Μίστερ Εθνικά Μπούτια (συνέντευξη)

exetlaios

Retro PaTRi@RcH
Joined
17 Mαϊ 2006
Μηνύματα
4.460
Αντιδράσεις
1.031
Μετα-μοντέρνος καμικάζι, ή ο Γιώργος "Μίστερ Μπούτια" Σταυρόπουλος

σε φρενήρεις μοτο-κρος καταστάσεις ;

Η απάντηση σύντομα ...

b6ph0.jpg
Προβολή συνημμένου 94944

[deadpic]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ω ρε γλεντια! :)

Παντως το προηγουμενο Σαββατο εγινε χαμος με τη Φωτεινη και τη γυναικα-ξυστρα.Δεν ξερω αν το παρακολουθησες.Καθηλωτικον!

:D
 
Wally είπε:
Ω ρε γλεντια! :) Παντως το προηγουμενο Σαββατο εγινε χαμος με τη Φωτεινη και τη γυναικα-ξυστρα.Δεν ξερω αν το παρακολουθησες.Καθηλωτικον!

:D
O Καμπούρης έχει χαλάσει αρκετά.

Ορισμένα από τα "είδωλα" που μαζεύει, με κουράζουν τρελά.
 
Μίστερ Εθνικά Μπούτια (συνεντευξη)

Προ μερικών εβδομάδων, είχα την τιμή να γνωρίσω τον Γιώργο "Μίστερ Εθνικά Μπούτια" Σταυρόπουλο

και να μου παραχωρήσει μια αποκλειστική συνέντευξη που "ανέβηκε" στο [noparse]www.xploit.gr[/noparse]

Ο Γιώργος Σταυρόπουλος άνοιξε την καρδιά του και μίλησε εκ βαθέων,

για τον εαυτό του, για την Trash-TV και για πολλά άλλα.

Δίχως «χαβαλέδες», «σικέ ερωτήσεις» και «στημένα σενάρια» ο Μίστερ Μπούτια

προέβη σε μια πραγματική κατάθεση-ψυχής.

Ολόκληρη η συνέντευξη, χωρίς περικοπές, βρίσκεται εδώ :

[noparse]http://xploit.gr/blog/?p=379[/noparse]

Υ.Γ. Ευχαριστώ το Θωμά και το Γιώργο για το "κονέ" και τον Τρίτωνα για την "ηλεκτρονική φιλοξενία".

boutiv4.jpg
boutiv4.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραίος ο σύντροφος
 
μπορεί να ξανανεβεί η συνέντευξη?
 
H συνέντευξη ήταν ανεβασμένη σε κάποιο blog το οποίο έκλεισε από ότι βλέπω. Δεν φιλοξενήθηκε στον server του Retromaniax. Οπότε θα τη διαβάσετε μόνο αν έχει ανέβει και κάπου αλλού :)
 
Επειδή βλέπω ότι "χάθηκε" την ξαναδημοσιεύω εδώ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ

Ο συνεργάτης μας Exetlaios, συνάντησε από κοντά τον Γιώργο «Μίστερ Μπούτια» Σταυρόπουλο και του πήρε μια αποκλειστική συνέντευξη για τους φίλους του [noparse]www.xploit.gr[/noparse].

Η συνάντηση έγινε στο μεζοδοπωλείο «Η κόκκινη ντομάτα» (Θράκης 2, στο Νέο Ηράκλειο). Ανάμεσα σε εκλεκτούς μεζέδες και καλή παρέα, ο Γιώργος Σταυρόπουλος μας άνοιξε την καρδιά του και μας μίλησε εκ βαθέων, για τον εαυτό του, για την Trash-TV και για πολλά άλλα. Δίχως «χαβαλέδες», «σικέ ερωτήσεις» και «στημένα σενάρια» ο Μίστερ Μπούτια προέβη σε μια πραγματική κατάθεση-ψυχής. Ακολουθεί η συνέντευξη που μας έδωσε…

Κύριε Σταυρόπουλε, έχουμε τη χαρά να συνομιλούμε μαζί σας, με σκοπό μια αποκλειστική συνέντευξη για τους φίλους σας στο Διαδίκτυο.

• Το πρώτο πράγμα που θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε, είναι «με τι ασχολείται αυτή την εποχή ο Γιώργος Σταυρόπουλος» ;

Αυτή την εποχή ασχολούμαι με το παρελθόν μου. Θέλω να διορθώσω τα λάθη μου. Θέλω να διορθώσω την εικόνα που έβγαλα κάποτε και γελοιοποίησα τον εαυτό μου, ενώ δεν ήμουν γελοίος. Καλά να πάθω όμως, που τα πέρασα. Αντί να προβάλω τα «εθνικά μπούτια» μου, μπορούσα να προβάλω το ταλέντο μου που αξίζει περισσότερο. Μπορεί αυτά που έκανα παλιά να μου άνοιξαν κάποιες πόρτες και να με έκαναν ευρύτερα γνωστό. Πάντως μπορούσα να είχα ασχοληθεί με κάτι άλλο. Ξεκίνησα από μοντέλο του Τσαρούχη και γνώρισα πολλούς επώνυμους. Θα μπορούσα να είχα φτάσει πολύ ψηλά. Λόγω όμως του νεαρού (ή του άμυαλου αν θέλετε) της ηλικίας (15-17 ετών) δεν μπόρεσα να κρατήσω πολλά πράγματα. Δυστυχώς καμιά φορά δεν κράτησα και την αξιοπρέπειά μου. Καμιά φορά ορισμένα πράγματα στην ψυχή και στο κορμί σε προδίδουν. Ίσως να είμαι προδομένος από αυτά.

• Θα θέλαμε να επιστρέψουμε λίγο στις αρχές της δεκαετίας το 90ʼ, όταν ανθούσε αυτό που κάποιοι αποκαλούν “trash-tv”, το οποίο όμως εμείς θεωρούμε λιγότερο «σκουπίδι» σε σχέση με κάποιες δήθεν-καθωσπρέπει life-style εκπομπές. Την εποχή εκείνη, υπήρχαν δεκάδες εκπομπές αυτού του στυλ και σχεδόν όλες, σας είχαν συχνά καλεσμένο. Θεωρείτε ότι η τηλεοπτική σας παρουσία, βοήθησε την καριέρα σας στο χώρο του θεάματος ;

Οπωσδήποτε η τηλεόραση με βοήθησε και μου έδωσε αναγνωρισιμότητα. Αλλά η αναγνωρισιμότητα αυτή, δεν ήταν ο Γιώργος Σταυρόπουλος. Αυτό που βγήκε ήταν ένα παξιμάδι που το περιτυλίγουμε με σοκολάτα. Αλλά μέσα παραμένει σκληρό και σταρένιο. Ίσως αυτό να ήταν το λάθος μου και το πληρώνω συνέχεια. Ευτυχώς υπάρχει και ο κόσμος που έχει κάποια παιδεία, ή κάποια τρέλα με κορδέλα, -δεν ξέρω τι από τα δύο- που εκτιμά το Γιώργο Σταυρόπουλο. Ο κόσμος αυτός καταλαβαίνει ότι ο Γιώργος Σταυρόπουλος δεν είναι «δήθεν». Αυτό με εξιτάρει για να συνεχίσω όσο μπορώ. Γιατί δεν είμαι και παιδάκι πια. Τα χρόνια βαραίνουν λιγάκι την πλάτη μου.

• Από όλες τις εκπομπές που συμμετείχατε, ποια ήταν η αγαπημένη σας ;

Αγαπημένη μου εκπομπή ήταν το «Ερωτοδικείο». Ήταν σταθμός στην καριέρα μου.

• Το ΕΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ και το ΑΥΤΟΦΩΡΟ ήταν οι μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες εκπομπές του είδους. Ποιο πιστεύετε ότι ήταν το μυστικό της επιτυχίας τους ;

Ήταν μοντέρνες, νεόφερτες από το εξωτερικό εκπομπές που εντυπωσίασαν του Έλληνες. Ξεσκέπασαν του δήθεν και σκέπασαν του μη-δήθεν.

• Από τα «είδωλα» εκείνης της εποχής (όπως η κυρία Πατσιούρα, η Διονύσης ο Έφηβος, η Πέππυ κ.α.) υπάρχουν κάποιοι με τους οποίους διατηρείτε ακόμη επαφή ;

Θαυμάζω όλους αυτούς τους ανθρώπους, γιατί ήταν συνεργάτες μου, ήθελα-δεν-ήθελα. Η Βίκυ Μιχαλονάκου δε μπορώ να πω ότι με βοήθησε. Αυτή ξέρει καλά τι εννοώ. Όσο για την Πατσιούρα, είναι ένα πονεμένο κορίτσι που προσπαθεί να επιβιώσει με κάθε τρόπο. Από τον Λεωτσάκο έχω τις χειρότερες αναμνήσεις και τη χειρότερη εντύπωση. Πίσω από την κάμερα, με κατηγορούσε με τα χειρότερα λόγια. Τελικά με κάποια σώου που έκανε σε κάποια μαγαζιά, όταν τελείωσε το ΑΥΤΟΦΟΡΟ, γελοιοποιήθηκε ο ίδιος.

• Οι καλεσμένοι αυτών των εκπομπών, λάμβαναν κάποια αμοιβή για την παρουσία τους ;

Ούτε δραχμή. Ούτε το ταξί τους δεν τους πληρώνανε.

• Οι ομηρικοί σας καυγάδες με τον Ανδρέα Ευαγγελόπουλο, ήταν προσχεδιασμένοι από την παραγωγή ;

Δεν ήταν τίποτα προσχεδιασμένο. Δεν τον ήξερα όταν πήγα στο ΕΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ. Μπαίνοντας μέσα στο στούντιο, πετάχτηκε και με αποκάλεσε «τρελή γριά» και εκεί τα έχασα με την επίθεση που δέχτηκα. Δεν ήθελα να του κάνω μήνυση. Το άφησα έτσι. Τελικά τον έκρινε ο κόσμος και είδα και το φινάλε του.

• Θυμάστε κάποιο περιστατικό, κατά το οποίο κάποια εκπομπή «πέρασε το όριο» και ενδεχομένως αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με το Ε.Σ.Ρ ;

Κάποτε, διάφορα έντυπα καταφέρονταν εναντίον μου και καλούσαν το Ε.Σ.Ρ. να λάβει μέτρα. Άραγε, βλέπει τώρα το Ε.Σ.Ρ. τη «Στιγμή της Αλήθειας» ; Ο κακόμοιρος ο Μπούτιας, είπε ότι έχει ωραία μπούτια. Τώρα μιλάνε για φίλους που συζούνε και τριγυρνάνε γυμνοί και χαϊδεύονται μεταξύ τους. Και αυτά για να διασκεδάσει υποτίθεται ο κόσμος. Που είναι τώρα το Ε.Σ.Ρ. ;

• Για ποιο λόγο πιστεύετε ότι οι εκπομπές αυτές χάθηκαν έτσι απότομα ; (με μοναδική εξαίρεση την εκπομπή του κ. Καμπούρη).

Στην τηλεόραση, ο κέφαλος τρώει το γαύρο. Και αυτές οι εκπομπές ήτανε το μικρό ψαράκι, για τους κεφαλαιοκράτες. Αλλά το μικρό ψαράκι γεννάει πολλά αυγά. Τώρα απόμεινε ο κος.Καμπούρης. Ένας αξιόλογος άνθρωπος που αγαπάει την trash-tv και τον αγαπάμε και εμείς. Επίσης απορώ με τον διασυρμό στα πρωινάδικα. Εγώ δεν το κρύβω, πως είμαι παν-ηδονιστής. Πρόβλημά μου. Και όταν βλέπω τους δήθεν-άνδρες, με κάτι περούκες και κάτι φούστες, απορώ. Και τους πείραξε που φόραγα εγώ φούστες στα σόου που έκανα ; Αυτό λοιπόν, δεν είναι ένα μπάχαλο ; Χαίρομαι όμως ότι παρόλο που πολεμήσανε το trash, αυτό δεν έσβησε.

• Πως σας φαίνεται το γεγονός, ότι άνθρωποι που έβλεπαν μικροί αυτές τις εκπομπές, και τώρα είναι πάνω από 30 ετών, άρχισαν και τις αναζητούν ξανά στο διαδίκτυο ; Επίσης, πως σας φαίνεται το γεγονός ότι ακόμα και νεότερα παιδιά (που δεν έζησαν αυτές τις «χρυσές» τηλεοπτικές εποχές), αναζητούν μανιωδώς τις εκπομπές σας ; Όταν τις γυρίζατε, φανταζόσασταν ότι 15 χρόνια μετά, θα παρέμεναν επίκαιρες και αγαπητές και θα αποκτούσαν νέους φίλους ;

Το καινούριο αίμα, η νεολαία, είναι πιο ανοιχτόμυαλη πιστεύω, απʼότι ήταν πριν 12 χρόνια. Εμείς περάσαμε πια στην ωριμότητα. Όταν εμείς ήμασταν νεολαία και βλέπαμε ένα άτομο με ιδιαιτερότητα, κάναμε «ου». Τώρα τα άτομα με την ιδιαιτερότητα είναι άρχοντες. Αυτό τα λέει όλα.

• Πως και δεν αποφασίσατε να παίξετε ποτέ σε κάποια ταινία ; Ιδίως εφόσον προλάβετε το μεγάλο «μπουμ» των ελληνικών βιντεοταινιών μεταξύ 1985-1990.

Έχω παίζει στο «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έχω παίξει και σε μια καταπληκτική ταινία που είχε και πορνό μέσα. Αυτή η ταινία έχει χαθεί. Ήταν με τον Φαίδων Γεωργίτση και μια Σουηδέζα που λεγόταν Μόνα Λίζα. Λεγόταν «Ένα κορίτσι που τα θέλει όλα». Πριν από 20-25 χρόνια. Εγώ ήμουν και ηλεκτρονικός στη ΔΕΗ όμως. Τότε δεν ήταν εύκολο, εφόσον εργαζόσουν σε μια δημόσια επιχείρηση με κύρος. Είχα και βαθμό τότε. Δε μπορούσα να διοικώ μια ομάδα ανθρώπων το πρωί στο γραφείο και το βράδυ να βγαίνω και να κάνω διάφορα τρελά. Θα έχανα τη δουλειά μου και το κύρος μου και θα πείναγα. Προτίμησα τελικά τη ΔΕΗ.

Ας μιλήσουμε όμως λίγο και για εσάς. Δε θα επεκταθούμε σε πολλά στοιχεία για τη ζωή σας, καθώς το βιβλίο που έχετε γράψει, καλύπτει απόλυτα όλες τις ερωτήσεις. Όσοι δεν το έχουν διαβάσει, καλά θα κάνουν να το αγοράσουν. Δε σας κρύβω ότι ενώ αρχικώς το αγόρασα από περιέργεια (ενδεχομένως και για να γελάσω) στην πορεία το βρήκα τρομερά συγκινητικό και ανθρώπινο. Μια πραγματική κατάθεση ψυχής.

• Θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε πόσο καιρό σχεδιάζατε να αποτυπώσετε την ιστορία σας σε βιβλίο και τι ήταν αυτό που σας ώθησε να ξεκινήσετε ;

Την εκπομπή ΕΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ της είχε διοργανώσει ο δικηγόρος κος.Ναούμ. Αυτός μετά από μια εκπομπή μου είπε : «Εσύ Γιώργο που έχεις μια τόσο πολυτάραχη ζωή, πως δεν έχεις αποφασίσει να γράψεις ένα βιβλίο» ; Έτσι μου έδωσε το ερέθισμα να το γράψω. Θα ήθελα εδώ να συμπληρώσω και το κενό που νοιώθω, που δε γέννησα ένα παιδί. Για μένα το βιβλίο αυτό είναι το παιδί μου. Το δικό μου παιδί το λένε «Πιστοποιητικό αγνότητος» (σημείωση : ο τίτλος του βιβλίου του).

• Παρά την έντονη και συχνά έκλυτη ζωή που παρουσιάζει το βιβλίο σας, στην πράξη βρίθει από έντονα συναισθήματα όπως η αγάπη για την οικογένεια και την πατρίδα. Εντύπωση μου έκανε το πόσο δίπλα ήσασταν στους γονείς σας και πόσο περήφανος νοιώθατε που υπηρετήσατε στον Ελληνικό στρατό. Παρά τον φαινομενικά εκκεντρικό σας χαρακτήρα, μέσω του βιβλίου σας αντιλήφθηκαν πολλοί ότι είστε άνθρωπος με αρχές. Ποιες αξίες είναι οι σημαντικότερες, για το Γιώργο Σταυρόπουλο ;

Λατρεύω το θηλυκό γένος. Γένους θηλυκού είναι η μάνα, η πατρίδα, η θρησκεία και η γυναίκα που κάνει το παιδί μας. Με αυτά θα ασχολούμαι πάντα. Εγώ τους άνδρες τους είχα για εξυπηρέτηση. Τις γυναίκες, για αγάπη και λατρεία.

• Αν μπορούσατε να επιστρέψετε πίσω στο χρόνο, τι θα είχατε αλλάξει στη ζωή σας ;

Η ζωή μου ήταν μύθος. Δε θα ήθελα να αλλάξω τίποτα, αν γύριζα πίσω. Απλώς να μην έβλεπα κάτι που είδα πριν λίγο καιρό. Το θάνατο λατρευτών μου ανθρώπων. Μητέρα και πατέρα.

• Στη σημερινή εποχή, ορισμένοι εκκεντρικοί show-men παροτρύνουν τη νεολαία σε μια ακραία και αφύσικη στάση ζωής. Αντιθέτως εσείς (και με τα όσα λέτε στις εκπομπές που εμφανίζεστε, αλλά και με τα όσα αναφέρετε στο βιβλίο σας) παροτρύνετε τους νέους να ζήσουν μια ήρεμη ζωή και να κάνουν οικογένεια.

Αν είχατε την ευκαιρία να «ανταλλάξετε» την πολυτάραχη ζωή σας με μια συμβατική ζωή και μια δική σας οικογένεια (με γυναίκα και παιδιά), θα το κάνατε ;

Σας παραπέμπω στην απάντηση που έδωσα στην προηγούμενη ερώτηση. Για μένα η οικογένεια, τα παιδιά, η αγάπη και η υγεία είναι πάνω απʼόλα.

• Ποια εποχή της καριέρας σας, θεωρείτε ότι ήταν η πιο πετυχημένη ;

Τώρα !

• Πως φαντάζεστε τη ζωή σας σε δέκα χρόνια ; Σκοπεύετε να αποσυρθείτε από το χώρο του θεάματος ;

Ναι. Δεν μπορώ τους δήθεν και το ψέμα. Έδωσα ότι είχα να δώσω. Ίσως να έχω και άλλα να δώσω, αλλά δεν μπορώ πια. Δεν είμαι πια κόλακας και εκκεντρικός. Κοινώς δεν είμαι γλύφτης του star-system. Έχω πάρει ένα εκπληκτικό σπίτι κοντά στη θάλασσα, στη Νεράτζα Κορινθίας και λέω να την αράξω εκεί. Είμαι ευχαριστημένος και από τον κόσμο που με αγαπάει. Εκτός αν μου δινόταν κάτι ξεχωριστό. Όσο και αν γελάσουν κάποιοι, εγώ θα ήθελα να έκανα ένα πρωινάδικο με χιούμορ. Πιστεύω ότι θα ήμουν καλός σε αυτό.

• Τι σας αρέσει περισσότερο ; Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις ή το σώου μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό ;

Τα σώου.

• Υπάρχουν κάποιοι σύγχρονοι καλλιτέχνες οι show-men που έχετε ξεχωρίσει ;

Δύσκολη ερώτηση. Όλοι είναι καλοί στο είδος τους και μου αρέσουν όλοι. Αλλά ας γυρίσουν να κοιτάξουν και αλλού. Υπάρχουν και άλλοι που έχουν ταλέντο. Ας δώσουν ένα χέρι να τους βοηθήσουν.

Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας. Ήταν πράγματι μεγάλη χαρά να συνομιλήσουμε μαζί σας. Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

Θα συνιστούσαμε σε όλους του φίλους μας, να αγοράσουν το βιβλίο του Γιώργου Σταυρόπουλου με τίτλο «Πιστοποιητικό αγνότητας». Διατίθεται από το βιβλιοπωλείο ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, Ιπποκράτους 8 στην Αθήνα. Είναι ένα ανάγνωσμα πρωτότυπο, γεμάτο έντονα συναισθήματα. Μια πραγματικά συγκινητική μαρτυρία που αξίζει τον κόπο να διαβάσετε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Προς στιγμη φοβηθηκα οτι ηταν χαμενη πλεον η κουβεντα.

Ωραιος Exetlaios!
 
Nαι και εγω μια αγωνια την ειχα.
 
Ανέκδοτη φωτογραφία, από το προσωπικό αρχείο φίλου.

Ο Γιώργος "Μίστερ Μπούτια" Σταυρόπουλος, σε τρυφερή στιγμή με την Φωτεινή Πατσιούρα.

Η φωτό τραβήχτηκε στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA-3.

attachment.php
 
Συγκλονιστική φωτογραφία, αναμφισβήτητα...
 
Η "7300" και ο Γεώργιος Σταυρόπουλος (Mr. Εθνικά Μπούτια) παρουσιάζουν το τραγούδι με τίτλο "Δοξάστε με".

Μουσική Παραγωγή : "7300"

Παραγωγή Βίντεο : "7300"

Στίχοι : Γεώργιος Σταυρόπουλος

Έτος Κυκλοφορίας : 2013

[video=youtube_share;qvlK0uyZYp0]

 
Η Φωτεινη παντα θεα
 
Εμένα που δεν μου αρέσει αυτό που είδα πρέπει να με χαρακτηρίσουν ψευτοκουλτουριάρη και οπισθοδρομικό;

Εντάξει το καταλαβαίνω ότι γίνεται για πλάκα η όλη φάση, ότι ο αυτοσαρκασμός είναι επίδειξη ευφυίας όμως δεν αυτοαναιρείται σε σχέση με όσα είπε στην παλαιότερη συνέντευξη του; Δηλαδή που είναι το όποιο ταλέντο σε αυτό το κλιπ που είδαμε; Πάλι με τα ξυρισμένα τα μπούτια ασχολείται...

------------------

Να δώσω το αντιπαράδειγμα:

Κάποιοι γελούν με αυτόν τον Τόνι Σφίνο που τελευταία έχει γίνει μόδα...

Όμως αυτός έχει ταλέντο που τουλάχιστον εγώ το διακρίνω και μάλιστα ξέρω πολλούς που συμφωνούν με την άποψη μου! Ξέρει να πουλά αυτό που κάνει γι' αυτό και κερδίζει χρήματα γεμίζοντας μαγαζιά!
 
Kι ο Σφηνος απο την αλλη, δε παυει να ειναι "ελαχιστα ως καθολου αστειος" γι'αυτο που πουλαει. Για να μην τον χαρακτηρισω αλλιως χρησιμοποίησα το προηγουμενο σχημα λογου βεβαια. Και το γεγονος οτι γεμιζει μαγαζια, εμενα προσωπικα δε μου λεει τιποτα! Απεναντιας, δειχνει οτι ο κοσμος ειναι πλεον τοσο μπουχτισμενος και κορεσμενος, που σημερα θα γελασει με ο,τι/οποιον ενδεχομενως 10-15 χρονια πριν να τον αντιμετωπιζε ως γραφικό και γελοίο. Απο μενα εχει ενα τεραστιο Χ γιατι απλα δε μπορει να με κανει να γελασω με τις κρυαδες του. 1000 φορες τον "Εθνικα Μπουτια" παρα Σφηνο
 
Δεν υποστήριξα ότι ο Σφήνος κάνει...τέχνη. Τουναντίον...

Πίστεψε με στην ίδια κατηγορία τον εντάσσω απλά τον διαφοροποιώ διότι έχει ταλέντο σε αυτό που κάνει, ξέρει χορό και τέλος πάντων πουλά μια 70ίλα, την ανεμελιά της οποίας κανείς δεν αμφισβητεί.
 
Συγκλονιστικές εποχές γεμάτες νοσταλγία.

 
Πίσω
Μπλουζα