Μαθήματα ''Pac Man'' by metalcandyman

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
kompostas είπε:
Ποσο ειναι το σκορ σου στο pacman? Δωσε ενα Mame 106 inp να δουμε τις ικανοτητες σου...
^^^^

metalcandyman είπε:
Mια ζωη προσπαθω για το perfect pacman και εχω φτασει αμετρητες φορες στην 256 τελευταια πιστα και παντα απο καποιο λαθος δεν καταφερνω το perfect.Tην προτελευταια φορα εχασα το κλειδι στην τελευταια πιστα και σταματησα στα 3.328.360 ειπα δεν θα το ξαναπαιξω για λιγο καιρο αλλα δεν αντεξα και πριν 3 μερες εφτασα σχεδον στο perfect παρατριχα δηλαδη εχασα μια τελιτσα απο μια υπερτατη μ :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: α και σταματησα στα 3.333.350.Δυστηχως την πληρωσε απο τα νευρα μου η οθονη του pc οποτε πραγματικα τωρα θα κανω ενα μεγαλο διαλειμα μεχρι να το ξαναπαιξω γιατι με βλεπω με ζουρλομανδυα αν συνεχισω ετσι.

theoritikos είπε:
Παρακολούθησα τα βίντεο σου, και είδα πως το πορτοκαλί φάντασμα μένει 2 τετράγωνα πιο πίσω από τα άλλα. Ξέρεις γιατί γίνεται αυτό?
theoritikos δεν ξέρω αν σε καλύπτει το άρθρο για τα φαντάσματα του Pacman σε αυτό το θέμα

kompostas είπε:
Mπορω να σε βεβαιωσω οτι στο ms pacman τα φαντασματα μπορουν να ελεγχθουν απολυτα. Μπορεις να δεις μερικα χαρακτηριστικα βιντεακια στο youtube απο εξπερς του ειδους.Αλλωστε αν δε τα ελεγχεις πως θα επιβιωσεις μεχρι τελους, απο τυχη? :)

Δε νομιζω φιλε μου, οπως ειπα το ms pacman παρεμενε για χρονια στα μαγαζια, το δε pacman εκανε συντoμη καριερα και μετα αποσυρθηκε.

Το pacman ηταν το πρωτο στη σειρα, ο περισσοτερος ομως κοσμος το ms pacman επαιξε.

Ποσο ειναι το σκορ σου στο pacman? Δωσε ενα Mame 106 inp να δουμε τις ικανοτητες σου...

\ είπε:
metalcandyman[/b]"]Εξαλου παντα φροντιζω να εχω καβαντζα inp δεν τα κανω τελευταια στιγμη.Ετσι λοιπον εχω και στο Metal slug 2 και Χ καβαντζα πολυ μεγαλητερα απο αυτα που ηδη εχω ανεβασει στο Twin galaxies :wink: Γενικα ομως τα εχω ψιλοπαρατηση τα περισσοτερα γιατι μεγαλος μου στοχος ειναι το perfect pacman στο pacman Που ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι,Θα χαρω να τα λεμε φιλε :D

\ είπε:
dasonomos[/b]"]Σχετικα με το pacman... Aπο το pacman δεν εχω μεγαλη εμπειρια ουτε και σημαντικο σκορ. Ειμαι ομως grand master στο ms pacman που ειναι σαφως πιο ενδιαφερον. Το σκετο pacman εχει μια πιστα μόνο η οποια σιγα-σιγα δυσκολευει.

Στο μεταξυ διαβασα στο retromaniax αναλυσεις που εκανες και για τα δυο αυτα pacman, oφειλω να πω οτι υπηρχαν καποιες ανακριβειες.

Καπου διαβασα οτι εχεις κανει 3.333.350 στο pacman?!.. Mπορεις να μου το στειλεις με pm?
>>>> http://www.mame.gr/forum/viewtopic.php?f=2&t=3982&p=28207&hilit=%2Apacman%2A#p28207

Μηπως εισαι ο Dasonomos απο το mame.gr(=kompostas) ???

Ωστε το hiscore του metalcandyman ειναι 3328360?...

Ας ανεβασει καπου το inp, να το δουμε κι εμεις.

Imgema είπε:
Εμένα μου άρεσε περισσότερο το ms Pacman αλλά δεν μπορώ να πω ότι το Jr ή το Pacmania μου άρεσαν ιδιαίτερα, ειδικά το scrolling στο Jr που είχε πιο μεγάλους λαβύρινθους και δεν σε άφηνε να τους δεις ολόκληρους ήταν κάπως κουραστικό. Θα μπορούσαν έστω να χρησιμοποιήσουν 4:3 ratio για να κόβεται λιγότερο ο λαβύρινθος.
Αφου ηταν μεγαλη η πιστα ηθελε scrolling, πως αλλιως θα την βλεπαμε ολη?

Αν το jr ή το pacmania τα επαιξες ελαχιστα ή εφτανες μονο ως τη πρωτη πιστα ειναι επομενο να μη σου αρεσαν. Εγω τα ειχα προχωρησει αρκετα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
kompostas είπε:
Ωστε το hiscore του metalcandyman ειναι 3328360?...Ας ανεβασει καπου το inp, να το δουμε κι εμεις.
Δεν νομιζω να ψευδεται ο φιλος Βασιλης για το τι εχει καταφερει στο Pac Man. :)

Αλλωστε το εχει επιβεβαιωσει και ο ιδιος αλλα σου απαντησε και η admin μας εδω! :)

Δε λεω οτι ψευδεται, να δω πως γινεται θελω.

kompostas είπε:
Αφου ηταν μεγαλη η πιστα ηθελε scrolling, πως αλλιως θα την βλεπαμε ολη?
To εξήγησα ήδη στο προηγούμενο post νομίζω. Αν χρησιμοποιούσαν οριζόντια οθόνη 4:3 θα βλέπαμε πολύ μεγαλύτερο μέρος του λαβύρινθου, ο οποίος είναι οριζόντιος στο Jr. Η vertical orientation οθόνη του κλασσικού Pacman/Ms Pacman δεν εξυπηρετεί σε τίποτα το Jr. κατά την άποψή μου.

Imgema είπε:
To εξήγησα ήδη στο προηγούμενο post νομίζω. Αν χρησιμοποιούσαν οριζόντια οθόνη 4:3 θα βλέπαμε πολύ μεγαλύτερο μέρος του λαβύρινθου, ο οποίος είναι οριζόντιος στο Jr. Η vertical orientation οθόνη του κλασσικού Pacman/Ms Pacman δεν εξυπηρετεί σε τίποτα το Jr. κατά την άποψή μου.
Δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα τι λες, παντως εχε υποψη σου οτι ειναι βιντεογκεϊμ του 1983.

Ποια ηταν οθονη που χρησιμοποιηθηκε? Και μεγαλυτερο μερος να βλεπαμε παλι scrοlling θα χρειαζοταν.

Ποσο καιρο το επαιξες και ποσες πιστες το προχωρησες? (εγω το πηγα 375000)

τωρα ειδα οτι εγινε banned..γιατι αραγε?

θα εγραφα τωρα(πριν δω το banned) οτι με νευριασε με ολα αυτα τα ποσταρισματα αμφιβολιων και αντιρρησεων πουειχε...

αι απο κει,μη πω τιποτα χειροτερο!!!!

Ας χαλαρώσουμε και πάλι λοιπόν :)

Δεν έχω λόγια. Βίβλος!

σοκ και δεος!!!!!!! :o :O:O:O

δεν ειχα ιδεα για ολα αυτα! Στην αρχη πιστευα αυτα που διαβαζα....Δε θυμαμαι να εχω δει ποτε στη ζωη μου καποιον να πηγαινει καν στην 21 πιστα, ποσο μαλλον για patterns κλπ κλπ

RESPECT και ξανα RESPECT σε σενα MCM!!

Για μενα εισαι ενας απο του 11 με perfect score!!

Eυχαριστω για τα καλα λογια φιλε μου αλλα δυστηχως δεν μπορεσα να κανω το perfect pacman οποτε θεωρω τον εαυτο μου απλα εναν καλο και εμπειρο παικτη pacman και τιποτα παραπανω.

Μόλις είδα το ποστ. Εξαιρετικές οι οδηγίες σου metalcandyman και συγχαρητήρια για το ουσιαστικά τέλειο σκορ σου! :bow2:

Κάποτε είχα κολλήσει με το pac man (pc1, pc2), αλλά δε μπόρεσα να πάω μετά τη δέκατη πίστα με perfect score (παίζοντας απ'το πληκτρολόγιο με τα arrow keys).

Καταπληκτικά τα video που ανέβασες!

:thanx2:

Kαι γω χαιρομαι που βλεπω γυναικα που ηταν κολημενη με τον Pacman Νιοβη χιλια μπραβο :thumb:

Καλα ναι, ο Βασιλης ειναι μυθος!! ;)

Πωπωω, φλασια:

Αφου μετα απο καποια πιστα αν θυμαμαι καλα που ειχες πει ειναι ιδιο πανω-κατω, γιατι κανανε 256 πιστες κι οχι ας πουμε 100 η 150?

Χαζη ερωτηση?

Ενοω, παλι μεγαλη διαρκεια θα ειχε..Αλλα με 256 ειναι πολυ πιο επιπονο (μαλλον απαντησα κ μονος μου στην ερωτηση μου), χαχα!!.Αν ειχαν κανει λιγοτερες, προφανως θα ηταν πολλαπλασιοι κι αυτοι που θα ειχαν κανει το τελειο σκορ, καλα το σκεφτομαι?

Αλλα γιατι συγκεκριμενα 256? Αυτο ισως να μη το μαθουμε κ ποτέ..

Βασιλη αν ξες κατι πες..αλλιως δεν υπαρχει απαντηση.. :P

Ωωω, ναι, σωστα!

Παει καιρος απο τοτε που διαβασα ολο το νημα..

Αρα δεν το εκαναν εσκεμμενα, ηταν λαθος των.προγραμματιστων ας το πουμε..

Ευχαριστω wrathchild κι επι ευκαιρια ωραιο avatar και nickname! (οχι, δεν ειμαι Maidenάς)..χαχαχα!!!

Πίσω
Μπλουζα