Μαγαζί για περιοδικά;

runner3

RetroN00b
Joined
21 Σεπ 2009
Μηνύματα
25
Αντιδράσεις
9
Ξέρετε που μπορώ να βρω κάνα μαγαζί που να αγοράζει διάφορα περιοδικά ή να αγοράζουμε/ανταλλάζουμε εμείς από αυτό;Γιατί δεν θέλω να ψάξω έτσι στα τυφλά!Επίσης οι συγκεκριμένοι πόσο τα κοστολογούν συνήθως(το ξέρω ότι πάνε κατά χρονολογία αλλά στο περίπου)!
 
Δε μας λες και σε ποια περιοχή της Ελλάδας? :) Πχ αν σου πω για Θεσσαλονίκη σου κάνει?
 
ΟΥΠΣ.... :) .....Σωστός... ;) !Για Αθήνα εννοώ!

Έχω ακούσει κάτι για Μοναστηράκι αλλά μέχρι εκεί!Περισσότερες λεπτομέρειες (τιμές,ανταλλαγές,ποικιλία κ.α.) δυστυχώς δεν ξέρω!
 
Για τι είδους περιοδικά μιλάμε???
 
Ανταλλαγές, τα καταστήματα δεν συνηθίζουν να κάνουν. Αν έχεις κάτι εξαιρετικά σπάνιο, μπορεί να πάρεις κάποια ικανοποιητικά λεφτά. Διαφορετικά, να έχεις υπ' όψιν σου, ότι θα προσπαθήσουν να σου πάρουν το υλικό για ψίχουλα. Σε μερικές περιπτώσεις, τα περιοδικά τα αγοράζουν με το κιλό και όχι με την παλαιότητα. Να είσαι προσεκτικός.
 
εγώ πάντως τη τελευταία φορά που πήγα αρκετοί μου είπαν ότι δεν αγοράζουν πλέον (εκτός και αν έχεις κάτι πολύ σπάνιο)....
 
Έχω περιοδικά(πληροφορικής και για παιχνίδια) από το 98 και μέχρι το 2009.Απλώς θα ήθελα να βρω ένα μαγαζί που να παίρνει ή να ανταλλάσσει ή να αγοράσω το οποίο θα είναι καλό(εξυπηρέτηση,ποικιλία,τιμές κ.α.) σε γενικές γραμμές!
 
Πίσω
Μπλουζα