ναθαναηλ
 
Καθολου ασχετο ως προς την ερωτηση του κουιζ δεν ειναι αυτο που λες, Κατερινα. Ισα - ισα ειναι πολυ ενδιαφερον και σχετικο!

Δεν αποκλειεται μαλιστα, να υπαρχουν και καποιες ακομα παρομοιες περιπτωσεις.
 
bambinella 100 είπε:
Καθολου ασχετο ως προς την ερωτηση του κουιζ δεν ειναι αυτο που λες, Κατερινα. Ισα - ισα ειναι πολυ ενδιαφερον και σχετικο!Δεν αποκλειεται μαλιστα, να υπαρχουν και καποιες ακομα παρομοιες περιπτωσεις.
Βιβη εννουσα οτι στο κουιζ ψαχναμε τον πρωταγωνιστη μιας ταινιας του '60 ενω εγω εγραψα για πρωταγωνιστρια ταινιας του '70,απ αυτη την αποψη ηταν λιγο ασχετο αυτο που εγραψα :) Προσωπικα δε μου περναει απ το μυαλο αλλη ταινια που να συμβαινει αυτο,γιατι δε βαζεις την ερωτηση σε κουιζ μηπως θυμαται κανεις περισσοτερες ταινιες;
 
Προσωπικα δε με πειραζει καθολου να βρισκουν τα αλλα παιδια του φορουμ καποιες επιπλεον πληροφοριες και να διευρυνουν τα κουιζ που φτιαχνω.

Ετσι μαλιστα, γινονται ακομη πιο ενδιαφεροντα!

Την ερωτηση που λες, τη βαζω εδω, μια που το κουιζ λεγεται Διχως Ονομα:

Γνωριζετε αν εκτος απο τις ταινιες Κοριτσια στον ηλιο και Εκεινο το καλοκαιρι, υπαρχουν και αλλες οπου δεν ακουμε ποτε το ονομα του πρωταγωνιστη;
 
αν και δεν ειδα ποτε την ταινια "εκεινος κι εκεινη" με τη Τζενη Καρεζη και το Φαιδωνα Γεωργιτση,μηπως ουτε σ αυτη αναφερονται τα ονοματα των πρωταγωνιστων;
 
Νομιζω πως ετσι ειναι. Αν θυμαμαι σωστα, ουτε κι εδω αναφερονται ονοματα. Ο Φαιδων και η Τζενη ειναι απλως Εκεινος κι Εκεινη.
 
Νομιζω πως βρεθηκε αλλη μια.

Στην Παρενθεση (1968) δεν αναφερονται τα ονοματα που εχουν στην ταινια οι δυο πρωταγωνιστες, Αγγελος Αντωνοπουλος και Αλεξανδρα Λαδικου.
 
Πίσω
Μπλουζα